برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نيما جان . براي آخرين بار به شما عرض مي کنم که بنده هاردديسک وسترن بلک 1 ترابايت 98000 تومان مي خرم. اوني که داره به شما ميده 116000 تومان داره بهتون ميندازه!!! ديگه در اين مورد باهاتون بحث نمي گکنم بهتره همون قيمت بخريد. رم Corsair هم دارن قيمشتو دارن بهتون ميندازن. در اين مورد هم ديگه بحثي باهاتون ندارم.
ضمنا Performance اي که توي سايتهايي مثل تامز واسه هاردديسکها اومده وسترن ديجيتال بلک رو با Segate Baraccuda XT مقايسه کرده که در تقريبا همرده بودند و انتخاب به کاربري از اون بر ميگرده . من از شما خواستم قيمت و محل فروش سري XT هارد سيگيت رو بهم بديد.
شما آيا مدالها و عناويني که Asus و GigaByte در سريهاي مختلف مادربورد آوردن رو اصلا ديديد؟!
ببينيد اينکه Asrock از هر نظر توي بازار يک برند درجه دوم به نسبت Asus و gigabyte هست نيازي نيست که بنده بگم و يا بخوام تجربمو بگم. اينو ديگه هر .... مي دونه. پس در اين مورد هم ديگه باهاتون بحثي ندارم.
ضمنا از قيمتهاي پرتتون و يشنهاداتتون(در برخي موارد ....) هم مشخصه که چقدر دسترسيتون به قيمتها و بازار قويه!!!! مواظب باشيد بهتون نندازن.
ضمنا دليلي نداره وقتي کيفيت برندهاي مطرح بالاتره بنده بيام و صرفا واسه اينکه خودمو متفاوت جلوه بدم يه برند ديگرو معرفي کنم. اين مراحعه کننده با سايته که ضرر ميکگنه. واگرنه واسه بنده هم توصيه برندهاي درجه دو کاري نداره.
موفق باشيد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks