تو سایت گیگابایت امکان مقایسه دو محصول هست .
فرکانس هسته متفاوته . در مدل g1 از کولینگ windforce 3x 600w استفاده شده . در مدل غیر G1 از WINDFORCE 3X استفاده شده . هر دو خنک کننده عالی هستند .
GIGABYTE- I found some useful information and would like to share with you
این مدل رو ASUS هم زده یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه برند تولید کننده چیپ گرافیک و مادربورد یکی باشن، تو هماهنگی و نتیجه ی بهتر، چقد اثر داره؟!
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
اسوس کار نمیکنم . پس باید از شخص دیگه ای بپرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیشه گفت تاثیری نداره . این مورد بیشتر در حد احتمال هست
این گرافیک رو بخوام بزارم (که احتمالاً هم همینه) مادربود رو هم احتمالاً Z170X گیگا بزارم. در ابتدا فک میکردم این مادربورد نسل 6 اینتل رو ساپورت نمیکنه. چون نگاه جزئی که تو سایتای ایرانی انداختم، چیزی ننوشته بود، اما در عوض واسه ASUS نوشته بودن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتم به سایت Giga که دیدم تو سایت خودش نوشته و خوشبختانه واسه رم باس 2133 به بالا رو هم ساپورت میکنه مثل Z170 ایسوس.
نسبت به Z170 تاییدش میکنید؟
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
|
|
تمام بردهای z170 از فرکانس رم بالای 2133 پشتیبانی میکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من سفارش دادم و فردا یا پسفردا میرم قطعات رو تحویل میگیرم به امید خدا.
گرافیک رو هم Gigabyte GTX980 G1 Gaming سفارش دادم.
مادربرد هم Gigabyte Z170X - Gaming 3 و هم ASUS - Z170 - Pro Gaming یک قیمت هستند و فقط این رو هنوز قطعی نکردم.
از بُعد فنی تقریباً یکی هستن. فقط میمونه بحث مچ بودن با گرافیک و جزئیات دیگه.
الان نمیدونم با توجه به کارت گرافیک، مادربرد رو هم گیگا بگیرم یا نه و همون ASUS رو بگیرم.
گیگا بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تاپیک هم ببینید
[مشکل] خاموش نشدن فن ها
ممنون از پاسختون و وقتی که گذاشتید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا رو شکر که دیدم این موضوع رو.
چیپ های Z170 بر روی مادربردای گیگا که مشکلی ندارن، درسته؟
خیر مشکلی تا به حال گزارش نشده . چون انجمن پشتیبانی گیگابایت در همین انجمن میباشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از محبتتون و وقتی که گذاشتید در این مدت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از راهنمایی هاتون استفاده کردم.
AMD>INTEL (08-02-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks