یه سوال تایمینگ این رم CL15-17-17-35 هست ، این اعداد بعد از 15 ، نشان دهنده چی هست ؟
و این تایمینگ چه تفاوتی با تایمینگ CL16-16-16-36 داره ???
Printable View
یه سوال تایمینگ این رم CL15-17-17-35 هست ، این اعداد بعد از 15 ، نشان دهنده چی هست ؟
و این تایمینگ چه تفاوتی با تایمینگ CL16-16-16-36 داره ???
تایمینگ شامل یکسری پارامتر هست . که به تریتیب ردیف میشن .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون از راهنمایی شما .
حالا بین این دو تایمینگ کدوم سریع تر هست ، به نظر شماCL15-17-17-35 یا CL16-16-16-36 ؟؟؟
عدد اول مهمتره . یعنی clنقل قول:
رمهای 3200 قیمت بیشتری هم دارند ولی در عمل تفاوتی مشاهده نمیکنید .پس رم 3000 با cl15 بگیرید .
رم های DDR4 از چه تایمینگی شروع میشوند و تا چه تایمینگی ختم میشود؟؟؟
و همچنین رمهای DDR3 ???
Corsair Vengeance LPX 16GB 8GBx2 این رم یه مدل Red هم داره ، با همیمن مشخصات ، چه فرقی با هم دارند ؟؟
باید دنبال مطلب باشید با کمی جستجو پیدا میکنیدنقل قول:
اگر از نظر مشخصات فنی یکی هستند . فقط به دلیل رنگ متفاوت هستند . این رنگ بندی ها برای کسانی هست که به زیبایی داخلی کیس اهمیت میدن .
یه جایی خوندم که تایمینگ DDR3 از CL9 هست تا CL12 , و DDR4 از CL15 تا CD18 ، حالا این مطلب درست هست یا نه نمیدونم ، آخه جایی دیدم رم DDR4 با CL12 معرفی کرده بود
بله با تاخیر 14 هم میشه پیدا کرد . ولی به شدت قیمت بالاتر میره . شما باید پارامتر قیمت در برابر کارایی هم در نظر بگیرید .
از همه مهم تر بودجه شماست .
بااجازه استاد امید؛نقل قول:
دوست گرامی این ها که نوشتید معروف هاست ، یعنی 95 درصد بازار توی این حیطه است . وگرنه رم DDR3 با تایمینگ 7 هم پیدا میشه ، ولی مشکلش اینه که نه تو ایران میاد و نه ارزون، برای همین هم این طوری می گن البته بماند که رم DDR3 با CL13 هم داریم ، به شخصه رم های خودم 13 هستن !:lol:
کسی تا حالا از شهرستان از سایت آریا کامپیوتر قطعه خریده؟؟؟؟
آیا این سایت معتبر هست؟؟؟؟
مطمئن هست، خرید از این سایت، از لحاظ اصلی بودن کالا؟؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید، من میخوام از این سایت خرید کنم.....