برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shin08 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام...
دوست عزیز برای کارهای گرافیکی سنگین و تخصصی کارت های Quadro پیشنهاد می شن که عموما قیمتی بین 3000-700 دلار دارند و البته فکر نمی کنم در ایران پیدا شه...
پس با این حساب باید از کارت های موجود با قدرت محاسبه و پردازش بالا استفاده کنید...
4850 برای بازی کارت مناسبی به حساب میاد ولی فکر می کنید توان 4-3 ساعت رندر یا پردازش سنگین با100% لود بر بیاد؟؟؟ این کارت در بازی ها حتی به دمای 90 درجه هم می رسه... به علاوه فکر نمی کنم قدرت پردازشی به اندازه کارتهای انویدیا داشته باشه...!! سریع بودن کارت دلیل قدرت کارت نمی تونه باشه!!!
کارت 4870 باز بهتر از 4850 عمل می کنه... ولی بازم مشکل دما داره... این کارت هم دمای بالای 90 درجه رو در حالت لود تجربه می کنه...
پس بنا بر این فکر می کنم تنها کارت با قدرت پردازش بالا و دمای مناسب کاری حداکثر 75-70 که بتونه تحمل کارهای سنگین گرافیکی چند ساعته رو در دراز مدت داشته باشه (آخ نگه...!!!!) تو این رنج قیمت فقط 9800GTX هست...
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks