اگر 2200 بگیرم فکر کنم دیگه خداییش همه چیش تکمیل تر از حتی 6000 ای ام دی باشه حداقل رده بندی جهانیش و استقبال مردم که این رو تایید می کنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فکر این رو می کنم که در حال حاضر سی پی یو من 630 اینتل از لحاظ پردازشی نیاز به بیشتر از این رو زیاد حس نمی کنم اگرم نیاز پیدا کنم طبق گفته ی اکثریت دوستان و تایید تقریبی خود شما اینتل بهتره...پس چه بهتر با این بودجه ی داقون بیام یه P5Q مین رو بگیرم که تا اکستریم هم ساپورت می کنه و اکثراً هم از اکستریم راضی هستن تا فنوم ای ام دی که در آینده اگر!!!!!!!!!!!نیاز پردازشی داشتم عوض کنم...!!!
اما این سؤال رو می خوام دوستان بیحث کنن حتی نسبت به قیمت غیر از این که آمار جهانی و اسکور ها می گه که اینتل 2200 از 6000 ای ام دی بهتره بازم دلیلی وجود داره که از ای ام دی استفاده کرد فناوری ای ام دی 6000 هم 90 nm که فکر کنم زیاد جالب نیست ...بازم اگز دوستان نظری دارن بگن...!
در مورد مادربورد هم من فکر نکنم مادر بورد های پیشنهادی تو این رنج قیمت از لحاظ امکانات حرف گفتنی در مقابل P5Q داشته باشن البته مدل مشابه ای ام دی!!!!
فکر کنم واس من معقول تر باشه که دنبال مادربورد بهتر باشم تا سی پی یو بهتر که شاید زیاد تفاوت هم نداره برام...!!!
حتی بازیم بخاو بکنم سی پی یو کمک زیادی نمی کنه!!!رم و گرافیک دیگه!!!!که اون وقت باید فکر گرافیک کرد که بحث من نیست...!

Bookmarks