یعنی با دو تا هسته با فرکانس نمیشه 2.90mhzبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله نوشتم که سی پی یو اینتل و قدرت داره. من بالا نوشتم نه ای ام دی میخرم چیزی نه الان نظر میدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abolfazl_r1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست بالا ویرایش شد . پست صفحه قبل قرار دارد. رم سیستمت بکن 8 گیگ و از نظر گرافیک جواب میده سی پی یو باز میگم هیچ نظری ندارم چون ای ام دی هست. و منم اگه جسارت نباشه به دوستان کولا از ای ام دی م ت ن ف ر م از همه لحاظ سی پی یو گرافیک هر چیزی که ساخته خخخ
راستی بازی بتلفیلدم بازی می---دم با این سی پی یو که نوشتم و قبلا داشتم. من چه بازی های که با این سی پی یو نکردم حالا ارتقاء سی پی یود دادم دیگه. ولی برادر زاده ام همون سی پی یو داره و تمام بازی های روز من از گوگل براش دانلود کردم رو دی وی دی ظبط کردم نصب سیستمش کردم. هیچ بازی نه نگفته با این سی پی یو که گفتم.
نویدیا هم به روزه هم ابدیت گرافیک جدید میده هم خونکتره کارتش منکه فقط نویدیا قبول دارم. این بعسم اینجا جاش نیست.
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 02-06-16 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
کاربر شهرسختافزار
یعنی با دو تا هسته با فرکانس نمیشه 2.90mhzبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
خیر نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abolfazl_r1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از همه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks