برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام دوست عزیز...
اجازه می خوام تا راجع به حرفایی که زدی 2تا نکته کوچیک رو یادآوری کنم البته جسارت منو باید ببخشی...
در مورد ساپورت مین های موجود از DDR3 حق با شماست عادی تا 1333 ساپورت می کنن به خاطر اینکه چیپ های تولید شده (در این مورد خاص 790i رو می شه مثال زد) با ساپورت DDR3 تا فرکانس 1333 ساخته شدند...
ولی غول های سخت افزاری با کارهای مهندسی که روی چیپ ها انجام دادن تونستن فرکانس طبیعی (Native) قابل پشتیبانی رو افزایش بدن و تا 2000 برسونن...!!
Comprising of a C73 Northbridge and MCP55 Southbridge, the 790i SLI Ultra provides full support for DDR3
یعنی اینکه تمام فرکانس های DDR3 رو پوشش می ده!همون طور که حافظه های DDR3 تولیدی شرکت های سازنده از 1333 شروع و تا 2000-1800 ادامه پیدا می کنه...
به بیانی ساده تر سیستم توانایی شناسایی تمام فرکانس ها از 1333 تا 2000 رو داره ولی چنان چه در مورد خاصی شناسایی نکرد از بایوس سیستم می شه فرکانس دقیق حافظه ها رو انتخاب کرد...
نکته دوم راجع به سیستم عامل های 32 و 64 بیتی...
حرفی که شما زدین رو تصدیق می کنم xp x86 حداکثر 4 گیگ مموری رو می تونه شناسایی کنه یعنی 3.7-3.5 گیگ از Ram که بستگی به حافظه کارت گرافیک داره... یا اگه گرافیک 1g دارین حداکثر 3گیگ ram رو می تونه شناسایی کنه...
که برای استفاده از تمام 4گیگ مموری (و بیشتر از 4 گیگ...) عموما سیستم عامل 64 بیتی پیشنهاد میشه...!!
اما دوست عزیز می شه راجع به تبدیل فضای استفاده نشده ی رم به هارد یک مقدار توضیح بدین...؟؟؟
من راجع به استفاده ی کارت گرافیک از حافظه ی سیستم چیزایی شنیدم... یا حتی به عنوان کش سیستم...!!
ولی از تبدیل مموری به هارد اطلاع کاملی ندارم اگه توضیح بدی ممنون می شم...
خصوصا Raid...
یا حق...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(دوست عزیز بازم می گم قصد جسارت ندارم شاید دانش من ناقصه...)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks