CPU: INTEL CORE 2 QUAD- Q9450
RAM: CORSAIR/OCZ DDR3 1333 4GB
این دو مورد بالا تصمیم قطعی منه!
اما بقیه:
MAIN: 400-420 TOMAN
اگه کمتر و بهتر باشه که عالی هست VGA:300-350 TOMAN
برای آرشیو می خوام HDD: 150 TOMAN +1TRBAYTE EXTERNAL DESKTOP 3.5
یه واتی می خوام که اما تو کار سیستم نیاره !!! POWER:100-150 TOMAN
هر کدوم زیباتر باشه و اندازه هم 19 اینج فقط! LCD:300-350 TOMAN
نظرم ASUS-VENTO 7700 هست حالا مهم نظر دوستان هست چون تو این قضیه اصلا مهارت ندارم CASE:150-200 TOMAN
MOUSE & KEYBOARD: 100 TOMAN
میگند بی سیم تو کارهای ظریف طراحی جواب نمی ده! نظر شما چیه؟
..............
دوستان این خبر رو بدم که بودجه من بیشتر شد و تصمیم گرفتم هر چی پول دارم رو این قضیه هزینه کنم برای همین اگه بره برسه به 2.5 میلیون وحشت نمی کنم! البته اگه بهترین ها انتخاب بشند 2.5 به سیستم بخوره و ارزشش رو داشته باشه!!!خوب اینم از فرمولی که ViViD عزیز امر کردند!
حالا دوستان یک بار برای همیشه خیال منو از دست ساختن این سیستم که بقولی یه استودیوی خانگی ست راحت کنید تا بنده به یه سیستم ایده ال برای کارهای مورد نظرم دست پیدا کنم!
چقدر انتخاب یه نوت بوک راحت بود ای خدا!!!!!!
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks