پاسخ: مشاوره از اساتید اهل فن در مورد خرید سیستمی ...
نقل قول:
همونطور که همه میدونیم در کشور چین هم جنس أشغال تولید میشه هم قطعات درجه ۱ ، ساخت چین بودن از نظر من در حال حاضر نقطه ضعفی برای یک محصول به حساب نمیاد
کاملا تاييد ميشه. بهترين جنسهاي آمريکا رو هم الان داره چين مي زنه. اما بهتون پيشنهاد مي کگنم فقط شما ظرافت ساخت بورد سيگيت رو با وسترن مقايسه کنيد. خودش گوياي خيلي چيزهاست.
نقل قول:
توی اون مدارکی هم که آوردید سری حرفهای وسترن هم بود ولی توی سری معمولی تفاوت فاحشی که بخواد تقاوت قیمت بیش از ۲۰٪ وسترن بلک نسبت یه سیگست باشه رو مشاهده نکردم ( درسته که سری حرفهای وسترن معمولا حرف اول رو میزنه ولی برای یک هارد 300 گیگابایتی باید هزینهای حدود ۳۰۰ هزار تومن انجام بشه )
برای سیستم خودم هارد وسترن بلک میگیرم و به این هارد کاملا اطمینان دارم ولی این اطمینان دلیل نمیشه که بخوام چشمم رو روی همه چیز ببندم و پول دوستان رو فدای این تعصبم بکنم
اصلاد اينگونه نيست!!! لطفا دقت کنيد. در مدارک مذکور هاردهاي زير مقايسه شده اند:
Western Digital WD Caviar Black
Seagate Barracuda XT
Samsung Spinpoint F3
اول که يه نکته جالب :
Maxtor is now Seagate.
Two great companies. One incredible family of products. Now at Seagate.com.
اين عنوان صفحه اول سايت خود مسکتور يعني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اومده. پس ديگه هارد مکستوري وجود نداره. اين از اين. و اما سه هاردي که در بالا اومده:
وسترن بلک که توي بازار ايران راحت گير مياد و اصلا جزء سري حرفه اي نيست. اما شما Segate Barracuda XT سراغ داريد و اصلا توي بازار ايران ديديد. شما بر چه اساسي مي فرمائيد 20٪ وسترن کرونتره در حاليکه اصلا توي بازار ايران بنده هارد سري XT سيگيت رو نديدم و همه از ورژن LP اين شرکت توي بازارهستش و از دوستان مي خوام اگر کسي واقعا موجود داره با قيمت بگه شايد خريديم. چون فکر نکنم توي بازار ايران گير بياد!!! اين از اين.
و اما هاردديسک ساسونگ هم توي بازار در رنج قيمتي وسترن بلک فقط و فقط SpinPoint F2 گير مياد و نه F3. اصلا F3 اون به راحتي گيرتون نمياد. بازم آيا شما قيمت داريد و يا جايي ديديد بفروشن!؟
پس لطفا اول تحقيق کنيد و قيمت بگيريد و بعد بگيد تعصب و ....
نقل قول:
در مورد اون ارگان و مادربردهای قدیمی هم نظری ندارم ولی همینقدری میدونم که مادربرد معمولا قسمت تغذیه پردازندش زیر فشار هستش و خازنهای این قسمت ممکنه معیوب بشه که در سری جدید خازنها حالت جامد شده
کاملا تاييد ميشه.
نقل قول:
در آخر هم مقایسه x4500 با hd3200 بنده رو به تعجب وا داشت
!!!!!!!!!!!!!!!!
ميشه بگيد راجع به چي داريد صحبت مي کنيد!؟ بنده اصلا در اين مورد کلامي نگفتم.
:11():
نقل قول:
در رابطه با مادربرد : بنده مشکلی در A780GM-Le/128 نمیبینم گیگا و اسوس هم قبول دارم اما دلیل منطقی نمیبینم که تو هر قیمتی گیگا و اسوس بهتر باشه
قرار نيست مشکلي ديده بشه. هم پيکان آدم رو به مقصد مي رسونه و هم بنز. اما اين کجا و آن کجا. شما اصلا تجربه کاري با Asrock رو داشتيد؟! کدوم مدلش؟ چند وقت؟
نقل قول:
مادربردی که شما پیشنهاد دادید اینتل هست و من دلیلی نیمی بینم که با مادربرد های AMD مقایسش کنم چون نوع طراحی این دو برد کاملا متفاوت هست
کاملا درسته. بنده واسه پردازنده اينتل گفتم نه AMD.
نقل قول:
اما میخواستم بدونم که شما چه دلیلی تو مادربردG41M-ES2L میبینید که اونو بهتر میدونید ؟!!؟
به خاطر اینکه مدل گیگا هست؟یا دلیل دیگه ای داره ؟
برند معتبر. گارانتي عالي. ظرافت ساخت و ... . خوب به نظرم بهتره که شما مدل معادل Asrock اين مادربورد يعني چيپ G41 رو همراه با قيمت بفرمائيد تا قدم به قدم با هم مقايسه کنيم.
نقل قول:
این برد 8 گیگ رم تا باس 800 ساپورت میکنه و PCI Express x16 slot و ICH7 که در بردهای اینتل خیلی خیلی برد ضعیفی هست خوبی آن صرفا به خاطر چیپست G41 هست (منظورمو کلی گفتم نه به خاطر قیمتش)
اما به مشخصات A780GM-Le/128 نگاه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خودتون متوجه میشید که در برد های AMD این برد واقعا برد خوبی( البته با توجه به قیمتش )
که از نظر کیفیت G41M-ES2L اصلا برتری نسبت به A780GM-Le/128 ندارد و A780GM-Le/128 خیلی بهتر ازG41M-ES2L هست
لطفا دلیل خودتون رو درباره ی برتری G41M-ES2L نسبت A780GM-Le/128 بیان کنید:11():
!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز. فکر کنم شما نوشته هاي بنده رو درست نخونديد. من گفتم برند Asrock به نسبت Asus و Giga.
شما اومديد و يه مادربورد AMD Support از برند Asrock با يه مادربورد Intel Support از برند Gigabyte مقايسه ميکنيد!!؟!؟!؟!؟ و از من مي خواين دليل برتري رو بگم!؟!؟!؟ اصلا اين دو از هيچ نظر نبايد با هم مقايسه بشن.
همونطور که در بالا هم گفتم شما معادل G41 گيگا رو در برند Asrock همراه با قيمت بگيد تا با هم مقايسه کنيم.
نقل قول:
راستی منظور دقیقتون از ظرافت پایین و استهلاک بالا چیست میشه بیشتر توضیح بدین؟ :11():
نوع و طراحي مدار چاپي و ظرافت ساخت پايين. استهلاک بالا هم يعني عمر پايين مادربورد.
نقل قول:
درباره تنظیم Jumper Setting هم باید بگم که من برد های زیادی از asus دیدم که یک ماه بعد از کار کردن دیگه سیستمو بوت نمیکردند و مجبور می شدم که دوباره آن ها را تنظیم کنم .
مادربرد های گیگای زیادی هم دیدم که بعد از بستن مشکل پیدا می کردند که با آپدیت بایوس مشکلشان حل میشد .
عزيز لطفا مطالب بنده رو با دقت بخونيد. مدل Asus که هم DDR و هم SD ميخوره اصلا نيازي به Jumper Setting نداره. اما Asrock پدر آدم رواز تنظيمات گوناگون در مياره. ضمنا اون مادربوردهايي که شما مي فرمائيد حتما مشکل دار بودن. ميشه مدلشو بفرمائيد.؟
در مورد گيگا هم فرمايشتون تاييد ميشه.
اصلا يه عامل خيلي مهم(غير از کيفيت ساخت و ....) در برتري Gigabyte نسبت به Asrock گارانتي عالي اون و همچنين پشتيباني بينظير اينترنتي از طريق سايت گيگابايت هست.
شما حتي مشکل مادربوردتون رو که از طريق سايتشون گزارش بديد ظرف 48 ساعت شما رو راهنمايي مي کنن و حتي اگر مشکل شما لاينحل باشه از طريق کمپاني مادربوردتون رو در ايران مرجوع مي کنن و سالمشو ميدن و حتي بخاطر حل مشکل ممکنه باياس جديد واسه Update ارائه بدن.
نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!!!!
ميشه بگيد راجع به چي داريد صحبت مي کنيد!؟ بنده اصلا در اين مورد کلامي نگفتم.
:11():
x4500 کارت گرافیکی هستش که داخل چیپست g41 اینتل قرار داره و HD3200 گرافیک amd 780 هستش
در پستهای قبلیم عرض کردم بهتر از 780 ازراک تو رنج 65 تومن پیدا نمیشه گله فرموده بودید که پس g41 که من معرفی کردم به قیمت 68 تومن پس چیه ؟
و در پست قبلی هم خودتون فرمودید مقایسه این دو کاملا اشتباه هستش و قابل مقایسه نیستند :1. (27):
نيما جان. اين فرمايشتون درسته و بنده منظروتونو درست متوجه نشده بودم:
"در پستهای قبلیم عرض کردم بهتر از 780 ازراک تو رنج 65 تومن پیدا نمیشه گله فرموده بودید که پس g41 که من معرفی کردم به قیمت 68 تومن پس چیه ؟
و در پست قبلی هم خودتون فرمودید مقایسه این دو کاملا اشتباه هستش و قابل مقایسه نیستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] "
چون در اين رنج قيمتي اصلا برندهاي مطرح مادربوردي با اين چيپ نداارند. اما اگر بنا بر اين باشه مادربوردهاي آشغال EliteGroup به نسبت معادلشون در ساير برندها قيمت بسيار پايينتري دارند . اما هنوزم معتقدم يه کم بيشتر هزينه بشه و از برند Asus و Giga و يا FOxConn مادربورد تهيه بشه بهتره.
آقا نيما نهايتا ازتون خواهش مي کنم جواب پستهاي بنده رو که در بالا کامل خدمتتون پاسخ دادم رو بديد يا بپذيريد که درست هستند نه اينکه به يکيش گير بديد. مثل اون پستي که بيخود با قيمت رمي که بنده دادم مخالفت کرديد و قيمت پرت در مورد رم Corsair داديد و بنده با اطمينان قيمت گرفتم و حتي گفتم حاضرم هر تعداد بخواين بهتون بدم اما ديگه خبري از شما نشد.
لطفا بحثها رو ناتموم نذاريد.
در پايان از اينکه با شما بحث و تبادل نظر مي کنم خوشحالم. اميدوارم که از بنده ناراحت نباشيد.
با تقديم احترام.
چیپ AMD 785G هم باعث شده مادربردهای خوش قیمت و با کارکرد عالی راهی بازار شوند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در کنار ازراک میتونید به فاکسکان و گیگابایت و برندهای دیگه فکر کنید . حتما به سینک چیپست در این مدلها دقت کنید .
ضمن تشکر از جناب بهادر با فرمايشاتشون کاملا موافقم.
دوستان میشه یه راهنمایی کنید من رو؟
در مورد کارت 9800gx2. کارت خوبیه؟؟؟ارزش خرید داره؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟از 9800gt بهتره؟؟؟
نقل قول:
نيما جان. اين فرمايشتون درسته و بنده منظروتونو درست متوجه نشده بودم:
"در پستهای قبلیم عرض کردم بهتر از 780 ازراک تو رنج 65 تومن پیدا نمیشه گله فرموده بودید که پس g41 که من معرفی کردم به قیمت 68 تومن پس چیه ؟
و در پست قبلی هم خودتون فرمودید مقایسه این دو کاملا اشتباه هستش و قابل مقایسه نیستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] "
چون در اين رنج قيمتي اصلا برندهاي مطرح مادربوردي با اين چيپ نداارند. اما اگر بنا بر اين باشه مادربوردهاي آشغال EliteGroup به نسبت معادلشون در ساير برندها قيمت بسيار پايينتري دارند . اما هنوزم معتقدم يه کم بيشتر هزينه بشه و از برند Asus و Giga و يا FOxConn مادربورد تهيه بشه بهتره.
آقا نيما نهايتا ازتون خواهش مي کنم جواب پستهاي بنده رو که در بالا کامل خدمتتون پاسخ دادم رو بديد يا بپذيريد که درست هستند نه اينکه به يکيش گير بديد. مثل اون پستي که بيخود با قيمت رمي که بنده دادم مخالفت کرديد و قيمت پرت در مورد رم Corsair داديد و بنده با اطمينان قيمت گرفتم و حتي گفتم حاضرم هر تعداد بخواين بهتون بدم اما ديگه خبري از شما نشد.
لطفا بحثها رو ناتموم نذاريد.
در پايان از اينکه با شما بحث و تبادل نظر مي کنم خوشحالم. اميدوارم که از بنده ناراحت نباشيد.
با تقديم احترام.
من دیگه دارم از دست شما قاطی میکنم :lol:
وقتی میگید أشغال یعنی یا بنده اطلاعاتم روی این برد کمه یا اینکه منظور بخصوصی دارم که این مادربرد رو معرفی میکنم
شما تا بحال یدونه از این بردهای ازراک رو که بنده معرفی میکنم نصب کردید ؟
اگر جواب مثبته که بفرمائید مشکلش چی بوده ؟ سرعتش کمه ؟ مشکل فنی داره ؟
اگر جواب منفیه که به چه جراتی میان میگین افراد بیان پول بیشتر هزینه کنند و مین از برندی که شما دوست دارید بخرن ؟
آخه تا کی باید پول بیخود تو جیب اون شرکتهای معروف بکنیم به خاطر یک اسم
اگر دقت کرده باشید بنده در برخی موارد قطعا نظرم مین گیگا بوده ولی برای یک سری بخصوص و اون هم به خاطر قیمت مناسب کیفیت مدار تغذیه منحصر به فرد ( در اون رنج قیمت ) اون برد بوده
قبلا عرض کردم دوباره هم میگم اینکه تعصب روی یک برند بخصوص داشته باشیم مربوط به زمانی میشد که اطلاعات کافی وجود نداشت
در حال حاضر ممکنه یک برد الایت بهتر از یک مین در همون رنج کارائی گیگا باشه ، اگر از گارانتی خیالم راحت باشه و قیمت مناسب باشه اول الایت رو خوب تست میکنم و پیشنهاد میدم و هیچ ترسی هم از این موضوع ندارم
در مورد قیمت رم هم که یک نفر رو فرستادم به آدرسی که فرمودید و گفتم قیمت شما مال ۲-۳ ماه قبل بوده
به عنوان تیکه بهتون گفتم قیمتها دوبرابر این ارقامه ، انگار از پشت کوه اومدم جواب دادین با قیمت 200٪ بهم میدین ( البته این بحث رو تا جائی که یادم میاد گفتید حتی تو پروفایلتون هم ادامه ندم ولی جالبه که توی فروم عمومی باز مطرحش کردید )
به این قیمت دادنهای شما عادت کردم برای مثال دیروز یا پریروز وسترن دیجیتال بلک ۱ ترابایتی قیمت داده بودید 98 که حداقل 15 هزار تومن از قیمت واقعی پائین تر بود
عزیز جان ما اینجا هستیم که بهم کمک کنیم برای انتخاب بهترینها ، بنده پیشنهادات خودم رو میدم ، شما هم پیشنهادهای خودت رو بده دوستان به اندازه کافی دانش دارند که به دنبال صحبت بنده یا جناب عالی چشم و گوش بسته نرن خرید کنند
به مرور زمان مشخص میشه کدوم پیشنهادها بهینه بوده و جنبه عملی داشته و کدامیک فقط وقت گذرونی و ادعا بوده
شما هم اگر مایلید ادامه بحث بدین به تاپیک بزنید انتقاد از پیشنهادهای کلاهبرداری با آی دی نیما بنده تا آخرش پا به پا باهاتون میام و بحث رو ناتموم نمیزارم
از وحید گرامی هم بابت به انحراف رفتن تاپیکشون پوزش میخوام :give_rose:
نقل قول:
از وحید گرامی هم بابت به انحراف رفتن تاپیکشون پوزش میخوام :give_rose:
اشکال نداره برادر ... استفاده میکنیم ... :1. (10):
خب میگفتیم ... :yes:
نقل قول:
دوستان میشه یه راهنمایی کنید من رو؟
در مورد کارت 9800gx2. کارت خوبیه؟؟؟ارزش خرید داره؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟از 9800gt بهتره؟؟؟
سلام گرامی
لطفا یک تاپیک جدا برای سئوالتون بزنید تا بهتر بتونید جواب بگیرید
کارت بدی نیست ولی یکم قدیمیه و مصرف بالائی داره
شما بودجه مورد نظرتون و مشخصات سیستم و بخصوص پاورتون رو تو یک تاپیک جدا بزنید دوستان حتما جواب میدن :give_rose: