خب از دوستانی که محبت می کنند و با نظرات و تجربیات ارزشمندشون منو راهنمایی و کمک می کنند صمیمانه تشکر میکنم.
اما تصمیم قطعی بنده که در حال حاضر گرفتم :
CPU
به ترتیب تعداد نظرات و پیشنهادات رسیده:
1. Intel Core 2 Quad Q9450
2. Intel Core 2 Quad Q9550
3. Intel Core 2 Quad Q9400
توضیح و بیان علت این تصمیم:
با پیشنهادات رسیده از انجمن ها و فروم های مختلف در جامعه مجازی ( اینترنت) و از منابع مختلف دیگه که بیش 80 درصد رای به انتخاب سی پی سو یو های چهار هسته ای Core 2 Quad دادن موافقت
کرده و نظرات اکثریت رو قبول و از خرید Intel Core 2 Duo صرف نظر می کنم!
RAM
DDR3 4 or 8 GB
برند OCZ - CORSAIR
توضیح و بیان علت این تصمیم:
با توجه به رسیدن روزهای پایانی عمر رم های DDR2 و از دور خارج شدن آنها و از طرفی سرعت و کیفیت بالای DDR3در کارهای سنگین و حرفه ای نسبت به نوع قدیمی آن و همچنین پیشنهادهای رسیده که
اغلب DDR3 رو مناسب دانستند و همچنین تائیدیه های گوناگون مبنی بر عمر بالای DDR3 و....... تصمیم گرفتم از خرید رم های DDR2 صرف نظر کرده و بر روی رم های DDR3 برای خرید
حساب ویژه باز کنم!
MAINBOARD
در حال حاضر و با توجه به نظر کارشناسان و تجربیات خودم در استفاده از برند ها
تصمیم قطعی گرفتم مادربرد رو از بین دو برند ASUS و یا GIGABYTE انتخاب کنم
اما در انتخاب مناسب ترین مدل هنوز تصمیمی نگرفتم و
بیشترین پیشنهادهای رسیده هم تا به امروز به شکل زیر هست که بصورت لیست باز تهیه کردم:
ASUS
ASUS P5Q Premium
ASUS P5Q Deluxe
ASUS - Maximus II Formula
ASUS - Maximus Extreme
ASUS - Striker II Extreme
ASUS - P5QC
GIGABYTE
GIGABYTE - EP45-DQ6
GIGABYTE - X48T-DQ6
خب واضح هست که با توجه به انتخاب قطعی که در مورد رم گرفتم و DDR3 رو هدف گرفتم اگه از لیست بالا مادربردهایی که از این نوع رم پشتیبانی نمی کنند حذف کنم نتیجه موقت بصورت زیر در می یاد:
ASUS
ASUS - Maximus Extreme
ASUS - Striker II Extreme - قدرت و امکانات بسیار زیاد و فوق العاده -قیمت 450 هزار تومن
ASUS - P5QC
GIGABAYTE
GIGABYTE - X48T-DQ6 - قدرت و امکانات بسیار زیاد و فوق العاده - قیمت 390 هزار تومن
اما در مورد گیگابایت با توجه به تجربیات خودم:
در ابتدا باید عرض کنم من هیچ تعصبی نسبت به هیچ برندی ندارم و این دو انتخاب رو که در مورد برند ای سوز و گیگابات کردم فقط و فقط بر طبق نظرات کارشناسان و شما دوستان و کاربران باتجربه و عزیز بود!!!
با توجه به نوع کاراهام در حال حاضر برام کارایی و طول عمر بالا از اهمیت بسیار زیاد و بنیادی برخوردار هست تا مسئله تعصب و علاقه به یه برند خاص!!!
ضمن اینکه قابلیت اورکلاک شدن مدنظرم نیست!!!
.
.
.
اما در مورد گیگابایت و تجربه ای که به واقع با این برند داشتم به صورت زیر هست:
من 5 سال پیش یه سیستم 4 به کمک یک مهندس سخت افزار که ارتباطی با هیچ شرکت سخت افزاری نداشت سیستمی رو بستم که البته در اون زمان مسلما اطلاعات ضعیفی نسبت به قطعات کامپیوتر داشتم این انتخاب رو
کردم و مادربردی از برند گیگابات انتخاب و نصب شد و از اون زمان تا به امروز بیشترین فشار کاری رو روی این سیستم آوردم و تا بحال هیچ مورد بدی از کارکرد این مادربرد هرگز ندیدم و تنها موردی که در اون زمان
به این مادربرد به عنوان ضعف اشاره می شد عدم سازگاری این مادربرد با بعضی سخت افزارها بود که عملا در مورد من در یک مورد اون هم مودم این وضعیت پیش اومد که با عوض کردم مودم قدیمی و 2 سال کارکرده با
یه مودم نو این مسئله هم حل شد و تا به امروز بدون کوچکترین مشکلی داره کار میکنه و عیبی هم پیدا نکرده! (بجز مسئله عمومی ارتقاء مادربرد ها)
این نکته رو هم عرض کنم از اون زمان تاکنون من زیاد در جریان اخبار و وضعیت برند ها قرار نگرفتم و بیشتر با نوت بوک ها سرو کار داشتم تا قطعات سیستم های خانگی!
.
.
.
با این توضیحاتی که عرض کردم می شه نتیجه گرفت که تجربه من در رابطه با برند گیگابایت مثبت بوده!
.
.
اما در رابطه با برند ASUS من اخیرا همزمان با برند GIGABYTE در جریان وضعیت این برند قرار گرفتم و تقاضا - فروش و محبوبیت بسیار زیاد این برند در ایران و طبق آماری که شنیدم در جهان رو بررسی کرده و دیدم و به
برتری ASUS در قیاس با
GIGABYTE بر حسب آمار و تعریف های گوناگون پی بردم اما در هیچ جایی هم از معایب مادربردهای گیگابایت بصورت علمی و منطقی با ارائه مدرک و منابع معتبری ندیدم جز قیمت بالای این محصول که برای این برند از دید
کاربران عیب محسوب میشه!
.
.
.
اما من از اونجایی که در این اواخر در این انتخاب های خیلی وسیع سردرگم شدم تصمیم گرفتم خودم بعد از سالها برند GIGABAYTE رو خیلی بررسی همه جانبه بکنم که به این نتایج رسیدم:
برند GIGABYTE
کیفیت محصول:
1. تجربه خودم و اینکه از نزدیک و بصورت واقعی به کیفیت بالای قطعات پی بردم و در این مورد وضعیت چند مدل رو هم بررسی کردم
2. دریافت جوایز بسیار گوناگون و مختلف در قسمتهای مختلف مادربرد در طی سالهای گذشته! از جمله دریافت جوایزی در رابطه با مصرف بهینه انرژی و تولید کارایی بالا با سازگاری کامل از نظر زیست محیطی
.
.
.
گارانتی محصول:
گروه آواژنگ
برای بررسی در مورد آوازنگ
من یه گزارش تصویری اختصاصی و کامل از جزئیات سرویس دهی و تعمیر و همچنین سابقه و ساختار این سازمان دریافت کردم که همگی گویای پشتیبانی مطمئن و طولانی مدت از محصول بودند
اما در مورد ASUS من شرکتی که همچین گارانتی مطئنی ارائه بده و با سابقه هم باشه ندیدم!!! ضمن اینکه بنظر من گارانتی برای همه قطعات اصل مهمی محسوب میشه حتی اگه بنظر بعضی ها گارانتی برای
محصول باکیفیت معنی نداشته باشه باز هم مهمه چون کارایی هیچ مادربردی تضمینی نیست!!!!!
خب این همه گفتم تا به این مطلب برسم که از دوستان خواهش می کنم نقاط ضعف حقیقی و مهم برند GIGABYTE رو بر اساس مدارک و منابع معتبر برام توضیح بدهند؟
.
.
ضمن اینکه حالا که رم DDR3 رو انتخاب کردم در خواست می کنم مادربردهای سازگار و بهترین در این رده رو معرفی کنید؟
.
.
*** من همچنان در زمینه انتخاب مدل مادربرد از بین این دو برند تردید دارم و به کمک شما عزیزان نیاز دارم! ***
VGA
در این رابطه می خوام نظر شما رو در مورد مدل های زیر بدونم:
GIGABYTE - GeForce 9600GT - 1GB
GIGABYTE - GeForce 9500GT - 512 MB
و مدلهایی که شما می پسندید رو هم به من معرفی کنید
سپاسگزارم

Bookmarks