پاسخ: قدرت این سیستم برای اجرای بازی
بله نوشتم که سی پی یو اینتل و قدرت داره. من بالا نوشتم نه ای ام دی میخرم چیزی نه الان نظر میدم.
پست بالا ویرایش شد . پست صفحه قبل قرار دارد. رم سیستمت بکن 8 گیگ و از نظر گرافیک جواب میده سی پی یو باز میگم هیچ نظری ندارم چون ای ام دی هست. و منم اگه جسارت نباشه به دوستان کولا از ای ام دی م ت ن ف ر م از همه لحاظ سی پی یو گرافیک هر چیزی که ساخته خخخ
راستی بازی بتلفیلدم بازی می---دم با این سی پی یو که نوشتم و قبلا داشتم. من چه بازی های که با این سی پی یو نکردم حالا ارتقاء سی پی یود دادم دیگه. ولی برادر زاده ام همون سی پی یو داره و تمام بازی های روز من از گوگل براش دانلود کردم رو دی وی دی ظبط کردم نصب سیستمش کردم. هیچ بازی نه نگفته با این سی پی یو که گفتم.
نویدیا هم به روزه هم ابدیت گرافیک جدید میده هم خونکتره کارتش منکه فقط نویدیا قبول دارم. این بعسم اینجا جاش نیست.
نقل قول:
خیر نمیشه عزیز . حداقل gta v نمیشه .
حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
یعنی با دو تا هسته با فرکانس نمیشه 2.90mhz
نقل قول:
یعنی با دو تا هسته با فرکانس نمیشه 2.90mhz
خیر نمیشه .