پاسخ: مشاوره در مورد خرید سیستم با بودجه 2 میلیون تومان
نقل قول:
دوست عزیز با توجه به اشنا نبودن شما به اورکلاک و استفاده مدام به دلیلی کاری که گفتین سیستمی که بهتون پیشنهاد کردم بهترین گزینست سعی کنید یه کپچر خوب و کارت گرافیک مناسب بابقیه پولتون بگیرید.
دوستان توجه کنید که ایشان می خوان کار مونتاژ فیلم انجام بدن و حداقل یه بودجه 700 الی 1 میلیون تومانی را برای یه کپچر مناسب باید بزارند. و برای اینکار یه مین خیلی خوب و قوی احتیاج دارند درسته که سیستمهای پیشنهادی اینتل پرفرمنس بالاتری دارند اما یه سی پی یو خوب اینتل و یه مین که جوابگوی کار کپچر باشه هزینه بالایی میبره که دیگه با این پول نمی تونند کپچر مناسب بگیرند .
به این لینک که مربوط به بنچ Premiere هستش توجه کن می بینی که با توجه به قیمت سی پی یو های amd تو کار مونتاژ با سی پی یو بهتر عمل کردن حالا اگه کپچر هم مناسب باشه نتیجه بهتری میشه گرفت .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز سعی کن پاور مناسبی هم تهیه کنی
موف باشی.
نقل قول:
اینی که شما گفتی دقیقا به این معنی است که این برنامه (فقط همین برنامه (در مورد بقیه هم باید دید)) برای دو هسته ای ها "بهینه سازی شده است و اینکه شما فقط به خاطر این برنامه دوهسته ای بگیرید مطمئنا در آینده ای نزدیک برنامه های تخصصی برای چهار هسته ای ها بهینه سازی خواهند شد اون وقت بنچمارکها رو ببین...
8 گیگ 1066
بعدشم اکثر مادر بورد های جدید یا شاید هم همش extreme رو ساپورت میکنن نگران نباش ...
کارت گرافیک هم به نظر من ati فقط به درد بازی میخوره ...:wink:
کاملا با نظرات شما موافقم AMD رو حرفه ای های کارهای ویدئویی صد در صد پیشنهاد می دن چون هم کارایی خیلی بهتری دارن و هم قیمت های مناسب تر
این نظر شما رو تقریبا اغلب استادان کارهای ویدئویی تائید می کنند
ولی یه نکته ای هست که باید عرض و اونم کار اصلی من هست:
دوست عزیز کار اصلی من همونطور که عرض کردم بیشتر گرافیکی هست یعنی کار با نرم افزارهای طراحی گرافیک در سطح کاملا حرفه ای با طیف وسیعی از این نوع نرم افزارها!
در واقع کار اصلی و هدف من که بیش از 60 درصد رو در برمی گیره نرم افزارهای گرافیکی هست و کمتر از 40 درصد بر می گرده به نرم افزارهای ویدئویی.
علاوه بر این من با طیف وسیعی از نرم افزارهای 3d غیر حرفه ای هم سروکار دارم و با انواع نرم افزارهای کاربردی هم کارهای وسیعی رو انجام می دم که در نتیجه:
*** هدف اصلی من از تهیه سیستم جدید دستیابی بسیار راحت و بدون نگرانی حداقل تا 3 سال آینده به این کارها در کمترین زمان ممکن و بهترین کارایی هست.***
من تو کار ویدئو به صورت حرفه ای نمی خوام فعالیت کنم فقط در حدی که مثلا بتونم چند تا آلبوم رو به فیلم تبدیل کنم و یا چند تا نوارهای vhs خانگی رو به دیجیتال و یا اینکه فیلم های کوتاه تبلیغاتی درست کنم!
همین!
اما پاور مناسب:
بنظر شما من اگه 800 وات بگیرم حالا بدون توجه به میزان توان مصرفی قطعات (اگه کمتر شد) جواب سیستم رو میده؟
یه مدل رو لطف کنید برام معرفی کنید
سوال دیگه:
نتیجه ای که DDR3 4gig میده یا 8 گیگ DDR2 برابر هست و یا خیلی کمتر یا بیشتره؟!
ببینید الان DDR3 تازه اومده برای همین خیلی گرون هست ولی DDR2 به قیمت نسبتا ایده الش رسیده!
من نظرم اینه اگه با 8 گیگ DDR2 واقعا بشه قدرتی خیلی بیش تر از DDR3 4gig رو بدست آورد اونوقت برم و این هزینه رو برای 8 گیگ DDR2 بکنم و در آینده تبدیل کنم به DDR3 8gig !
و اگه اینطور نیست همون به پیشنهاد اکثریت دوستان که DDR3 4gig هست عمل کنم
ضمن اینکه لطفا یه مدل اساسی و قدرتمند مادربرد برای این نوع سیستم معرفی کنید
حاضرم برای مناسبترین مادربرد هر چقدر هزینه لازم داشته باشه بدم. چون از این حیث یه بار ضربه بدی خوردم و دستم بسته شد!
لطفا همچنان منو از راهنمایی های خیلی خوبتون بهره مند کنید.
سپاس
در آینده اگر بخواهید رم DDR2 را به DDR3 تبدیل کنید باید مادربورد رو عوض کنید
P5Q Premium هم انتخاب من هست
تا تصمیم شما چی باشه...
خوب حالا قضیه کاملا عوض شد بهتر بود همون اول توضیح می دادی. در اینصورت نگرش شما برای خرید 2 میلیون تومانی سیستم اشتباس چون هر کاری بکنید 3 یا 4 سال دیگه نمی تونید یه سیستم بروز داشته باشید پیشنهاد می کنم با 1 میلیون یه سیستم خوب ببندید 4 سال دیگم به 1 میلیون دیگش یه سیستم به روز داشته باشید این قضییه ddr2 و ddr3 هم خیلی مهم نیست که انقدر ........
پیشنهاد سیستم :
cpu : Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz 190
main : ASUS - P5QC 155
ram : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) 200
بخاطر علاقتون به ddr3 رم مورد نظر را پیشنهاد کردم وگرنه در حال حاظر خرید رم ddr2 مثل پست قبلی را پیشنهاد می کنم.
سلام
آقا یه سوالی هم برای بنده پیش اومده .
مگه P5Q premium میتونه رم های DDR III رو ساپورت کنه ؟
من که توی سایت asus هر چی نگاه می کنم میبینم که میتونه تا فرکانس 1200 برای رم های DDR II جا داشته باشه . اینم لینکش :
و اما . جناب shin08 عزیز .
اولا من تا حالا amd استفاده نکردم . پس نمیتونم نظری بدم که خوبه یا بد .
ولی در باره اینتل ها می تونم بگم که اگه می خوای از بین cpu های اینتل انتخاب کنی به هیچ عنوان الان سراغ dual core و core 2 due نرو . دقیقا به همون دلیلی که خیلی ها گفتن . این که ممکنه الان بنچ مارک ها نشون بده که core 2 due از core 2 quad قوی تر بوده . ولی یه چند وقت دیگه دوباره به همون سایت های معروف برو و نگاه کن ببین core 2 due چجوری جلوی core 2 quad لنگ میندازه .
ضمنا . بین quad ها به نظر بنده برو سراغ اونی که با توجه به قیمتش فرکانس core بالاتری هم داره . خیلی هم به کش دقت نکن . سعی کن در درجه اول فرکانس رو مد نظر قرار بدی .
مثلا من اگه بخوام دوباره سیستم ببندم برای خودم حاضرم به خاطر این که فرکانس core در Q9650 روی 3.0GHz استیبل شده پول بدم پاش ( فکر بد نکنید . از این پولا خبری نیست . ) ولی حاضر نیستم به خاطر 6 مگ کش بیشتر توی Q9450 نسبت به Q 9400 ، پول بیشتر خرج کنم .
به نظر میاد cpu از همه به صرفه تر Q 9400 باشه و بعد از اون Q9550 .
از cpu بگزریم .
دعوای اصلی سر مادر برد و رم هست .
شما الان 2 تا گزینه رو مورد بررسی قرار میدید .
1-خرید 8 گیگ رم DDR II با فرکانس 1066MHz . که منجر به خرید مین بردی با ساپورت DDR II میشه
2- خرید 4 گیگ رم DDR III با فرکانس 1333MHz و تقریبا همون قیمت بالا . که منجر به خرید مادر برد با ساپورت DDR III میشه .
و اما . من بین فرکانس های موجود برای رم در بین مادر برد های مختلف بیشترینی که دیدم مال striker II extreme بود . ( لازمه که بگم با صحبت dark devil عزیز راجع به انصراف از خرید R.O.G موافقم .) فرکانسی که این مین ساپورت میکنه800 و 1066 و 1333 در حالت عادی بود و در حالت اور کلاک هم میتونه 1600 و 1800 و 2000 رو هم ساپورت کنه . مسئله اینجاست که مادر بردی ندیدم که رم با فرکانس بیشتر از 1333 رو ساپورت کنه . البته الان همچین چیزی رو ندیدم .
پاراگراف بالا میگه که شما اگه بخوای DDR III بخری مجبوری مادر بردی بخری که شاید بعدا فرکانس بیتشر از 1333 رو به خوبی نشناسه . ( اگه دارم راجع به ساپورت کردن فرکانس اشتباه می گم خواهشا دوستان اصلاح بفرمایند .)
از طرفی . شما مطلب خوبی رو گفتی . خرید 8 گیگ رم DDR II با حد اکثر فرکانس ممکنه که به قیمتش هم بیارزه .
این کار از یه نظر خوبه و نظر دیگه خوب نیست . خوبه چون شما حجم 2 برابری از حافظه رو در اختیار خواهی داشت . و با فرکانسی مثل 1066 فکر نکنم کسی بتونه بگه چیز بدیه . و خوب نیست چون شما مجبور میشی مادربردی بخری که DDR II رو ساپورت کنه . که جلوی ارتقای سیستمت رو در چند سال آینده میگیره .
قابل توجهتون که من هم بعد از خرید سیستمم متوجه شدم که اگه مادر برد رو با ساپورت DDR III انتخاب میکردم هم فرکانس بالاتری داشتم و هم بعدا می تونستم ارتقا بدم . ولی به این فکر افتادم که رم های خودم رو ( corsair 2 * 2 GB DHX 800 CL = 4 ) به زودی بفروشم و رم های dominator یعنی : corsair 2 * 2 GB 1066MHz CL=5 رو بخرم . قیمتش هم هست 165 تومن . البته جدید ترین قیمتمه . با این وصف هر موقع هم احساس کردم که رم هام کمه ( شتر در خواب بیند پنبه دانه ) یه سری دیگه dominator می خرم و میزارم کنارش که بزنه کل برنامه ها رو به هم بپیچونه .
خلاصه اینجاست که ... در صوت انتخاب هر کدوم از گزینه های مورد نظرت باید از یکی دل بکنی و به دیگری دل خوش کنی .( دل نبند که گرفتار میشی پسر )
کجا بودیم ؟ آهان . وضعیت رم و مادر برد رو خودت باید اول مشخص کنید که چی ازش می خوای . بعد بگو تا دوستان دیگه که از مول های مختلف با کارایی های مختلف آشنایی دارن بهت معرفی کنن ( متاسفانه دایره اطلاعات بنده خیلی کمه . برای همین هم شرمنده روی گلت شدم که نمیتونم راهنمایی و انتقال تجربه کنم )
راستی . یه چیز باحال هم از کسی پرسیدم و کف بر شدم . بزار اول این رو بگم که ویندوز مثل xp که 32 هست حد اکثر میتونه 3.2 گیگ از رم های شما رو بشناسه ( بیچاره من که فقط 2و5 گیگش رو میشناسه ) . این رو گفتم که بگم اگه رم هاتون از 3.2 بیشتر باشه ( فعلا کاری به DDR II یا DDR III بودنش ندارم و فرکانس هم مطرح نیست . فقط حجم رم ) ما بقی رم که از 3.2 بیشتر هست رو در ویندوز به طور مستقیم استفاده نخواهد کرد .( احتمالا بد توضیح دادم . ببخشید ) و اما کاری که با این اضافه رم میشه کرد اینه که اون رو به هارد تبدیل کیند . این کار باعث میشه که شما یه هارد داشته باشی که سرعتش چند برابر سرعت هارد دیسک هست . ( اینجاست که یه نقش افرینی بزرگ از فرکانس رم رو خواهید دید .) حتی فکر کنم این هاردی که شما در رم به وجود آوردی سرعتش از vilocyraptor هم بیشتر هست . ( یعنی احتمالا خیلی بیشتر هست .) باید بگم که تاثیر این فضای تبدیل شده به هارد در عمل رندر خیلی بیشتر از سرعت هارد و حتی بیشتر از raid هست .
احتمالا با تفاسیر بالا : یک - هیچ به نفع 8 گیگ رم DDR II . ( البته تا وقتی که نتونید از فرکانس های بالاتر رم DDR III بهره ببرید )
بقیه در پست بعدی ....
اوه .
عجب چیزی پیدا کردم .
تمام تفکراتم رو زد خورد کرد .
ببینم . P5Q C هم میتونه DDR 2 1066MHz رو ساپورت کنه و هم DDR 3 1333MHz رو ؟
آره ظاهرا . این طوری که من می فهمم نوشته رم های DDR2 فقط روی یک جفت از اسلات ها قابل استفاده اند .
لینک رو ببینید:
خوب .
این پست دوم رو زدم که توش سعی کنم حرف هام رو جمع بندی کنم .
سعی می نم توی چند بسته براتون سیستم معرفی کنم و با توجه به نظر دوستان یکی رو انتخاب و بعد هم اصلاح کنید .
سیستمی با رم DDR 3
M/B :P5Q 3 or P5Q3 deluxe/WiFi - AP@ n or str دو تا مین با ساپورت کاملا DDR 3 معرفی کردم و سومی هم یعنی اون هایی که من نتونستم پیدا کنم .
CPU : intel Q 9400 or Q 9550
Ram : corsair 2 * 2 GB 1333MHz DDR III
...
سیستم دومی . اول با DDR 2 میبندی و بعد که DDR 3 قیمتش افت کرد میری رم های DDR 2 رو میفروشی و DDR 3 می خری :
M/B: P5Q c or str . هم از DDR 2 ساپروت می کنه و هم DDR 3 . ولی جدای از هم .
CPU : intel Q9400 or Q 9550
Ram : corsair 2 * 2 GB DDR II 1066 or 800 MHz then corsair 2 * 2 GB DDR III 1333 or 1600MHz
...
سیستم سومی هم که کلا بر اساس DDR II هست :
M/B : مدل هاش خیلی زیاده . با چیپست های مختلف و برند های مختلف و ...
cpu : بازم همون
Ram :corsair 2 * 2 * 2 GB( = 8 GB ) DDR II 1066 MHz = 2 * dominator
به نظر سیستم دمی یا اونایی که مشابه این هستن خیلی بهتر باشن . ( حسودیم شد .)
خوبیش اینه که اگه دومی رو انتخاب کنی بعدا می تونی تا 8 گیگ DDR 3 استفاده کنی . یعنی اون داستان تبدیل رم به هارد که گفتم رو انجام بدی می تونی آپولو هوا کنی و هدایت کنی و بر گردونی به زمین . اونقدر سریع میشه که قافل گیر میشی . یهو دیدی دستگاه زودتر از تو داره کار ها رو انجام میده . یعنی قبل از دستور دادن .
خوب . من هم دیگه واقعا پیرم در اومد . خسته بود و خسته تر شدم . کاشکی وقتی می خواستم سیستمم رو بخرم به اینترنت دسترسی داشتم و می تونستم این طوری تحقیق کنم .
امید وارم تونسته باشم کمکت کنم .
فعلا
راستی یادم رفت بگم
اول از همه وضعیت این قطعات اصلی رو مشخص کن بعد باهم سر بقیه قطعاتت بحث می کنیم . حتی گرافیک رو هم بزار بعد از مشخص شدن وضعیت مادربرد و رم و CPU .
موفق باشی .
نقل قول:
و اما . من بین فرکانس های موجود برای رم در بین مادر برد های مختلف بیشترینی که دیدم مال striker II extreme بود . ( لازمه که بگم با صحبت dark devil عزیز راجع به انصراف از خرید R.O.G موافقم .) فرکانسی که این مین ساپورت میکنه800 و 1066 و 1333 در حالت عادی بود و در حالت اور کلاک هم میتونه 1600 و 1800 و 2000 رو هم ساپورت کنه . مسئله اینجاست که مادر بردی ندیدم که رم با فرکانس بیشتر از 1333 رو ساپورت کنه . البته الان همچین چیزی رو ندیدم .
پاراگراف بالا میگه که شما اگه بخوای DDR III بخری مجبوری مادر بردی بخری که شاید بعدا فرکانس بیتشر از 1333 رو به خوبی نشناسه . ( اگه دارم راجع به ساپورت کردن فرکانس اشتباه می گم خواهشا دوستان اصلاح بفرمایند .)
راستی . یه چیز باحال هم از کسی پرسیدم و کف بر شدم . بزار اول این رو بگم که ویندوز مثل xp که 32 هست حد اکثر میتونه 3.2 گیگ از رم های شما رو بشناسه ( بیچاره من که فقط 2و5 گیگش رو میشناسه ) . این رو گفتم که بگم اگه رم هاتون از 3.2 بیشتر باشه ( فعلا کاری به DDR II یا DDR III بودنش ندارم و فرکانس هم مطرح نیست . فقط حجم رم ) ما بقی رم که از 3.2 بیشتر هست رو در ویندوز به طور مستقیم استفاده نخواهد کرد .( احتمالا بد توضیح دادم . ببخشید ) و اما کاری که با این اضافه رم میشه کرد اینه که اون رو به هارد تبدیل کیند . این کار باعث میشه که شما یه هارد داشته باشی که سرعتش چند برابر سرعت هارد دیسک هست . ( اینجاست که یه نقش افرینی بزرگ از فرکانس رم رو خواهید دید .) حتی فکر کنم این هاردی که شما در رم به وجود آوردی سرعتش از vilocyraptor هم بیشتر هست . ( یعنی احتمالا خیلی بیشتر هست .) باید بگم که تاثیر این فضای تبدیل شده به هارد در عمل رندر خیلی بیشتر از سرعت هارد و حتی بیشتر از raid هست .
سلام دوست عزیز...
اجازه می خوام تا راجع به حرفایی که زدی 2تا نکته کوچیک رو یادآوری کنم البته جسارت منو باید ببخشی...
در مورد ساپورت مین های موجود از DDR3 حق با شماست عادی تا 1333 ساپورت می کنن به خاطر اینکه چیپ های تولید شده (در این مورد خاص 790i رو می شه مثال زد) با ساپورت DDR3 تا فرکانس 1333 ساخته شدند...
ولی غول های سخت افزاری با کارهای مهندسی که روی چیپ ها انجام دادن تونستن فرکانس طبیعی (Native) قابل پشتیبانی رو افزایش بدن و تا 2000 برسونن...!!
Comprising of a C73 Northbridge and MCP55 Southbridge, the 790i SLI Ultra provides full support for DDR3
یعنی اینکه تمام فرکانس های DDR3 رو پوشش می ده!
به بیانی ساده تر سیستم توانایی شناسایی تمام فرکانس ها از 1333 تا 2000 رو داره ولی چنان چه در مورد خاصی شناسایی نکرد از بایوس سیستم می شه فرکانس دقیق حافظه ها رو انتخاب کرد...
همون طور که حافظه های DDR3 تولیدی شرکت های سازنده از 1333 شروع و تا 2000-1800 ادامه پیدا می کنه...
نکته دوم راجع به سیستم عامل های 32 و 64 بیتی...
حرفی که شما زدین رو تصدیق می کنم xp x86 حداکثر 4 گیگ مموری رو می تونه شناسایی کنه یعنی 3.7-3.5 گیگ از Ram که بستگی به حافظه کارت گرافیک داره... یا اگه گرافیک 1g دارین حداکثر 3گیگ ram رو می تونه شناسایی کنه...
که برای استفاده از تمام 4گیگ مموری (و بیشتر از 4 گیگ...) عموما سیستم عامل 64 بیتی پیشنهاد میشه...!!
اما دوست عزیز می شه راجع به تبدیل فضای استفاده نشده ی رم به هارد یک مقدار توضیح بدین...؟؟؟
من راجع به استفاده ی کارت گرافیک از حافظه ی سیستم چیزایی شنیدم... یا حتی به عنوان کش سیستم...!!
ولی از تبدیل مموری به هارد اطلاع کاملی ندارم اگه توضیح بدی ممنون می شم...
خصوصا Raid...
یا حق...:11()::11():
(دوست عزیز بازم می گم قصد جسارت ندارم شاید دانش من ناقصه...):cool:
خب از دوستانی که محبت می کنند و با نظرات و تجربیات ارزشمندشون منو راهنمایی و کمک می کنند صمیمانه تشکر میکنم.
اما تصمیم قطعی بنده که در حال حاضر گرفتم :
CPU
به ترتیب تعداد نظرات و پیشنهادات رسیده:
1. Intel Core 2 Quad Q9450
2. Intel Core 2 Quad Q9550
3. Intel Core 2 Quad Q9400
توضیح و بیان علت این تصمیم:
با پیشنهادات رسیده از انجمن ها و فروم های مختلف در جامعه مجازی ( اینترنت) و از منابع مختلف دیگه که بیش 80 درصد رای به انتخاب سی پی سو یو های چهار هسته ای Core 2 Quad دادن موافقت
کرده و نظرات اکثریت رو قبول و از خرید Intel Core 2 Duo صرف نظر می کنم!
RAM
DDR3 4 or 8 GB
برند OCZ - CORSAIR
با توجه به رسیدن روزهای پایانی عمر رم های DDR2 و از دور خارج شدن آنها و از طرفی سرعت و کیفیت بالای DDR3در کارهای سنگین و حرفه ای نسبت به نوع قدیمی آن و همچنین پیشنهادهای رسیده که
اغلب DDR3 رو مناسب دانستند و همچنین تائیدیه های گوناگون مبنی بر عمر بالای DDR3 و....... تصمیم گرفتم از خرید رم های DDR2 صرف نظر کرده و بر روی رم های DDR3 برای خرید
حساب ویژه باز کنم!
MAINBOARD
در حال حاضر و با توجه به نظر کارشناسان و تجربیات خودم در استفاده از برند ها
تصمیم قطعی گرفتم مادربرد رو از بین دو برند ASUS و یا GIGABYTE انتخاب کنم
اما در انتخاب مناسب ترین مدل هنوز تصمیمی نگرفتم و
بیشترین پیشنهادهای رسیده هم تا به امروز به شکل زیر هست که بصورت لیست باز تهیه کردم:
ASUS
ASUS P5Q Premium
ASUS P5Q Deluxe
ASUS - Maximus II Formula
ASUS - Maximus Extreme
ASUS - Striker II Extreme
ASUS - P5QC
GIGABYTE
GIGABYTE - EP45-DQ6
GIGABYTE - X48T-DQ6
خب واضح هست که با توجه به انتخاب قطعی که در مورد رم گرفتم و DDR3 رو هدف گرفتم اگه از لیست بالا مادربردهایی که از این نوع رم پشتیبانی نمی کنند حذف کنم نتیجه موقت بصورت زیر در می یاد:
ASUS
ASUS - Maximus Extreme
ASUS - Striker II Extreme - قدرت و امکانات بسیار زیاد و فوق العاده -قیمت 450 هزار تومن
ASUS - P5QC
GIGABAYTE
GIGABYTE - X48T-DQ6 - قدرت و امکانات بسیار زیاد و فوق العاده - قیمت 390 هزار تومن
اما در مورد گیگابایت با توجه به تجربیات خودم:
در ابتدا باید عرض کنم من هیچ تعصبی نسبت به هیچ برندی ندارم و این دو انتخاب رو که در مورد برند ای سوز و گیگابات کردم فقط و فقط بر طبق نظرات کارشناسان و شما دوستان و کاربران باتجربه و عزیز بود!!!
با توجه به نوع کاراهام در حال حاضر برام کارایی و طول عمر بالا از اهمیت بسیار زیاد و بنیادی برخوردار هست تا مسئله تعصب و علاقه به یه برند خاص!!!
ضمن اینکه قابلیت اورکلاک شدن مدنظرم نیست!!!
.
.
.
اما در مورد گیگابایت و تجربه ای که به واقع با این برند داشتم به صورت زیر هست:
من 5 سال پیش یه سیستم 4 به کمک یک مهندس سخت افزار که ارتباطی با هیچ شرکت سخت افزاری نداشت سیستمی رو بستم که البته در اون زمان مسلما اطلاعات ضعیفی نسبت به قطعات کامپیوتر داشتم این انتخاب رو
کردم و مادربردی از برند گیگابات انتخاب و نصب شد و از اون زمان تا به امروز بیشترین فشار کاری رو روی این سیستم آوردم و تا بحال هیچ مورد بدی از کارکرد این مادربرد هرگز ندیدم و تنها موردی که در اون زمان
به این مادربرد به عنوان ضعف اشاره می شد عدم سازگاری این مادربرد با بعضی سخت افزارها بود که عملا در مورد من در یک مورد اون هم مودم این وضعیت پیش اومد که با عوض کردم مودم قدیمی و 2 سال کارکرده با
یه مودم نو این مسئله هم حل شد و تا به امروز بدون کوچکترین مشکلی داره کار میکنه و عیبی هم پیدا نکرده! (بجز مسئله عمومی ارتقاء مادربرد ها)
این نکته رو هم عرض کنم از اون زمان تاکنون من زیاد در جریان اخبار و وضعیت برند ها قرار نگرفتم و بیشتر با نوت بوک ها سرو کار داشتم تا قطعات سیستم های خانگی!
.
.
.
با این توضیحاتی که عرض کردم می شه نتیجه گرفت که تجربه من در رابطه با برند گیگابایت مثبت بوده!
.
.
اما در رابطه با برند ASUS من اخیرا همزمان با برند GIGABYTE در جریان وضعیت این برند قرار گرفتم و تقاضا - فروش و محبوبیت بسیار زیاد این برند در ایران و طبق آماری که شنیدم در جهان رو بررسی کرده و دیدم و به
برتری ASUS در قیاس با
GIGABYTE بر حسب آمار و تعریف های گوناگون پی بردم اما در هیچ جایی هم از معایب مادربردهای گیگابایت بصورت علمی و منطقی با ارائه مدرک و منابع معتبری ندیدم جز قیمت بالای این محصول که برای این برند از دید
کاربران عیب محسوب میشه!
.
.
.
اما من از اونجایی که در این اواخر در این انتخاب های خیلی وسیع سردرگم شدم تصمیم گرفتم خودم بعد از سالها برند GIGABAYTE رو خیلی بررسی همه جانبه بکنم که به این نتایج رسیدم:
برند GIGABYTE
کیفیت محصول:
1. تجربه خودم و اینکه از نزدیک و بصورت واقعی به کیفیت بالای قطعات پی بردم و در این مورد وضعیت چند مدل رو هم بررسی کردم
2. دریافت جوایز بسیار گوناگون و مختلف در قسمتهای مختلف مادربرد در طی سالهای گذشته! از جمله دریافت جوایزی در رابطه با مصرف بهینه انرژی و تولید کارایی بالا با سازگاری کامل از نظر زیست محیطی
.
.
.
گارانتی محصول:
گروه آواژنگ
برای بررسی در مورد آوازنگ
من یه گزارش تصویری اختصاصی و کامل از جزئیات سرویس دهی و تعمیر و همچنین سابقه و ساختار این سازمان دریافت کردم که همگی گویای پشتیبانی مطمئن و طولانی مدت از محصول بودند
اما در مورد ASUS من شرکتی که همچین گارانتی مطئنی ارائه بده و با سابقه هم باشه ندیدم!!! ضمن اینکه بنظر من گارانتی برای همه قطعات اصل مهمی محسوب میشه حتی اگه بنظر بعضی ها گارانتی برای
محصول باکیفیت معنی نداشته باشه باز هم مهمه چون کارایی هیچ مادربردی تضمینی نیست!!!!!
خب این همه گفتم تا به این مطلب برسم که از دوستان خواهش می کنم نقاط ضعف حقیقی و مهم برند GIGABYTE رو بر اساس مدارک و منابع معتبر برام توضیح بدهند؟
.
.
ضمن اینکه حالا که رم DDR3 رو انتخاب کردم در خواست می کنم مادربردهای سازگار و بهترین در این رده رو معرفی کنید؟
.
.
*** من همچنان در زمینه انتخاب مدل مادربرد از بین این دو برند تردید دارم و به کمک شما عزیزان نیاز دارم! ***
VGA
در این رابطه می خوام نظر شما رو در مورد مدل های زیر بدونم:
GIGABYTE - GeForce 9600GT - 1GB
GIGABYTE - GeForce 9500GT - 512 MB
و مدلهایی که شما می پسندید رو هم به من معرفی کنید
سپاسگزارم
نقل قول:
خب از دوستانی که محبت می کنند و با نظرات و تجربیات ارزشمندشون منو راهنمایی و کمک می کنند صمیمانه تشکر میکنم.
اما تصمیم قطعی بنده که در حال حاضر گرفتم :
CPU
به ترتیب تعداد نظرات و پیشنهادات رسیده:
1. Intel Core 2 Quad Q9450
2. Intel Core 2 Quad Q9550
3. Intel Core 2 Quad Q9400
با پیشنهادات رسیده از انجمن ها و فروم های مختلف در جامعه مجازی ( اینترنت) و از منابع مختلف دیگه که بیش 80 درصد رای به انتخاب سی پی سو یو های چهار هسته ای Core 2 Quad دادن موافقت
کرده و نظرات اکثریت رو قبول و از خرید Intel Core 2 Duo صرف نظر می کنم!
RAM
DDR3 4 or 8 GB
برند OCZ - CORSAIR
با توجه به رسیدن روزهای پایانی عمر رم های DDR2 و از دور خارج شدن آنها و از طرفی سرعت و کیفیت بالای DDR3در کارهای سنگین و حرفه ای نسبت به نوع قدیمی آن و همچنین پیشنهادهای رسیده که
اغلب DDR3 رو مناسب دانستند و همچنین تائیدیه های گوناگون مبنی بر عمر بالای DDR3 و....... تصمیم گرفتم از خرید رم های DDR2 صرف نظر کرده و بر روی رم های DDR3 برای خرید
حساب ویژه باز کنم!
MAINBOARD
در حال حاضر و با توجه به نظر کارشناسان و تجربیات خودم در استفاده از برند ها
تصمیم قطعی گرفتم مادربرد رو از بین دو برند ASUS و یا GIGABYTE انتخاب کنم
اما در انتخاب مناسب ترین مدل هنوز تصمیمی نگرفتم و
بیشترین پیشنهادهای رسیده هم تا به امروز به شکل زیر هست که بصورت لیست باز تهیه کردم:
ASUS
ASUS P5Q Premium
ASUS P5Q Deluxe
ASUS - Maximus II Formula
ASUS - Maximus Extreme
ASUS - Striker II Extreme
ASUS - P5QC
GIGABYTE
GIGABYTE - EP45-DQ6
GIGABYTE - X48T-DQ6
خب واضح هست که با توجه به انتخاب قطعی که در مورد رم گرفتم و DDR3 رو هدف گرفتم اگه از لیست بالا مادربردهایی که از این نوع رم پشتیبانی نمی کنند حذف کنم نتیجه موقت بصورت زیر در می یاد:
ASUS
ASUS - Maximus Extreme
ASUS - Striker II Extreme - قدرت و امکانات بسیار زیاد و فوق العاده -قیمت 450 هزار تومن
ASUS - P5QC
GIGABAYTE
GIGABYTE - X48T-DQ6 - قدرت و امکانات بسیار زیاد و فوق العاده - قیمت 390 هزار تومن
ضمن اینکه حالا که رم DDR3 رو انتخاب کردم در خواست می کنم مادربردهای سازگار و بهترین در این رده رو معرفی کنید؟
.
.
*** من همچنان در زمینه انتخاب مدل مادربرد از بین این دو برند تردید دارم و به کمک شما عزیزان نیاز دارم! ***
VGA
در این رابطه می خوام نظر شما رو در مورد مدل های زیر بدونم:
GIGABYTE - GeForce 9600GT - 1GB
GIGABYTE - GeForce 9500GT - 512 MB
و مدلهایی که شما می پسندید رو هم به من معرفی کنید
سپاسگزارم
از پایین به بالا:
xfx برای کارتهای خود 3 درجه بندی ارئه کرده که عبارتند از:
enthusiast.1
2.performance
3.mainstream
9500 gt درجه 3 و 9600gt درجه 2 رو دارن یعنی به کارت نمیخورن
پیشنهاد: 9800gtx توجه کن که gt نه و اگه نشد 8800gts 512 که اگه خیلی عامیانه بگیم یک یکن...
mb:
Dual-channel DDR3 1800(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066
با توجه به قیمت ها
ram:
من اصلا توجه نداشتم که ما ddr3 1066 هم داریم فعلا 4gb(2*2gb رو بخر تا بعد که اضافه کنی تا 8gb
تا بعد..
کد:
آقا یه سوالی هم برای بنده پیش اومده .
مگه P5Q premium میتونه رم های DDR III رو ساپورت کنه ؟
من که توی سایت asus هر چی نگاه می کنم میبینم که میتونه تا فرکانس 1200 برای رم های DDR II جا داشته باشه . اینم لینکش :
محمد جان دستت درد نکنه مارو از گمراهی در آوردی
دوستان از همه معذرت می خوام من اصلا حواسم نبود فکر کردم مثلا بقیه سری ها Premium ها DDR3 هستند اینا باز هم عذر میخوام
:give_rose: