سلام میخواستم بپرسم لین سیستم
cpu: amd athlon ii 245
graphic:gt 730 4g ddr3
ram:4g ddr2 800h
برای اجرای بازی هایی مثل gta vوbattlefield 4و…خوبه و بازی هارو بدون لگ اجرا میکنه
کاربر شهرسختافزار
سلام میخواستم بپرسم لین سیستم
cpu: amd athlon ii 245
graphic:gt 730 4g ddr3
ram:4g ddr2 800h
برای اجرای بازی هایی مثل gta vوbattlefield 4و…خوبه و بازی هارو بدون لگ اجرا میکنه
|
|
خیر مناسب نیست . gta v که به پردازنده چهار هسته ای نیاز داره . مجموع پردازنده و گرافیک این سیستم مناسب نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abolfazl_r1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (02-06-16), DOOM999 (02-06-16), PC-ADVISOR (02-06-16)
کاربر شهرسختافزار
یعنی روی low هم اجرا نمیشن
4هسته ی واقعی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله به احتمال زیاد . این 4 هسته هم تو سیستم مورد نیاز این بازی هم قید شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PC-ADVISOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (02-06-16), DOOM999 (02-06-16), PC-ADVISOR (02-06-16)
کاربر شهرسختافزار
اخه گرافیک رو دیروز خریدم مغازه دار میگفت اجرا میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برادر زاده ام با گرافیک 2 گیگ 730 و سی پی یو پانتیوم 3220 به راحتی و بدون هیچ لکی داره بازی میکنم خودمم اول همین سی پی یو داشتم دو هسته ای هم هستا. و همین بازی بدون مشکل اجرا کردم رو حالت مدیوم میره یا لوو نمیدونم بازی نصب میکنم دیگه چیزی دست نمیزنم دیگه خودش رو هر حالتیه همینطوری خیلی راحت بازی میکنه و میکردم.
ای دی ام نه میخرم نه الان بهت نظر میدم که بدون لک بازی اجرا میکنی یا نه. سی پی یو فقط اینتل گرافیکم فقط نویدیا همین بس.
تازه من اون موقعه این سی پی یو داشتم بازی مورتال کوبت ایکس هم بازی میکردم با یکم لک گرافیک ولی سی پی یو 100 درصد میرفت با لک بالا.
گرافیک اجرا میشه چون نویدیا داری من بهت تضمین میکنم ولی سی پی یو هیچی نمیگم.
راستی این مورد بهت بگم رم سیستمت کمه اگه میتونی بکنش 8 گیگ.
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 02-06-16 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
تو مشخصات بازی هست . اون پردازنده دو هسته و دو تا Thread داره . احتمالا به خاطر همین اجرا میکنه . این دو پردازنده خیلی متفاوت هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (02-06-16)
کاربر شهرسختافزار
مطمن باشم ! چون بعد از ظهری میخوام برم بازی بخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر نمیشه عزیز . حداقل gta v نمیشه .
حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
Aaron Swartz (02-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks