برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein6886 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا با نظرات شما موافقم AMD رو حرفه ای های کارهای ویدئویی صد در صد پیشنهاد می دن چون هم کارایی خیلی بهتری دارن و هم قیمت های مناسب تر
این نظر شما رو تقریبا اغلب استادان کارهای ویدئویی تائید می کنند
ولی یه نکته ای هست که باید عرض و اونم کار اصلی من هست:
دوست عزیز کار اصلی من همونطور که عرض کردم بیشتر گرافیکی هست یعنی کار با نرم افزارهای طراحی گرافیک در سطح کاملا حرفه ای با طیف وسیعی از این نوع نرم افزارها!
در واقع کار اصلی و هدف من که بیش از 60 درصد رو در برمی گیره نرم افزارهای گرافیکی هست و کمتر از 40 درصد بر می گرده به نرم افزارهای ویدئویی.
علاوه بر این من با طیف وسیعی از نرم افزارهای 3d غیر حرفه ای هم سروکار دارم و با انواع نرم افزارهای کاربردی هم کارهای وسیعی رو انجام می دم که در نتیجه:
*** هدف اصلی من از تهیه سیستم جدید دستیابی بسیار راحت و بدون نگرانی حداقل تا 3 سال آینده به این کارها در کمترین زمان ممکن و بهترین کارایی هست.***
من تو کار ویدئو به صورت حرفه ای نمی خوام فعالیت کنم فقط در حدی که مثلا بتونم چند تا آلبوم رو به فیلم تبدیل کنم و یا چند تا نوارهای vhs خانگی رو به دیجیتال و یا اینکه فیلم های کوتاه تبلیغاتی درست کنم!
همین!
اما پاور مناسب:
بنظر شما من اگه 800 وات بگیرم حالا بدون توجه به میزان توان مصرفی قطعات (اگه کمتر شد) جواب سیستم رو میده؟
یه مدل رو لطف کنید برام معرفی کنید
سوال دیگه:
نتیجه ای که DDR3 4gig میده یا 8 گیگ DDR2 برابر هست و یا خیلی کمتر یا بیشتره؟!
ببینید الان DDR3 تازه اومده برای همین خیلی گرون هست ولی DDR2 به قیمت نسبتا ایده الش رسیده!
من نظرم اینه اگه با 8 گیگ DDR2 واقعا بشه قدرتی خیلی بیش تر از DDR3 4gig رو بدست آورد اونوقت برم و این هزینه رو برای 8 گیگ DDR2 بکنم و در آینده تبدیل کنم به DDR3 8gig !
و اگه اینطور نیست همون به پیشنهاد اکثریت دوستان که DDR3 4gig هست عمل کنم
ضمن اینکه لطفا یه مدل اساسی و قدرتمند مادربرد برای این نوع سیستم معرفی کنید
حاضرم برای مناسبترین مادربرد هر چقدر هزینه لازم داشته باشه بدم. چون از این حیث یه بار ضربه بدی خوردم و دستم بسته شد!
لطفا همچنان منو از راهنمایی های خیلی خوبتون بهره مند کنید.
سپاس

Bookmarks