خواهش میکنم . امیداورم سیستم خوبی براتون بشه . سوال دیگری هم بود بپرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم . امیداورم سیستم خوبی براتون بشه . سوال دیگری هم بود بپرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ممنون بزرگوار. اگه پرسشی بود، حتماً میپرسیم . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
AMD>INTEL (08-02-16)
انجمن رسمی پشتیبانی آنلاین گیگابایت در ایران در انجمن شهر سخت افزار قرار دارد . تا به حال چنین مشکلی در انجمن گیگابایت مطرح شده . حتی مورد داشتیم در انجمن های خارجی جواب نگرفته بودند ولی در انجمن پشتیبانی گیگابایت در شهر سخت افزار جوابشون را به خوبی گرفتند و مشکلشون حل شده .
کاربر شهرسختافزار
بله من هم باشما موافق ایشون اون مشکلی رو که گفتند گویا در سایت دیجی کالا کسی بیان کرده بوده و شاید اون مشکلی که اون عزیز تو سایت دیجی کالا بیان کرده بوده از طرف خودشون و نوع استفاده ی غلط خودشون با اون برد بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 10-02-16 انجام شده است
با درود دوباره.
من سیستم رو بستم و راه اندازی کردم.
خدا رو شکر تا به اینجا، همه چی اوکی بوده. هرچند هنوز کار سنگین و گیم سنگین باهاش انجام ندادم هنوز.
فقط یه موردی هس و اونم اینکه من رزولویشن رو در حالت 1920*1080 گذاشتم و فرکانس مانیتور هم بالطبع روی 60Hz هستش.
اما در این وضعیت، تصویر از حالت عادی حس میکنم خیلی روشن تره و نوشته ها و متون یه خورده حالت تیز داره (از لحاظ گرافیکی)
نمیشه با این رزولویشن، من فرکانس بالاتر (مثلاً 75Hz) رو داشته باشم؟
آیا این مشکل برمیگرده به فرکانس مانیتور؟
و آیا اصلاً این مشکل هستش یا نه و فقط چشم من چون به مانیتور قبلیم عادت داره، این بنظرم مشکل میاد؟!
اینم یه عکس
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
تنظیمات اسکالینگ رو توی تنظیمات کارت گرافیکتون تنظیم کنید درست میشه .کلا وضعیت مونیتورهای IPS-PLS با TN خیلی فرق داره این نور به نظرم نرماله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
واسه فرکانس 75 نگفتید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات Scaling رو در چه حالتی قرار بدم؟
اگه لطف کنید و مواردی که دقیقاً واسه بهبود تصویر مد نظرتون هست رو بگید، ممنون میشم.
ضمن اینکه من حالت Output Dynamic Range رو که شامل دو گزینه ی Limited و Full هستش رو تغییر دادم و روی Full گذاشتم.
آخرین ویرایش توسط Crespo در تاریخ 13-02-16 انجام شده است
من بس که عجله داشتم، اصن مانیتور تنظیماتشو دست نکرده بودم!
مانیتور رو تنظیم کردم، کلاً درست شد و همون کیفیتی شد که میخواستم.
فقط یه مورد مشابه تو لپ تاپ خانومم دارم.
واسه تصویر. و تو ویندوز 8، 8.1 و 10 اینطوریه! اما تو 7 نیست.
تو اون 3 ویندوز، تصویر دقیقاً مثل همون عکسیه که من گذاشتم و تصویر خیلی روشنه و متنا تیز هستن.
من تو سیستم خودم با تنظیم مانیتور درستش کردم. تو لپ تاپ چه کنم؟
و البته وقتی لپ تاپ به حالت Sleep میره، با زدن دکمه و تکون ماوس واینچیزا روشن نمیشه و باس کلاً با دکمه ی خود لپ تاپ خاموشش کنی و دوباره روشن کنی!
این مشکل از چی میتونه باشه؟ سخت افزاری بعید میدونم. چون تو ویندوز 7 نیست.
دوست خوبم اگر محبت کنی و برای اون مشکل در قسمت مشکلات لپتاپ تاپیک بزنی . خیلی بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
دوست خوبم اگر محبت کنی و برای اون مشکل در قسمت مشکلات لپتاپ تاپیک بزنی . خیلی بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم وقتی خاموشه و روشنش میکنم، بعد از اینکه صفحه ابتدا که لوگوی Giga هستش، حدوداً 3-4 ثانیه زمان میبره تا ویندوز کامل لود شه.
اما وقتی ری استارت میکنم، این زمان حدوداً 10-12 ثانیه میشه.
کلاً وقتی سیستم خاموشه و روشنش میکنم، خیلی سریع لود میشه، اما در زمان ری استارت یوخده زمانش بیشتر میشه.
این مورد طبیعیه؟!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks