سلام
آقا یادم نیست کدوم یکی از دوستان در باره تبدیل رم به هارد پرسیده بود .
من خودم بلد نیستم . از یه نفر می پرسم و میزارم اینجا . تا وقتی که خودم بتونم بزارم اگه یه نفر سعی کنه این کار رو انجام بده خیلی بهتره . ممکنه یه چند روزی طول بکشه .
در باره رید هم گفته بودن .
raid تا جایی که من اطلاع دارم به 3 تا فرم قابل اجراست .
یکی تبدیل یکی از دو هارد به محل ایجاد بک آپ از اطلاعات دیگری . یعنی یه جورایی میشه بایگانی .
یکی این که اطلاعات به صورت نصف نصف روی هارد ها تقسیم بشه . تا جایی که یادم هست در این حالت اگه شما 2 تا 500 گیگ داشته باشی بازم عملا همون 500 رو داری . یعنی حافظه 2 برابر نشده . ولی سرعت خیلی بالا رفته .
این یکی حالت رو هم الان یادم نیست.
و اما . بنده احتمالا در نوشتن توضیحات بالا اشتباه کرده باشم . چون فقط راجع به raid شنیده ام . نه خودم انجام دادم نه دیدم که چجوریه . اگه اشتباهه دوستان لطف کنن و اصلاحش کنن .
و اما شایان جان . اختیار داری . قصد جسارت نداشتیم .
یه چیز دیگه .
اگه گرافیکت رو می خوای از چیپست های انویدیا خریداری کنی برو سراغ XFX . بعد از XFX ترجیح شخصی بنده روی asus هست . ولی احتمالا asus رتبه 2 رو نداشته باشه . در کل هم هر کسی رو که دیدم یه چیزی از سخت افزار بارش بوده ( منهای خودم که فقط بر حسب تجربه این رو میگم ) از انتخاب XFX برای گرافیک های انویدیا ناراضی نبوده که هیچ گفته بهترین انتخاب همین XFX هست . بگزریم از این که جدیدا بنده یکمی با انویدیا لج افتادم و شاید به زودی گرافیکم رو عوض کنم و برم سراغ ati اون هم 4870 . ( الان XFX GeForce 8800 GT xxx AlphaDog edition دارم )
خوب . بازم زیادی حرف زدم . خوشحالم که حد اقل از بلاتکیلیفی سر رم بیرون اومدی . ان شاء الله شما با این تحقیقت یه چیزی بتونی بگیری که عین ما بعدا حسرت نخوری .
فعلا

Bookmarks