پاسخ: مشاوره از اساتید اهل فن در مورد خرید سیستمی ...
من دیگه حوصله ام نکشید این پست های طولانی با دقت بخونم سری خوندم اگر اشتباه می کنم ببخشید چون اصلا حوصله ندارم باز بخونم فقط یه جاش دیدم زیدید RAM 2*2GB Corsair DDR3/BUS1333Mhz DHX قیمت 88 هزار تومان لطفا ادرس دقیق بدید بریم بخریم خوب اگر این رم ها گارانتی داره پس بگید که ما هم ارزان بخریم من یه بار دیگه هم پرسیدم جاشو اما یا شما نگفتید یا من کم کاری کردم ندیدم.
نقل قول:
میبری میدوزی نتیجه میگیری :lol:
این پست من در رابطه با این سئوالات شماست
اینجا یک اشتباه تایپی دارم که سیگیت سیگست تایپ شده ولی نمیدونم شما چگونه این کلمه رو H.D.D Segate Baraccuda XT یا Samsung SpinPoint F3 خوندید سیگیت معمولی یعنی barracuda 7200.12
قیمت 500 گیگ سیگیت 50 تومن هستش و وسترن بلک حداقل 66 تومن یعنی 32٪ گرونتر
قیمت 1 ترابایت سیگیت 92 قیمت داره و وسترن بلک 120 ( قیمت این لحظه ) که اینم میشه 30 ٪ اختلاف
توی بحثهای شما جنبه سازندهای نمیبینم فقط یک سری برند تکرار میشه در حد اسم
این بحثها بنظرم جاشون پیش بچه دبیرستانیاس که میخوان پیش هم قمپز در کنن بگن کامپیوتر من خیلی خوبه یا سوادم زیاده
یک بار امید عزیز همین حرف رو به من سر یک تاپیکم زد و دیدم درست میگه و درب اون تاپیک رو تخته کردم
حالا این حرف رو به شما میزنم بحث علمی بکن و با بنده هم کل نگیر چون امکانت و دسترسیم به قطعات بازار وسیعه و شما برای اثبات حرفهاتون هزینه ( مالی و زمانی ) خیلی زیادی باید صرف کنید تا به این نتیجه برسید که درست میگم :give_rose:
بازم میل خودتونه میخواهید ادامه بدید لطفا پستهای کوتاه بدین تا جواب بدم
نيما جان . براي آخرين بار به شما عرض مي کنم که بنده هاردديسک وسترن بلک 1 ترابايت 98000 تومان مي خرم. اوني که داره به شما ميده 116000 تومان داره بهتون ميندازه!!! ديگه در اين مورد باهاتون بحث نمي گکنم بهتره همون قيمت بخريد. رم Corsair هم دارن قيمشتو دارن بهتون ميندازن. در اين مورد هم ديگه بحثي باهاتون ندارم.
ضمنا Performance اي که توي سايتهايي مثل تامز واسه هاردديسکها اومده وسترن ديجيتال بلک رو با Segate Baraccuda XT مقايسه کرده که در تقريبا همرده بودند و انتخاب به کاربري از اون بر ميگرده . من از شما خواستم قيمت و محل فروش سري XT هارد سيگيت رو بهم بديد.
شما آيا مدالها و عناويني که Asus و GigaByte در سريهاي مختلف مادربورد آوردن رو اصلا ديديد؟!
ببينيد اينکه Asrock از هر نظر توي بازار يک برند درجه دوم به نسبت Asus و gigabyte هست نيازي نيست که بنده بگم و يا بخوام تجربمو بگم. اينو ديگه هر .... مي دونه. پس در اين مورد هم ديگه باهاتون بحثي ندارم.
ضمنا از قيمتهاي پرتتون و يشنهاداتتون(در برخي موارد ....) هم مشخصه که چقدر دسترسيتون به قيمتها و بازار قويه!!!! مواظب باشيد بهتون نندازن.
ضمنا دليلي نداره وقتي کيفيت برندهاي مطرح بالاتره بنده بيام و صرفا واسه اينکه خودمو متفاوت جلوه بدم يه برند ديگرو معرفي کنم. اين مراحعه کننده با سايته که ضرر ميکگنه. واگرنه واسه بنده هم توصيه برندهاي درجه دو کاري نداره.
موفق باشيد. :11():
نقل قول:
من دیگه حوصله ام نکشید این پست های طولانی با دقت بخونم سری خوندم اگر اشتباه می کنم ببخشید چون اصلا حوصله ندارم باز بخونم فقط یه جاش دیدم زیدید RAM 2*2GB Corsair DDR3/BUS1333Mhz DHX قیمت 88 هزار تومان لطفا ادرس دقیق بدید بریم بخریم خوب اگر این رم ها گارانتی داره پس بگید که ما هم ارزان بخریم من یه بار دیگه هم پرسیدم جاشو اما یا شما نگفتید یا من کم کاری کردم ندیدم.
مجتمع کامپيوتر ايران - طبقه همکف طلوع رايانه و يا طبقه دوم آقاي حميد اماني(البته اگر نداشته باشن قيمت پرت مي دن). اينها هم نداشتن توي مجتمع بگرديد گيرتون مياد.
سوالي بود در خدمتم.
دادن قیمت همین مسائل رو دارد . چون قیمت ها ثابت نیستند .
بهادر جان درست ميگن. اما قيمت حدودي بايد گفته بشه تا بشه مشاوره داد. اما قيمت خيلي پرت همون گفته نشه بهتره.
نقل قول:
نيما جان . براي آخرين بار به شما عرض مي کنم که بنده هاردديسک وسترن بلک 1 ترابايت 98000 تومان مي خرم. اوني که داره به شما ميده 116000 تومان داره بهتون ميندازه!!! ديگه در اين مورد باهاتون بحث نمي گکنم بهتره همون قيمت بخريد. رم Corsair هم دارن قيمشتو دارن بهتون ميندازن. در اين مورد هم ديگه بحثي باهاتون ندارم.
ضمنا Performance اي که توي سايتهايي مثل تامز واسه هاردديسکها اومده وسترن ديجيتال بلک رو با Segate Baraccuda XT مقايسه کرده که در تقريبا همرده بودند و انتخاب به کاربري از اون بر ميگرده . من از شما خواستم قيمت و محل فروش سري XT هارد سيگيت رو بهم بديد.
شما آيا مدالها و عناويني که Asus و GigaByte در سريهاي مختلف مادربورد آوردن رو اصلا ديديد؟!
ببينيد اينکه Asrock از هر نظر توي بازار يک برند درجه دوم به نسبت Asus و gigabyte هست نيازي نيست که بنده بگم و يا بخوام تجربمو بگم. اينو ديگه هر .... مي دونه. پس در اين مورد هم ديگه باهاتون بحثي ندارم.
ضمنا از قيمتهاي پرتتون و يشنهاداتتون(در برخي موارد ....) هم مشخصه که چقدر دسترسيتون به قيمتها و بازار قويه!!!! مواظب باشيد بهتون نندازن.
ضمنا دليلي نداره وقتي کيفيت برندهاي مطرح بالاتره بنده بيام و صرفا واسه اينکه خودمو متفاوت جلوه بدم يه برند ديگرو معرفي کنم. اين مراحعه کننده با سايته که ضرر ميکگنه. واگرنه واسه بنده هم توصيه برندهاي درجه دو کاري نداره.
موفق باشيد. :11():
۱۰ تا دونه هارد western digital caviar black یک ترابایت به قیمت 98 تومن الان میخوام
کجا بیام تحویل بگیرم ؟
دارم لباسام رو میپوشم که حرکت کنم به سمت تهران تا ۲ ساعت دیگه تهرانم
نيما جان اگر به موقعيت بنده نگاه کنيد مي بينيد که بنده شيرازم عزيز. مي تونيد تشريف بياريد ببريد. اما بايد بيعانه بديد تا خريدتونو تضمين کنه. تازه اگر 10 تا مي خواين 97000 تومانم مي تونم بهتون بدم.
قيمت رايان صبا که حدود 10 تا 20 درصد بالاتر از بازار همين الانش 110000 تومانه.
شما مطمئن باشيد بنده قيمت الکي نمي دم. همشونم گارانتي سازگار ارقام داره و پلمب هست. تشريف مياريد ؟ منم بي صبرانه منتظرم. :11():
نقل قول:
نيما جان اگر به موقعيت بنده نگاه کنيد مي بينيد که بنده شيرازم عزيز. مي تونيد تشريف بياريد ببريد. اما بايد بيعانه بديد تا خريدتونو تضمين کنه. تازه اگر 10 تا مي خواين 97000 تومانم مي تونم بهتون بدم.
قيمت رايان صبا که حدود 10 تا 20 درصد بالاتر از بازار همين الانش 110000 تومانه.
شما مطمئن باشيد بنده قيمت الکي نمي دم. همشونم گارانتي سازگار ارقام داره و پلمب هست. تشريف مياريد ؟ منم بي صبرانه منتظرم. :11():
الان با یکی از اقوام در شیراز تماس گرفتم و قرار شد بیان ازتون بگیرند و وجه رو نقدا تقدیم کنند
لطفا یه شماره تماس بهم تو پرایوت بدین تا بتونم باهاتون تماس بگیرم
لینک رایانه صبا رو هم لطفا بدین چون هر چه گشتم پیدا نکردم
این اسمایل برای اینکه نیما خان میخواست بیاد تهران بگیره بود . البته الان راهش دور شد .:1. (5):
متاسفم به دلايل امنيتي از دادن شماره تلفن معذورم. اگه واقعا مي خواين شماره ايشون رو بديد تا بنده باهاشون هماهنگ کنم. ضمنا همين الان با اين شماره تماس گرفتم :
02188806148 و با آقاي يزداني(نمايندگي شرکت سازگار ارقام مستقر در مجتمع کامپيوتر ايران(زيتون)) صحبت کردم. ايشون روي 10 تا بهم 107000 تومان قيمت امروز رو دادن.
شما مي تونيد از ايشون 10000 تومان گرونتر لز قيمتي که بنده دادم خدمتتون بخريد تا حداقل توي بازار بهتون 125000 تومان بهتون نندازن.
من منتظرم.