Rohham (22-09-08)
شما مدل مادربرد ابیت رو بدید تا بهتون بگم چه خبره !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramine1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بنده خدا میخواد پول بده قرار نیست هرچی جنس بنجره از بازار بخاطر پایین بودن قیمت بخره من بشخصه اگر قرار باشه خرج کنم حاضرم بیشتر بدم ولی یک چیز خوب بخرم نه یک قطعه که همین الان هم قدمیه چه برسه به بعد ها
Rohham (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
اگر 2200 بگیرم فکر کنم دیگه خداییش همه چیش تکمیل تر از حتی 6000 ای ام دی باشه حداقل رده بندی جهانیش و استقبال مردم که این رو تایید می کنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فکر این رو می کنم که در حال حاضر سی پی یو من 630 اینتل از لحاظ پردازشی نیاز به بیشتر از این رو زیاد حس نمی کنم اگرم نیاز پیدا کنم طبق گفته ی اکثریت دوستان و تایید تقریبی خود شما اینتل بهتره...پس چه بهتر با این بودجه ی داقون بیام یه P5Q مین رو بگیرم که تا اکستریم هم ساپورت می کنه و اکثراً هم از اکستریم راضی هستن تا فنوم ای ام دی که در آینده اگر!!!!!!!!!!!نیاز پردازشی داشتم عوض کنم...!!!
اما این سؤال رو می خوام دوستان بیحث کنن حتی نسبت به قیمت غیر از این که آمار جهانی و اسکور ها می گه که اینتل 2200 از 6000 ای ام دی بهتره بازم دلیلی وجود داره که از ای ام دی استفاده کرد فناوری ای ام دی 6000 هم 90 nm که فکر کنم زیاد جالب نیست ...بازم اگز دوستان نظری دارن بگن...!
در مورد مادربورد هم من فکر نکنم مادر بورد های پیشنهادی تو این رنج قیمت از لحاظ امکانات حرف گفتنی در مقابل P5Q داشته باشن البته مدل مشابه ای ام دی!!!!
فکر کنم واس من معقول تر باشه که دنبال مادربورد بهتر باشم تا سی پی یو بهتر که شاید زیاد تفاوت هم نداره برام...!!!
حتی بازیم بخاو بکنم سی پی یو کمک زیادی نمی کنه!!!رم و گرافیک دیگه!!!!که اون وقت باید فکر گرافیک کرد که بحث من نیست...!
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز قبلا سر تفاوت 2180 و 6000+ شده اینجا جاش نیست بله شما درست میگید مادربرد رو بالا تر بگیرید بهتره چون بعدا قطعات روش سوار میشه هر چی بخوای به شرط ساپورت .....
اما اینجا یه بحثی رو داریر شروع می کنید که درست نیست سری اکستریم اینتل رو هرگز نباید با فنوم مقایسه کنید 1.از لحاظ قیمت
2.فنوم ها اولین 4 هسته ای هستند که واقعا 4 هسته ایند اما q های اینتل 2 تا دو هسته ای هستند این رو تو سایت tomshardware می تئنی بخونی
اما اگه دنبال یه مین خوب هستی ASUS - P5Q PRO می تونه خوب باشه
دوست عزیز الان cpu رو هم اگه بخوای تغییر بدی ببین دوستان دسته دوم چیزی ندارن اگه هم باکس می خوای برو سراغ e7200
e7300
حالا هر طور دوست داری
New Season
Rohham (22-09-08)
اگر محدوديت بودجه نداريد . به نظر من core 2 duo e7200 هم قيمتش خوبه و هم بازدهيش . در مورد مادربرد من با چيپ p45 موافقم . هيچ وقت روي برند خاصي تعصب نداشته باش . من هميشه همه برندها رو ميبندم . اسم زياد مهم نيست . طراحي و كيفيت المانها مهمتر از اسمي هست كه روي برد هست . مثلا dfi x38 يا بايوستار i45-hp بردهاي خوبي هستند فروش بالائي دارند . مخصوصا بايوستار با قيمت 150 تومني و گارانتي انفورماتيك گستر . من حدود 11 سال تو كار سيستم و سخت افزار هستم . بهتون ميگم فقط به price/performance توجه كنيد .
D J V A H I D (22-09-08), PCminister (22-09-08), Rohham (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محدودیت بودجه که دارم ...یعنی می تون الآن بیام به 7200 بگیرم با مین P5Q نه pro ها...!اما اون چیزیکه بیشتر بهش نیاز دارم و رم این وسط مظلوم واقع می شه...
یه سؤال من دارم اگه این رو جواب بدین ممنون می شم سی پی یو 2200 از لحاظ پرفورمنس در حد 5000 ای ام دی هست یا نه!!!؟چون چارت که می گه خیلی بالاتر!!!اما چون دوست من کارهای مشابه من رو داره می کنه اما 5000 ای ام دی داره...
حالا درست این وسط قیمت خیلی مهم!!!اما من فکر این رو می کنم که بودجه ی الآن من سیستم روز نمی تونه جم کنه واسم بهتره که الآن رو باهاش را بیام و ارزون تر و در حد 5000 کارم رو راه بندازم اگه جواب نداد ایشالله مین p5Qحتی pro هم quad رو ساپورت می کنن!!!که عمراً من نیاز به اون مقدار پروسز ندارم اگه لازم شد اون رو در وقت مقتضی می گیرم...الآن واس من فقط یه مین خوب مهم و پرفورمنس در حد 5000 ای ام دی!!!!
بعد من اصلاً تعصب ندارم به چیپ!!!چون من پول رو می دم و اون اسیر من باید باشه نه من اسیرش که بخوام تعصبی برخورد کنم من تا دو روز پیش می خواستم ای ام دی بگیرم حتی تا دیروز صبح اما میزان نارضایتی دوستام رو دیدم و الآن تصمیمم سر اینه که مین خوب پایه اینتل بگیرم...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دست دوم که اصلاً صلاح نیست فکر کنم...نو ش رو می ندازن به آدم دست دو که هیچی...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم الآن پول حدود 100 تومن دادن دور ریختن پول...چون درست 2200 یا 2180 از اونم قدیمی تره اما پول کمتری در مقابل ارتقا دور ریخته می شه...من الآن همون پول رو می ذارم پای مین بهتر و رم بیشتر...
فردا روزش هم سی پی یو بهتر خواستم...خوب به قول شما اکستریم خیلی خوب نباشه اما جواب گو که هست...سی پی یو تو چه کارهایی نیاز می شه که تا 3 4 سال آینده اکستریم جواب گوش نباشه...؟؟؟همین الآن سی پی یو 3000 من کاری نیست که توش بمونه!!!!!!!!!فکر کن 3000!!!!!!!شاید خنده داره اما اگه پی نیاز باشیم واقعاً فنوم یا اکستریم تفوتی نداره...مگه می خایم واس ناسا!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پروژ] طراحی کنیم که سیستم هامون جواب نده...مگه چی کار می کنیم؟؟؟من که کارام اون جوری نیست شاید دوستان خوب نیاز دارن؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
حداقل به نظر من E7200 . سراغ پائين تر نرو . مادربرد متوسط هم بگيري هم خوب هست . مخصوصا اين بايوستار رو من تضمين ميكنم شايد 10-15 تا ازش بستم . مشتري هم خيلي راضي هست . بايد نسبت هزينه CPU/MAIN برابر باشه . يك CPU ايده ال مثل 7200 بگير . كه پشيمون نشي . واقع CPU رندي هست .
Rohham (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
چه جور مادر بوردی هست؟؟؟من تو سایت بایوستار هر چی می گردم نمی بینم...لینک می دی؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرش جواب من رو کسی ندادا...این 2200 یا 2180 در حد 5000 کار راه انداز هست یا نه؟؟؟بعد قیمت این سه تا الآن چند تو بازار؟؟؟2200و2180و7200...قیمت دقیق چون من خیلی دیر بشه شنبه سیستم رو می گیرم ایشالله...بعد این مین بهتره یا مین P5Q یا PRO....حیف نیست؟؟؟این P5Q خیلی مین خوبی ها.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا شما کجا هستی؟؟؟...خودتم تو این کاری؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو مدل داره يكي 150 و يكي حدوا 200 تومن . ولي عالي هست .
http://www.infogostar.com/motherboard.asp
خيلي ها از روي برند قصاوت ميكنن اين اشتباه . البته به خاطر بازار سنتي ايران هست . كه فقط اسوس و گيگابايت رو ميشناسن . كلا هر برندي تو ايران نبوده ولي اومده هيچكس اطمينان نميكنه . گارانتيش هم مطمئنه انفورماتيك گستر سابقش خيلي عاليه . تو انتخاب جنس خيلي دقت ميكنه . از مودم USROBOTIC بگير تا محصولات OCZ
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks