دادن قیمت همین مسائل رو دارد . چون قیمت ها ثابت نیستند .
دادن قیمت همین مسائل رو دارد . چون قیمت ها ثابت نیستند .
D J V A H I D (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
بهادر جان درست ميگن. اما قيمت حدودي بايد گفته بشه تا بشه مشاوره داد. اما قيمت خيلي پرت همون گفته نشه بهتره.
AMD>INTEL (28-12-09), D J V A H I D (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
نيما جان اگر به موقعيت بنده نگاه کنيد مي بينيد که بنده شيرازم عزيز. مي تونيد تشريف بياريد ببريد. اما بايد بيعانه بديد تا خريدتونو تضمين کنه. تازه اگر 10 تا مي خواين 97000 تومانم مي تونم بهتون بدم.
قيمت رايان صبا که حدود 10 تا 20 درصد بالاتر از بازار همين الانش 110000 تومانه.
شما مطمئن باشيد بنده قيمت الکي نمي دم. همشونم گارانتي سازگار ارقام داره و پلمب هست. تشريف مياريد ؟ منم بي صبرانه منتظرم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان با یکی از اقوام در شیراز تماس گرفتم و قرار شد بیان ازتون بگیرند و وجه رو نقدا تقدیم کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا یه شماره تماس بهم تو پرایوت بدین تا بتونم باهاتون تماس بگیرم
لینک رایانه صبا رو هم لطفا بدین چون هر چه گشتم پیدا نکردم
این اسمایل برای اینکه نیما خان میخواست بیاد تهران بگیره بود . البته الان راهش دور شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
متاسفم به دلايل امنيتي از دادن شماره تلفن معذورم. اگه واقعا مي خواين شماره ايشون رو بديد تا بنده باهاشون هماهنگ کنم. ضمنا همين الان با اين شماره تماس گرفتم :
02188806148 و با آقاي يزداني(نمايندگي شرکت سازگار ارقام مستقر در مجتمع کامپيوتر ايران(زيتون)) صحبت کردم. ايشون روي 10 تا بهم 107000 تومان قيمت امروز رو دادن.
شما مي تونيد از ايشون 10000 تومان گرونتر لز قيمتي که بنده دادم خدمتتون بخريد تا حداقل توي بازار بهتون 125000 تومان بهتون نندازن.
من منتظرم.
امید جان با عرض پوزش اجازه بده این پست آخر رو هم بزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به چشم بعدش در هیچ شرایطی دیگه ادامه نمیدم
این بار هم تماس گرفتم قیمت کف این کالا 112 اعلام شد که ۱ ریال کمتر هم نمیدادند ( تعداد 10 عدد خرید نقدی )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به یکی از دوستان که با أقای یزدانی دوست وهمکار هستند هم تماس گرفتم به ایشون هم همین قیمت رو دادند
این هم رفت کنار قیمت دادن رمهاتون
دوستان لطفا ادامه ندید .
reza76622201 (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
چشم استاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما فقط يه عرض کوچيک دارم با اجازتون
دوستان و مراجعه کنندگان محترم. بنده با کمال اطمينان تضمين مي کنم که هاردهاي Western Digital Green هيچ مشکلي ندارند و با خيال راحت و اطمينان خاطر از کيفيت تهيه کنيد.
عضو VIP شهرسختافزار
از این پستها که دوستان دادند عکس مربوط به مانیتور و مشخصاتشون رو میخواستم ... فقط مانیتور ... #2 ... #4 ... #5 ... #8 منظورم پستهای شماره 2 و 4 و 5 و8
ripek (02-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks