1-اگر هدفت گیمینگ هست . corei5 6600 جوابگو هست
2-برای گیمینگ بهتره فن جدا تهیه بشه . فنهای استوک جدید کیفیت خیلی بالایی ندارن .
Printable View
1-اگر هدفت گیمینگ هست . corei5 6600 جوابگو هست
2-برای گیمینگ بهتره فن جدا تهیه بشه . فنهای استوک جدید کیفیت خیلی بالایی ندارن .
نه اصلا گیم بازی نمیکنم ، بیشتر کانورت فیلم و کارهای گرافیکی هست ، به نظرتون بهتر نیست یه I7 بردارم تا چند سالی از لحاظ سرعت سیستم راحت باشم ، یعنی ارزش هزینه کردن داره که I7 بردارم ، میخوام بدونم خیلی تفاوت داره تو کار با I5
ولی دیگه پولی برام نمیمونه که فن براش بخرم
اگر این کارهای کانورت داری بله مسلما i7 6700 گزینه بهتری هست .نقل قول:
این پردازنده نیاز به فن داره .
یعنی میفرمایید باید برای این سی پی یو حتما فن جدا تهیه کنم ؟؟؟
پس این فن که روی این سی پی یو گذاشتند برای چه کاربری هست؟
اگر قراره طولانی مدت روشن باشه و فشار سنگین روش باشه بهتره که کولر تهیه کنید .نقل قول:
شما که حرفه ای هستید و تجربه کار کردن با این دو مدل را دارید میتونید بگید تفاوت کار کردن با این دو مدل سی پی یو چقدر هست ، برای این کاری که من میخوام ، میخوام بدونم این تفاوت قیمت ارزشش را داره
صد در صد ارزش داره . تو گیم خیر ولی توی رندرینگ ارزش دارد .نقل قول:
میخواستم هارد SSD سامسونگ مدل250 850 EVO بگیرم ولی خیلی گران شد، کسی نمیدونم علتش چیه؟
یه جستجو کردم که ببینم چه هاردی ممکنه از لحاظ سرعت و کارایی به این هارد برسه به هاردKingston HyperX Savage SSD Drive 240GB رسیدم و سرعتش تا حدی از این هارد سامسونگ بالاتره، درست و نادرست را نمیدونم
حالا کسی میتونه منو راهنمایی کنه، چه هاردی به پای این هارد سامسونگ که همه تعریفش را میکنند برسه
Kingston HyperX Savage Savageنقل قول:
ssd بسیار خوب و خوش قیمتی هست . هر چه هست با توجه به قیمت فعلی سامسونگ خریدش مقرون به صرفه نیست . این ssd از کینگستون سرعت مطلوبی داره
واقعیت داره که همه میگند این هارد سامسونگ سرعتش عالی هست و رقیب نداره، یعنی بین این همه شرکت که SSD تولید میکنند، هنوز نتونستند یه هارد تولید کنند که رو دست سامسونگ را بزنه