ضمن تشکر از کلیه دوستانی که وقتی صرف کردند و پیشنهاداتی دادند ... من از بین نظرات شما قطعاتی رو انتخاب میکنم و بعدا خبرش رو میدم ... بازم اگه کسی نظر دیگه ای داشته باشه خوشحال میشم ... هنوز وقت هست ... :yes:
Printable View
ضمن تشکر از کلیه دوستانی که وقتی صرف کردند و پیشنهاداتی دادند ... من از بین نظرات شما قطعاتی رو انتخاب میکنم و بعدا خبرش رو میدم ... بازم اگه کسی نظر دیگه ای داشته باشه خوشحال میشم ... هنوز وقت هست ... :yes:
دوست عزيز. هاردهاي Segate که همگي در چين توليد ميشن اصلا کيفيت ساخت خوبي ندارند و در عمل نسبت به ساير هاردها حتي ماکستور سرعت جالبي ندارند. از همه مهمتر استهلاک بالايي دارن و دوامشون هم کمتره.نقل قول:
البته اينايي که توي بازار ايران هستند رو مي گم.يعني در برابر Western و Samsung بايد بوق بزنن.
هميشه اين هاردديسک در رده بعد از سامسونگ و وسترن از نظر کارآيي هست. اينم چند تا مدرک :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در عمل توي ارگان ما حدود 10 ساله که هر ساله بيش از 7000 رايانه آپگريد ميشه با قطعات مختلف.
مادربوردهاي Asrock داراي طراحي ساخت بسيار ضعيف و تکنولوژي عقب تر نسبت به Asus و Giga و Fox Conn و Biostar هستند. براي مثال وقتي که تمامي اين برندها مادربوردهايي ساختند که RAM DDR1 و ٍSD1 مي خوردند اين برند(Asrock) با يکسري جامپر رو تنظيم مي کردي و چنان دردسري داشت که بيا و ببين.
اکثر مادربوردهاي Asrock خراب شدند اما هيچيک از مادربوردهاي ياد شده بدون نياز به Jumper Setting هنوز که هنوزه دارند کار مي کنند.
تيم کارشناسي که در ارگان ما تشکيل شد طي آزمايش کاملا ظرافت ساخت پايين و استهلاک بالاي اين مادربورد مشهود شد و ديگه خريدش متوقف شد و واقعا اين ثابت شد که هيچ ارزوني بي علت نيست.
در هر صورت بنده به هيچ عنوان اين برند رو پيشنهاد نمي کنم و اين برند به هيچ عنوان با برندي مثلAsus و giga از هر حيث قابل قياس نيست.
ضمنا شما فرموديد توي رنج 65000 تومان بهتر از اين نميشه پيدا کرد!!!! مادربورد گيگايي که بنده معرفي کردم که فقط 3000 تومان گرونتره و اصلا با اين مادربورد قابل قياس نيست(از نظر کيفيت)!!!!
نهايتا تصميم با خودتونه.
پاسخ شما رو در پاسخ جناب hossein.ir دادم. :give_rose:نقل قول:
برای اطلاع 4 تا خرابی در 8 تا سیستمی که برای یک شرکت بستم .SEAGATE 7200.12
اينم يه تجربه ديگه. اصلا Segate موجود در ايران به درد نمي خورن.
من خودم سیگیت سری 11 دارم ... فیرم ورش رو هم آپ کردم ... مثل بنز جواب میده... سرعت بالا ... بدون صدا و ... :yes:
بنز رو خوب اومدی
Segate سری 12 یکی از پر فروش ترین هارد هاست این میشه توی بازار هم دید اکثر فروشنده ها حداقل در کنار برند دیگه این برند رو هم دارن حالا شاید به توزیع خوب و همگیر ترش مربوط باشه حداقل توی بازار ایران در مورد 4 تا خرابی توی 8 تا هارد هم حتی با فرض قبول کردن کیفیت بد این هارد ها که از نظر من هم اصلا این طور نیست تقریبا غیر ممکن شما باید ببینید مشکل از کجاست من نمی دونم ولی فکر کنم کلا اون 8 تا هارد مورد داشتند و اتفاقا این که 4 تاش کار کرده به خاطر کیفیت خوبه .نقل قول:
بازم می گم 50 % خرابی حتی برای اجناس تقلبی چینی هم درصد خرابی بالائی یه جورائی غیر ممکن. ضمن این که من دیدم برای کیفیت خوب برند های سامسونگ و وسترن اکثرن از F3 و سری بلاک وسترن نام می برند که اولی تقریبا تو بازار نیست و دومی هم قیمت دو برابر هارد های معمولی داره پس برای معرفی بهتر مدل های خاص رو رها کنیم رو موجودی بازار بیشتر تکیه کرد در باره هارد سامسونگ که من خودم هفته پیش تقریبا نصف مغازه های بازار رضا و ایران رو گشتم هارد F3 سامسونگ که نیست چیزی هم که بود سری F1 بود اکثرا تا جائی که من دیدم که 5400 دوره نه 7200 وسترن ها هم که همه از سری سبز بود که حالا درست یا غلط مثل سری 11 سیگیت حرف و حدیث هایی پشتش هست.
در آخر هم بزنم به تخته چه فورش هایی 200 تا 300 تا 7000 تا و 8 تا 8 تا :yes:
متاسفانه پاسخها و دلایل شما منو مجاب نکردنقل قول:
همونطور که همه میدونیم در کشور چین هم جنس أشغال تولید میشه هم قطعات درجه ۱ ، ساخت چین بودن از نظر من در حال حاضر نقطه ضعفی برای یک محصول به حساب نمیاد
توی اون مدارکی هم که آوردید سری حرفهای وسترن هم بود ولی توی سری معمولی تفاوت فاحشی که بخواد تقاوت قیمت بیش از ۲۰٪ وسترن بلک نسبت یه سیگست باشه رو مشاهده نکردم ( درسته که سری حرفهای وسترن معمولا حرف اول رو میزنه ولی برای یک هارد 300 گیگابایتی باید هزینهای حدود ۳۰۰ هزار تومن انجام بشه )
برای سیستم خودم هارد وسترن بلک میگیرم و به این هارد کاملا اطمینان دارم ولی این اطمینان دلیل نمیشه که بخوام چشمم رو روی همه چیز ببندم و پول دوستان رو فدای این تعصبم بکنم
در مورد اون ارگان و مادربردهای قدیمی هم نظری ندارم ولی همینقدری میدونم که مادربرد معمولا قسمت تغذیه پردازندش زیر فشار هستش و خازنهای این قسمت ممکنه معیوب بشه که در سری جدید خازنها حالت جامد شده
در آخر هم مقایسه x4500 با hd3200 بنده رو به تعجب وا داشت
لطفا اگر انتقادی به پیشنهادام دارید با دلیل معقول یا تجربه شخصی بیان کنید . "تیم کارشناسی " ، "میگن" یا "شنیدم" که دلیل نمیشه :give_rose:
با عرض سلامی دوباره:11():نقل قول:
در رابطه با هارد hapalii جان توضیح دادن
در رابطه با مادربرد : بنده مشکلی در A780GM-Le/128 نمیبینم گیگا و اسوس هم قبول دارم اما دلیل منطقی نمیبینم که تو هر قیمتی گیگا و اسوس بهتر باشه
مادربردی که شما پیشنهاد دادید اینتل هست و من دلیلی نیمی بینم که با مادربرد های AMD مقایسش کنم چون نوع طراحی این دو برد کاملا متفاوت هست
اما میخواستم بدونم که شما چه دلیلی تو مادربردG41M-ES2L میبینید که اونو بهتر میدونید ؟!!؟
به خاطر اینکه مدل گیگا هست؟یا دلیل دیگه ای داره ؟
این برد 8 گیگ رم تا باس 800 ساپورت میکنه و PCI Express x16 slot و ICH7 که در بردهای اینتل خیلی خیلی برد ضعیفی هست خوبی آن صرفا به خاطر چیپست G41 هست (منظورمو کلی گفتم نه به خاطر قیمتش)
اما به مشخصات A780GM-Le/128 نگاه کنید
خودتون متوجه میشید که در برد های AMD این برد واقعا برد خوبی( البته با توجه به قیمتش )
که از نظر کیفیت G41M-ES2L اصلا برتری نسبت به A780GM-Le/128 ندارد و A780GM-Le/128 خیلی بهتر ازG41M-ES2L هست
لطفا دلیل خودتون رو درباره ی برتری G41M-ES2L نسبت A780GM-Le/128 بیان کنید:11():
راستی منظور دقیقتون از ظرافت پایین و استهلاک بالا چیست میشه بیشتر توضیح بدین؟ :11():
درباره تنظیم Jumper Setting هم باید بگم که من برد های زیادی از asus دیدم که یک ماه بعد از کار کردن دیگه سیستمو بوت نمیکردند و مجبور می شدم که دوباره آن ها را تنظیم کنم .
مادربرد های گیگای زیادی هم دیدم که بعد از بستن مشکل پیدا می کردند که با آپدیت بایوس مشکلشان حل میشد .
--------------------
با تشکر :give_rose: