shin08 (11-11-08)
کاربر شهرسختافزار
فقط در مورد power هم فک کنم 600 وات خوبه و زیاد هم هست:
نظر نهایی (فقط نظر منه):
Cpu:Q9550در مورد کارت گرافیکی :
Mb:Maximus Extreme
Vga:9800gtx
Ram:4Gb_2*2Gb DDR3 1066
Power:Cooler Master 600W
ELSAدر مورد هارد با دور بالا هم اطلاعی در مورد بازار ندارم فقط حجم کم بردار اولش بعد میتونی تا 4 تا _تا اونجایی که من دیدم_هارد رو به هم وصل کنی و استفاده کنی ....
EVGA
XFX
MSI
از بین سه تای اول یکیشو بگیر...
در مورد رم :
CRUCIAL
OCZ
اگه پول کم آوردی رم برندهای دیگه ای مثل PATRIOT بگیر...
در مورد POWER :
به نظر من:
OCZهر سه تا خوبن
COOLER MASTER
GREEN
و آخرین پیشنهاد در مورد مانیتور :_فقط سامسونگ_
2232GW or 2232BWالبته نمیدونم که t220 هست یا نه....
موفق باشی خداحافظ اگه باز سوالی داشتی در خدمتیم با سواد ناقصمون...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از هرجا که دانلود می کنید
قبل از اجرا حتما با یه آنتی ویروس از بدافزار نبودنش مطمئن شید...
shin08 (11-11-08)
کاربر شهرسختافزار
اگر که قیمتها خیلی زیاد شد به این ترتیب بیا پایین...
اول رمها رو Patriot کن
دوم سی پی یو رو بیار پایین...
سوم از power که فک نکنم power خیلی اختلاف قیمت باشه...
shin08 (11-11-08)
|
|
سلام
آقا یادم نیست کدوم یکی از دوستان در باره تبدیل رم به هارد پرسیده بود .
من خودم بلد نیستم . از یه نفر می پرسم و میزارم اینجا . تا وقتی که خودم بتونم بزارم اگه یه نفر سعی کنه این کار رو انجام بده خیلی بهتره . ممکنه یه چند روزی طول بکشه .
در باره رید هم گفته بودن .
raid تا جایی که من اطلاع دارم به 3 تا فرم قابل اجراست .
یکی تبدیل یکی از دو هارد به محل ایجاد بک آپ از اطلاعات دیگری . یعنی یه جورایی میشه بایگانی .
یکی این که اطلاعات به صورت نصف نصف روی هارد ها تقسیم بشه . تا جایی که یادم هست در این حالت اگه شما 2 تا 500 گیگ داشته باشی بازم عملا همون 500 رو داری . یعنی حافظه 2 برابر نشده . ولی سرعت خیلی بالا رفته .
این یکی حالت رو هم الان یادم نیست.
و اما . بنده احتمالا در نوشتن توضیحات بالا اشتباه کرده باشم . چون فقط راجع به raid شنیده ام . نه خودم انجام دادم نه دیدم که چجوریه . اگه اشتباهه دوستان لطف کنن و اصلاحش کنن .
و اما شایان جان . اختیار داری . قصد جسارت نداشتیم .
یه چیز دیگه .
اگه گرافیکت رو می خوای از چیپست های انویدیا خریداری کنی برو سراغ XFX . بعد از XFX ترجیح شخصی بنده روی asus هست . ولی احتمالا asus رتبه 2 رو نداشته باشه . در کل هم هر کسی رو که دیدم یه چیزی از سخت افزار بارش بوده ( منهای خودم که فقط بر حسب تجربه این رو میگم ) از انتخاب XFX برای گرافیک های انویدیا ناراضی نبوده که هیچ گفته بهترین انتخاب همین XFX هست . بگزریم از این که جدیدا بنده یکمی با انویدیا لج افتادم و شاید به زودی گرافیکم رو عوض کنم و برم سراغ ati اون هم 4870 . ( الان XFX GeForce 8800 GT xxx AlphaDog edition دارم )
خوب . بازم زیادی حرف زدم . خوشحالم که حد اقل از بلاتکیلیفی سر رم بیرون اومدی . ان شاء الله شما با این تحقیقت یه چیزی بتونی بگیری که عین ما بعدا حسرت نخوری .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
shin08 (12-11-08)
گرافيك فقط 4850 . 130 تومن صرفه جويي با قدرت بالاتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein6886 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shin08 (12-11-08)
کاربر شهرسختافزار
خب دوست عزیز حسرت خوردن که درد همیشگی اهالی دنیای تکنولوژی هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرچقدر هم در این مورد هزینه کنیم و دنبال بهترین ها بریم زمان زیادی طول نمی کشه که آه حسرت می یاد سراغمون!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قول یه دوست که می گفت حسرت مزه تکنولوژی هست باید چشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد کارت گرافیک لطفا خیلی اساسی بهم بگین بلاخره من این کارت رو چجورش رو انتخاب کنم که اگه رفتم و باهاش روی طرح های سنگین و چندین لایه گرافیکی کار کردم آخ نگه و منو بدبخت نکنه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی یه کارتی باشه که از پس هر کار گرافیکی سنگین حرفه ای بربیاد!
این یکی برام مهمه لطفا همه شرکت کنند!
در ضمن بین سی پی یوهای Q9450 و Q9550 چقدر فرق در کارایی و سرعت داره که اینقدر یعنی حدود 80 هزار تومن تفاوت قیمت دارند!
اگه خیلی فرق می کنه و واقعا برتری محسوسی بین 9450 و 9550 هست برم رو 9550 هزینه کنم!
در مورد مادربرد از دوستان دیگه هم خواهش می کنم بهترین با حافظه DDR3 رو پیشنهاد بدن! من هنوز هم نتونستم تصمیم قطعی رو بگیرم.
سپاس
در مورد گرافيك من اينو ميگم: 4870>4850>9800gtxبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shin08 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كه قيمت 4870 حدود 300 قيمت 4850 حدود 200 و قيمت 9800gtx حدود 330-340
(البته در مورد قيمت 4870 و 9800gtx خيلي مطمئن نيستم)
در مورد cpu هم به نظر من 9450 بيشتر به قيمتش ميرزه.اختلاف كاراييشون 80 تومن نيست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shin08 (12-11-08)
کاربر شهرسختافزار
اگه شما کار گرافیک حرفه ای سنگین میخوای بکنی حتما برو سراغ کارت هایی که برا این کار ساخته شدن. مثل Quadro های انویدیا. البته خیلی گرون هم هستن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shin08 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام...
دوست عزیز برای کارهای گرافیکی سنگین و تخصصی کارت های Quadro پیشنهاد می شن که عموما قیمتی بین 3000-700 دلار دارند و البته فکر نمی کنم در ایران پیدا شه...
پس با این حساب باید از کارت های موجود با قدرت محاسبه و پردازش بالا استفاده کنید...
4850 برای بازی کارت مناسبی به حساب میاد ولی فکر می کنید توان 4-3 ساعت رندر یا پردازش سنگین با100% لود بر بیاد؟؟؟ این کارت در بازی ها حتی به دمای 90 درجه هم می رسه... به علاوه فکر نمی کنم قدرت پردازشی به اندازه کارتهای انویدیا داشته باشه...!! سریع بودن کارت دلیل قدرت کارت نمی تونه باشه!!!
کارت 4870 باز بهتر از 4850 عمل می کنه... ولی بازم مشکل دما داره... این کارت هم دمای بالای 90 درجه رو در حالت لود تجربه می کنه...
پس بنا بر این فکر می کنم تنها کارت با قدرت پردازش بالا و دمای مناسب کاری حداکثر 75-70 که بتونه تحمل کارهای سنگین گرافیکی چند ساعته رو در دراز مدت داشته باشه (آخ نگه...!!!!) تو این رنج قیمت فقط 9800GTX هست...
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shin08 (12-11-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
شما اگه رو بنچمارکهای بازی ها نگاه کنید میبینیدکه اختلاف 4870 و 4850 رقم 30 درصد میباشد که خیلی زیاده دیگه نیست.....
و تو بازی 4870 رو میشه با 9800gtx توی بازی ها مقایسه کرد ...
4870 توی رزولوشن های بالا اصلا کم نمیاره توی بازی ها ولی 9800gtx در مقابل 4870 کم میاره...
نتیجه:
4870 و در کل کارتهای گرافیکی ATI فقط برای بازیها بهینه سازی شدن و در بقیه شک نکنید که NVIDIA خیلی جلوست....
shin08 (12-11-08)
کاربر شهرسختافزار
کارتهای حرفه ای تو ایران هم پیدا میشن، هر چند خیلی گرونتر. ضمن اینکه بعضی فروشنده ها سفارش تکی هم قبول میکنن که خوب هزینه داره. ولی شما اگه کار گرافیکی سنگین میخواید بکنید، هر کارت گیمی هم بگیرید جواب نمیده بهتون. مگه اینکه اونقدرام کارتون سنگین نباشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shin08 (12-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks