نقل قول:
Intel Core 2 Quad Q9550 - 2.83GHz - 45 nm
قیمت: 410 هزار تومن
این یعنی 2 برابر قیمت Intel Core 2 Duo E8500 - 3.16GHz - 45 nm که 210 هزار تومنه!!!
حالا با این تفاوت خیلی زیاد قیمت کارایی هم به همین قدر دو برابر Core 2 Duo هست؟!
Printable View
نقل قول:
Intel Core 2 Quad Q9550 - 2.83GHz - 45 nm
قیمت: 410 هزار تومن
این یعنی 2 برابر قیمت Intel Core 2 Duo E8500 - 3.16GHz - 45 nm که 210 هزار تومنه!!!
حالا با این تفاوت خیلی زیاد قیمت کارایی هم به همین قدر دو برابر Core 2 Duo هست؟!
دوستان خواهش می کنم یه پیشنهاد قطعی هم در مورد مادربرد بدین و هم در مورد سی پی یو و رم!
بلاخره کدومش در حال حاضر مناسب کار من هست؟! و تمام نیازهامو بطور کامل و بدون هیچ ضعفی برطرف می کنه؟
آیا بین دو رم با حافظه های مثلا 4 گیگ DDR3 باشه و دیگری 8 گیگ DDR2 کدومش برتری خوبی داره و تو کار من خوب جواب میده؟!
آخه قیمت DDR3 خیلی زیاده!
نمی خوام با انتخاب نادرست هزینه بدی بکنم!!! پس لطفا همه دوستان و استادان من که تجربه زیادی تو این کار دارن به من کمک کنند
خیلی گیج شدم بخدا
لطفا منو راهنمایی کنید
با تشکر
اینم پیشنهاد من :
cpu : AMD Phenom X4 9950 Black 210
main : MSI - K9A2 Platinum 215
ram : OCZ - Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB) *2 140
در مورد کارت گرافیک انتخابهای زیادی می تونی داشته باشی سعی کن یه کارت کپچر خوب هم ور داری با توجه به کاری که گفتی بعدا بهش نیاز پیدا می کنی.
در مورد مین : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بنچ سی پی یو : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فعلا پردازنده های 2 هسته ای برتری نسبی در برنامه هایی که شما کار میکنید دارند اما در آینده قطعا اینطور نخواهد بود.نقل قول:
ضمن اینکه با بودجه ای که شما در نظر دارید یک سیستم چهار هسته ای مناسبتر هست و میتونه تا مدت بیشتری براتون کارایی مناسب داشته باشه.
یه سوال:
شما قصد اورکلاک سیستم خودتون را هم دارید؟
باتشکر
لطفا نظرتون رو در مورد سایتی که لینکش رو گذاشتم بدید.
در این صفحه سه پردازنده با مشخصات زیر رو مقایسه کردم:
Core 2 Quad Q9650 Quad Core Processor
Core 2 Q9550 Quad Core Processor
Core 2 Quad Q9450 Processor
Core 2 Duo E8600 Dual Core Processor
بنظر می یاد E8600 در نرم افزارهای طراحی چند بعدی بهتر عمل می کنه....
و در Premiere Pro CS3 HDTV هم امتیاز خیلی زیادی نسبت به چهار هسته ای ها کسب کرده!!!!!!!!!
لطف کنید نظرات ارزشمندتون رو در این مورد هم بگید.....
با تشکر
خرید 2 هسته ای مدت زیادی دوام نمیاره
پردازنده 4 هسته ای بیشتر از اون مسلماً برات کار میکنه البته اگر توانایی به روز کردن سیستم خودتون رو دارید میتونید الان 2 هسته ای بخرید و وقتی پردازنده های Nahalem و بردهای X58 (که پردازنده اش فقط فکر کنم 800 یورو یا دلار نمیدونم دقیق قیمت داره الان) وارد شدند اون مدل روبخرید وگرنه 4 هسته ای های فعلی بازار تا مدتها جوابگو خواهند بود
در پاسخ به PCminister عزیز باید عرض کنم
نه به هیچ وجه یعنی تا 4-5 سال آینده اصلا روی این قضیه فکر نمی کنم و در کل حتی یه ذره هم مهارت اورکلاک رو ندارم.
نمی دونم شاید اگه در آینده دور مجبور شدم اینکار رو انجام بدم شاید............
اما دوستان
در حال حاضر با توجه به نوع کارایی که از سیستمم انتظار دارم دوست دارم بهترین عملکرد و بازدهی رو داشته باشه و اصلا منو در هیچ موردی اذیت نکنه.
در ضمن من چون هیچ شناختی نسبت به قطعات و لوازم مرتبط با AMD رو ندارم در نتیجه تمایلی برای رفتن به طرف AMD رو ندارم از زمانی که کامپیوتر خریدم همش با اینتل و مادربردهای گیگابایت سروکار داشتم ولی حالا AMD رو کنار گذاشتم و بقیه رو نه بر اساس تعصب بلکه بر اساس بهترین کارایی می خوام انتخاب کنم برای همین خیلی رو این انتخاب سیستمم حساسیت بخرج می دم و زمان زیادی هم حاضرم روی اینکار بذارم تا مطلوب ترین رو با این بودجه 2 میلیونی بدست بیارم.
در مورد مادر برد هم لطفا کمک اساسی به من بکنید چون تو این مورد بخصوص خیلی گیج شدم آخرش نمی دونم کدومش رو بخرم!
برام ساپورت کردن DDR3 - SLI/CROSSFIRE - پشتیبانی از طیف وسیع پردازنده های دو هسته ای و چهار هسته ای و دارای امکانات خیلی کامل و مجهز بسیار مهمه!
من دفعه قبل مادربردی انتخاب کردم از سری گیگابایت که اون موقع اون مدل از گیگابات جدیدترین نبود و خب در اون زمان نمی دونم چی شد انتخابی کردم و الان دیگه قابلیت ارتقا رو به بهترین نحو نداره! البته به لحاظ کارکرد با مادربرد گیگابات مشکلی به هیچ عنوان تا حالا نداشتم!!!
برای همینه خیلی روی مادربرد حساسم نمی خوام در آینده برام دردسرساز بشه و دستم رو ببنده! شاید خواستم در آینده با یه پردازنده خیلی پیشرفته تر مثلا از سری Extreme استفاده کنم اونوقت باید مادربرد جواب بده یا نه!!!
از دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنند و تا می تونند منو از نظراتشون بهره مند کنند.
سپاسگزارم
با سلام
پیشنهاد من اینهاست اگر بیشتر از 2 شد پای خودتون ..
البته باید یک یه مقدار صبر کنید تا قطعات ایران بیاد ....
Graphics Card Sapphire Radeon HD 4870 X2
Processor Intel Core i7 920
Motherboard Asus P6T Deluxe
Memory G.Skill 6GB Triple Channel Memory Kit - PC3-12800
با تشکر
نقل قول:
دوست عزیز با توجه به اشنا نبودن شما به اورکلاک و استفاده مدام به دلیلی کاری که گفتین سیستمی که بهتون پیشنهاد کردم بهترین گزینست سعی کنید یه کپچر خوب و کارت گرافیک مناسب بابقیه پولتون بگیرید.
دوستان توجه کنید که ایشان می خوان کار مونتاژ فیلم انجام بدن و حداقل یه بودجه 700 الی 1 میلیون تومانی را برای یه کپچر مناسب باید بزارند. و برای اینکار یه مین خیلی خوب و قوی احتیاج دارند درسته که سیستمهای پیشنهادی اینتل پرفرمنس بالاتری دارند اما یه سی پی یو خوب اینتل و یه مین که جوابگوی کار کپچر باشه هزینه بالایی میبره که دیگه با این پول نمی تونند کپچر مناسب بگیرند .
به این لینک که مربوط به بنچ Premiere هستش توجه کن می بینی که با توجه به قیمت سی پی یو های amd تو کار مونتاژ با سی پی یو بهتر عمل کردن حالا اگه کپچر هم مناسب باشه نتیجه بهتری میشه گرفت .
دوست عزیز سعی کن پاور مناسبی هم تهیه کنی
موف باشی.
نقل قول:
اینی که شما گفتی دقیقا به این معنی است که این برنامه (فقط همین برنامه (در مورد بقیه هم باید دید)) برای دو هسته ای ها "بهینه سازی شده است و اینکه شما فقط به خاطر این برنامه دوهسته ای بگیرید مطمئنا در آینده ای نزدیک برنامه های تخصصی برای چهار هسته ای ها بهینه سازی خواهند شد اون وقت بنچمارکها رو ببین...
8 گیگ 1066
بعدشم اکثر مادر بورد های جدید یا شاید هم همش extreme رو ساپورت میکنن نگران نباش ...
کارت گرافیک هم به نظر من ati فقط به درد بازی میخوره ...:wink: