پاسخ: مشاوره در مورد خرید سیستم با بودجه 2 میلیون تومان
دوستان عزیز اگه طولانی شدن این تاپیک باعث ناراحتی شما شده می تونم از بقیه قطعات صرف نظر کنم و برم از سایتها و دوستان دیگه کمک بگیرم!
من تو همه کارام اینطوری حساسیت به خرج می دم و با حوصله و بررسی های زیاد انتخاب می کنم برای همینه که می گم اگه واقعا ادامه این تاپیک اذیتتون می کنه بگید تا این تاپیک رو در همین جا خلاصه کنم و بقیه قطعات رو از جاهای دیگه بپرسم!!!
تا همین جا هم لطف بزرگی کردید و از همه شما بخاطر نظرات و راهنمایی هاتون بسیار تشکر می کنم از این به بعد هم اگه رضایتی ندارید من ادامه نمی دم!
چون الان کیس و پاور مونده و کارت گرافیک هم همین طور منتها از بحث کارت گرافیک به دلایلی می یام بیرون و بهتره روی این قضیه کمی بیشتر وقت صرف کنم و مطالعه کنم!!! (به لحاظ حساسیتی که برام داره و پیشنهادهای بسیار زیاده که رسیده برام)
در هر حال من دوست ندارم هیچ کسی روی این موضوع ناراحت بشه!
اعلام کنید من هم می رم!
با تشکر
دوست عزیز هیچ کس نه ناراحت شده نه میشه چون تو این تایپک ها سلیقه ای نظر داده میشه خیلی وقتا بعضی مسایل گنگ میشه و نتیجه مطلوب را نداره در مورد مین و گرافیک 2 تا لینکی که برات گذاشتم حتما بین اگه دنبال بهترین هستی همونجا پیدا می کنی . چون نمی خوام بحث تبلیغات بشه توضیح نمی دم خودت که انقدر دقیق هستی رو ش تحقیق کن.
موفق باشی.
بهترین X48 برند Asus میتونید Asus Rampage Extreme
بهترین P45 برند Asus میتونید Asus Maximus 2 Formula که این DDR2 هست
هارد یک زمانی خودم قصد خرید داشتم هارد Raptor وسترن دیجیتال 15000 دور 74 گیگ رو به قیمت 150 هزار تومان میدادند
گرافیک رو نظری ندارم اساتید نظر بدهند بهتره
پاور 700w OCZ همین حدود 150 هست
LCD با این قیمت میتونید 20 اینچ بگیری برند LG
بقیه هم نظر اساتید باز هم :great:
نقل قول:
دوستان عزیز اگه طولانی شدن این تاپیک باعث ناراحتی شما شده می تونم از بقیه قطعات صرف نظر کنم و برم از سایتها و دوستان دیگه کمک بگیرم!
من تو همه کارام اینطوری حساسیت به خرج می دم و با حوصله و بررسی های زیاد انتخاب می کنم برای همینه که می گم اگه واقعا ادامه این تاپیک اذیتتون می کنه بگید تا این تاپیک رو در همین جا خلاصه کنم و بقیه قطعات رو از جاهای دیگه بپرسم!!!
تا همین جا هم لطف بزرگی کردید و از همه شما بخاطر نظرات و راهنمایی هاتون بسیار تشکر می کنم از این به بعد هم اگه رضایتی ندارید من ادامه نمی دم!
چون الان کیس و پاور مونده و کارت گرافیک هم همین طور منتها از بحث کارت گرافیک به دلایلی می یام بیرون و بهتره روی این قضیه کمی بیشتر وقت صرف کنم و مطالعه کنم!!! (به لحاظ حساسیتی که برام داره و پیشنهادهای بسیار زیاده که رسیده برام)
در هر حال من دوست ندارم هیچ کسی روی این موضوع ناراحت بشه!
اعلام کنید من هم می رم!
با تشکر
دوست عزیز این چه حرفیه...
همین که دوست جدیدی پیدا کردیم و اینکه اگه کاری ازمون ساخته بود واسش انجام بدیم اهمیت داره...:11():
فکر می کنم دلیل اینکه این تاپیک و بحث پیچیده شد این بود که گاهی اوقات سلایق مطرح می شد...؟!
در حالی که تجربه خود دوستان اهمیت بیشتری داره...
من قصد اهانت به دوستان رو ندارم و می دونم که همه قصد کمک به این دوست عزیز رو داشتن و از سر لطف و محبت بوده...
ولی بهتر نبود جنگ برندها و جزئیات می موند واسه آخر...؟؟؟ بعد اینکه نکات اصلی سیستم مشخص می شد؟؟؟
به قولی استخون بندی سیستم!!
2یا 4 هسته ای...؟؟ ddr2 یا ddr3...؟؟ چیپ p45 یا x48 یا 780i...؟؟ هارد 7200 rpm یا 10000 rpm...؟؟ و باقی قطعات...
این طوری فکر می کنم راحت تر می تونستیم این دوست عزیز رو راهنمایی کنیم...
اگه احیانا جسارتی کردم از همه ی دوستان معذرت می خوام...:give_rose:
اون چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم تا کار این دوست عزیز راه بیفته...
بهر حال عذر می خوام...
...و این نکته که:
نسبت به پولی که خرج میکنی سعی کن بهترین کارایی رو داشته باشی...
شاید گرونتر عموما این معنی رو میده که سر تره!! ولی دقت کن که چه قدر سرتر و به چه قیمتی...؟؟؟
و سعی کن پولتو واسه قطعاتی که قیمت کاذب دارن (مثلا تازه وارد بازار ایران شدند) خرج نکنی...
تا یه حد معقول عیبی نداره ولی واسه 0.33 فرکانس بیشتر(مثلا 2.33 و 2.66) برای cpu یا 3-2 مگ کش بیشتر فکر نمی کنم 150-100 تومن پول بیشتر دادن کار درستی باشه...؟؟!! (این دیگه خیلی کاذب می شه!!!)
البته مثال های بالا رو ذهنی گفتم و هیچ مصداقی نداشت...!!
موفق باشی...:11():
==============
بی ربط ولی کوتاه:
یاد i-phone افتادم که 4 گیگ وقتی که به ایران اومد از 8 گیگ گرونتر فروخته شد...!!!
تا جایی که یادمه خودش 400 $ بود ولی بالا 1 میلیون فروخته می شد...
باعث تاسف نیست...؟؟؟:1. (27):
با سلام مجدد و عرض پوزش...
حالا اگه من با این بودجه سیستم بخرم سی پی یو و رم هات رو تایید میکنم (کوچکتر از این حرفهاییم) یعنی من هم اونا رو برمیداشتم...
و اما:
کارت گرافیکی:
شما الان میتونید یه کارت گرافیکی Quadro بعد از این همه بحث داشته باشید....
سری fx سری حرفه ای های این نوع کارتهاو مدل FX1700
Mid-Range Products
Unprecedented Price / Performance for Professional 3D applications
Quadro FX 1700
Memory Size 512MB
Memory Interface 128-bit
Graphic Memory Bandwidth 12.8GB/sec
Graphics Bus PCI Express x16
قیمت جهانی : 700 دلار
قیمت جهانی fx3700 1600 که تو ایران هم تو همین حدوداست...
الان میتونید fx 1700 رو بگیرید و بعدا fx3700 و یا بالاتر
این رو از استادان هم بپرس حتما
اطلاعات تکمیلی :
این هم عکس مدلهای Quadro FX
هارد رو هم 10000 دور بگیر با حجم دور و بر 200(من هیچ اطلاعی در مورد ظرفیتشون ندارم) که بعد 2 تا 4 تاش کنی
موفق باشی در ضمن به نظر من مادر بورد های یه شرکت و با یه چیپست تفاوتهای آنچنانی با هم ندارند البته یک تفاوت غیر قابل چشم پوشی اغلب دارن....(خوب اینم نظریه دیگه):great:
خب خوشحال شدم که این تاپیک هنوز جا برای موندن من داره!
.
.
.
از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز تشکر ویژه می کنم بخاطر ارائه این بنچمارک!
از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز هم همچنین. و باید بگم از اون سایت هم بازدید کردم.
.
.
.
در مورد جمله: "نسبت به پولی که خرج میکنی سعی کن بهترین کارایی رو داشته باشی..."برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز هم موافقم و هدفی جز این هم ندارم ولی در مورد بعضی قطعات از جمله مادربرد (به خاطر ارتقا و نقش اساسی اون) و رم بخاطر DDR3 بودنش چاره ای جز چشم پوشی از منطق "قیمت به کارایی" رو ندارم!
از بقیه دوستان هم تشکر می کنم و همچنان نیازمند راهنمایی های شما هستم
.
.
.
.
در مورد هارد پرسرعت
همونطور که عرض کردم فعلا نیازی بهش پیدا نمی کنم چون معمولا از اون هاردهایی که شما دوستان بهشون اشاره کردید برای رندرهای سنگین و کپچر فیلم هایی با مدت زمان طولانی و پرحجم و کلا حرفه ای استفاده می شه خب من همونطور که بازم بارها عرض کردم کار من تو حرفه ویدئو فعلا در سطح نیمه حرفه ای هست !!!
البته و برای این نوع هارد ها برنامه خرید با بودجه 700 هزارتومن بعد از عید دارم!
.
.
.
.
.
.
در مورد کارت گرافیک
هم بازم عرض کردم که از این بحث اومدم بیرون و دیگه نمی خوام زیاد بحث کنیم چون بیشتر گیج میشم و انتخاب نهایی برام سخت تر میشه تا همین الان هم 10 نوع مدل از چند برند پیشنهاد شده اونم با آرای زیاد که واقعا برام خیلی سخته که بخوام مناسب ترین و بهترین کارایی رو از بین اینا انتخاب کنم در نتیجه فعلا دارم فقط روی اون 10 تا مدل فکر می کنم تا بعدا تصمیم قطعی رو بگیرم!
.
.
.
.
.
.
در مورد نمایشگر هم
انتخاب برام خیلی ساده شده چون مدلهای معروف برام تا الان مشخص شدن در نتیجه بعد از تشکیل کل سیستم تصمیم آخر رو در مورد نمایشگر خواهم گرفت!
برای همین بحث نمایشگر رو هم می بندیم!
.
.
.
.
.
.
.
اما در حال حاضر فقط از شما عزیزان خواهش می کنم در مورد موارد زیر نظر قطعی و روشنتون رو بدید:
هارد دیسک اینترنال در سطح قیمت حداکثر 150 هزار تومن و با ظزفیت بالاتر 300 گیگ
بهترین برند و مدل چی هست؟
هارد دیسک اکسترنال دسکتاپ در سطح قیمت حداکثر 200 هزار تومن و با ظزفیت 1 ترابایت (1000 گیگابایت)
و نظرتون در مورد MAXTOR چیست؟ از نظر مقاومت و کیفیت در حال حاضر خوبه یا بد؟ چون من الان چند مدل قدیمی با دورها و ظرفیتهای مختلف دارم که بسیار مقاوم و پایدار کار کردند!!!! و در حال حاضر در مورد مدل های جدیدش نمی دونم؟ لطفا راهنمایی کنید. (بسیار مهم)
.
.
.
.
.
برای سیستمی با مشصات زیر:
CPU: intel core 2 quad Q9450 -2.66 ghz
RAM: OCZ DDR3 1333 4 GB
MAIN: مدلی در سطح EXTREME
VGA: مثلا مدلی در سطح 9800GTX
HDD: 500GB SATA2 32 BUFER
LCD:20 OR22
1. بهترین پاور ممکن برای این سیستم در دو حالت سطح کارت گرافیک 9800 و QUDRO رو معرفی کنید:
فعلا 785 از گرین پیشنهاد شده 600 و 700 هم همینطور (در این فروم)
لطفا همراه با مدل دقیق بگید؟
بودجه تا 150 تومن
.
.
.
.
.
.
2. بهترین مدل کیس برای این سیستم چه مدلی می تونه مناسب باشه؟
نظرتون در مورد ASUS-VENTO 7700 چیه؟ جواب این سیستم رو میده؟
.
.
.
.
3. مناسب ترین و بهترین مدل همراه با برند خوب کیبورد و ماوس برای انجام کارهای غیر از گیم و از جمله طراحی و ویدئو بنظر شما چی هست؟
بودجه برای هر دو تا 150 هزار تومن
.
.
..
.
.
4. اگه از لحاظ فنی چیزهای دیگه هم برای این سیستم مورد نیاز هست معرفی کنید
.
.
.
.
خب تنها اگه در مورد این 5 مورد نظر بدید و بتونم انتخاب کنم کار تمومه دوستان!
سپاسگزارم
خوب
چندتایی که من میدونم:
هارد فقط سامسونگ و با دور معمولی کمتر از 500 نگیر (دور معمولی که میگیم 7200 دور و فقط در بعضی از کارها فرق رو احساس میکنی)
خوب بالاخره انتخاب من : samsung که این هارد 3.5 انچی مدلهای مختلفی داره که من نمیدونم دقیقا کدوم از همه بهتره ولی فقط سامسونگ....
مانیتور رو باز میگم 22 بردار....
پاور هم همه ی این رده قیمت به اندازه کافی عالین....
ببخشید دیگه فقط اینا رو میدونستم (شاید هم میدونستی)
دیگه کسی نمی خواد به من کمک کنه؟!
اما در حال حاضر فقط از شما عزیزان خواهش می کنم در مورد موارد زیر نظر قطعی و روشنتون رو بدید :
هارد دیسک اینترنال در سطح قیمت حداکثر 150 هزار تومن و با ظزفیت بالاتر 300 گیگ
سامسنوگ ، وسترن هارد های خوبی دارند پیشنهاد میکنم 2 تا هارد سامسونگ 500 گیگ مدل F1 بگیرید ( دلیلش رو در آخر میگم )
هارد دیسک اکسترنال دسکتاپ در سطح قیمت حداکثر 200 هزار تومن و با ظزفیت 1 ترابایت (1000 گیگابایت)
هارد هایی مثل وسترن و مکستور در این مورد وجود دارند و از نظر کیفیت فرقی باهم ندارند ولی گمان نمیکنم قیمتشون زیر 250 باشه :yes:
و نظرتون در مورد MAXTOR چیست؟ از نظر مقاومت و کیفیت در حال حاضر خوبه یا بد؟ چون من الان چند مدل قدیمی با دورها و ظرفیتهای مختلف دارم که بسیار مقاوم و پایدار کار کردند!!!! و در حال حاضر در مورد مدل های جدیدش نمی دونم؟ لطفا راهنمایی کنید. (بسیار مهم)
ماکستور دو نوع هارد اکسرنال داره که در یکی از هارد های عادی ( با رابط ساتا ) هست که برای باکس خودش نصب مکیشه و تبدیل به USB و ... میشه اونها گمون نکنم بد باشه :yes: ولی اون یکی از هارد های سری لپتاپ استفاده میشه که بسیار حساس هستن
برای سیستمی با مشصات زیر:
CPU: Intel core 2 quad Q9450 -2.66 ghz
RAM: OCZ DDR3 1333 4 GB
MAIN: مدلی در سطح EXTREME
VGA: مثلا مدلی در سطح 9800GTX
HDD: 500GB SATA2 32 BUFER
LCD:20 OR22
1. بهترین پاور ممکن برای این سیستم در دو حالت سطح کارت گرافیک 9800 و QUDRO رو معرفی کنید:
فعلا 785 از گرین پیشنهاد شده 600 و 700 هم همینطور (در این فروم)
لطفا همراه با مدل دقیق بگید؟
بودجه تا 150 تومن
من هم میگم با این قیمت 785 بسیار عالی هست
2. بهترین مدل کیس برای این سیستم چه مدلی می تونه مناسب باشه؟
نظرتون در مورد ASUS-VENTO 7700 چیه؟ جواب این سیستم رو میده؟
من نظرم روی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست
3. مناسب ترین و بهترین مدل همراه با برند خوب کیبورد و ماوس برای انجام کارهای غیر از گیم و از جمله طراحی و ویدئو بنظر شما چی هست؟
موس : من برای کارهای گرافیکی لاجیتک و رازور رو پیشنهاد میکنم ( از لاجیتک G5 بد نیست | برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
کیبرد : این مورد رو هم اگر بخوام انتخاب کنم G15 از لاجیتک رو انتخاب میکنم ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
4. اگه از لحاظ فنی چیزهای دیگه هم برای این سیستم مورد نیاز هست معرفی کنید
اگر یک کولر خوب هم برای پردازنده بگیرید به نظر بهتره
سپاسگزارم
موفق باشید