خب خوشحال شدم که این تاپیک هنوز جا برای موندن من داره!
.
.
.
از hossein6886 عزیز تشکر ویژه می کنم بخاطر ارائه این بنچمارک!
از WORYA_SH عزیز هم همچنین. و باید بگم از اون سایت هم بازدید کردم.
.
.
.
در مورد جمله: "نسبت به پولی که خرج میکنی سعی کن بهترین کارایی رو داشته باشی..."Olesius عزیز هم موافقم و هدفی جز این هم ندارم ولی در مورد بعضی قطعات از جمله مادربرد (به خاطر ارتقا و نقش اساسی اون) و رم بخاطر DDR3 بودنش چاره ای جز چشم پوشی از منطق "قیمت به کارایی" رو ندارم!
از بقیه دوستان هم تشکر می کنم و همچنان نیازمند راهنمایی های شما هستم
.
.
.
.
در مورد هارد پرسرعت
همونطور که عرض کردم فعلا نیازی بهش پیدا نمی کنم چون معمولا از اون هاردهایی که شما دوستان بهشون اشاره کردید برای رندرهای سنگین و کپچر فیلم هایی با مدت زمان طولانی و پرحجم و کلا حرفه ای استفاده می شه خب من همونطور که بازم بارها عرض کردم کار من تو حرفه ویدئو فعلا در سطح نیمه حرفه ای هست !!!
البته و برای این نوع هارد ها برنامه خرید با بودجه 700 هزارتومن بعد از عید دارم!
.
.
.
.
.
.
در مورد کارت گرافیک
هم بازم عرض کردم که از این بحث اومدم بیرون و دیگه نمی خوام زیاد بحث کنیم چون بیشتر گیج میشم و انتخاب نهایی برام سخت تر میشه تا همین الان هم 10 نوع مدل از چند برند پیشنهاد شده اونم با آرای زیاد که واقعا برام خیلی سخته که بخوام مناسب ترین و بهترین کارایی رو از بین اینا انتخاب کنم در نتیجه فعلا دارم فقط روی اون 10 تا مدل فکر می کنم تا بعدا تصمیم قطعی رو بگیرم!
.
.
.
.
.
.
در مورد نمایشگر هم
انتخاب برام خیلی ساده شده چون مدلهای معروف برام تا الان مشخص شدن در نتیجه بعد از تشکیل کل سیستم تصمیم آخر رو در مورد نمایشگر خواهم گرفت!
برای همین بحث نمایشگر رو هم می بندیم!
.
.
.
.
.
.
.
اما در حال حاضر فقط از شما عزیزان خواهش می کنم در مورد موارد زیر نظر قطعی و روشنتون رو بدید:
هارد دیسک اینترنال در سطح قیمت حداکثر 150 هزار تومن و با ظزفیت بالاتر 300 گیگ
بهترین برند و مدل چی هست؟
هارد دیسک اکسترنال دسکتاپ در سطح قیمت حداکثر 200 هزار تومن و با ظزفیت 1 ترابایت (1000 گیگابایت)
بهترین برند و مدل چی هست؟
و نظرتون در مورد MAXTOR چیست؟ از نظر مقاومت و کیفیت در حال حاضر خوبه یا بد؟ چون من الان چند مدل قدیمی با دورها و ظرفیتهای مختلف دارم که بسیار مقاوم و پایدار کار کردند!!!! و در حال حاضر در مورد مدل های جدیدش نمی دونم؟ لطفا راهنمایی کنید. (بسیار مهم)
.
.
.
.
.
برای سیستمی با مشصات زیر:
CPU: intel core 2 quad Q9450 -2.66 ghz
RAM: OCZ DDR3 1333 4 GB
MAIN: مدلی در سطح EXTREME
VGA: مثلا مدلی در سطح 9800GTX
HDD: 500GB SATA2 32 BUFER
LCD:20 OR22
1. بهترین پاور ممکن برای این سیستم در دو حالت سطح کارت گرافیک 9800 و QUDRO رو معرفی کنید:
فعلا 785 از گرین پیشنهاد شده 600 و 700 هم همینطور (در این فروم)
لطفا همراه با مدل دقیق بگید؟
بودجه تا 150 تومن
.
.
.
.
.
.
2. بهترین مدل کیس برای این سیستم چه مدلی می تونه مناسب باشه؟
نظرتون در مورد ASUS-VENTO 7700 چیه؟ جواب این سیستم رو میده؟
.
.
.
.
3. مناسب ترین و بهترین مدل همراه با برند خوب کیبورد و ماوس برای انجام کارهای غیر از گیم و از جمله طراحی و ویدئو بنظر شما چی هست؟
بودجه برای هر دو تا 150 هزار تومن
.
.
..
.
.
4. اگه از لحاظ فنی چیزهای دیگه هم برای این سیستم مورد نیاز هست معرفی کنید
.
.
.
.
خب تنها اگه در مورد این 5 مورد نظر بدید و بتونم انتخاب کنم کار تمومه دوستان!
سپاسگزارم

Bookmarks