پاسخ: راهنمایی برای خرید یه سیستم سریع و جون دار
نقل قول:
واقعیت داره که همه میگند این هارد سامسونگ سرعتش عالی هست و رقیب نداره، یعنی بین این همه شرکت که SSD تولید میکنند، هنوز نتونستند یه هارد تولید کنند که رو دست سامسونگ را بزنه
این شکل هم نیست . در بازار ایران یک محصول را از صفر به 100 میرسونند و همه مجبور میشن با قیمت بالا تهیه کنند . راند اپ های و بررسی ها را مطالعه کنید متوجه توضیحات من میشوید . ssd هایی دیگری هم هستند که با قیمت کمتر برابری میکنند با سامسونگ .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون، جالبه که همه میگند سامسونگ، توی این برسی نشان میده که هستند هاردهای دیگه ای که حتما در بعضی مواقع جلوتر از بسامسونگ هستند، استاد عزیز یه سوال دیگه داشتم،
میخواستم بدونم تفاوت دو مدل پاور گرین یکی سری UK و PH در چیست، و این دو مدل پاور چه تفاوتی با هم دارن، و در حال حاضر کدامیک بهتر هست.؟
PH نداریم HP داریم که قابل قیاس با سری UK نیستند و از نظر عملکرد و بازدهی پایین تر هستند .
نقل قول:
شما که حرفه ای هستید و تجربه کار کردن با این دو مدل را دارید میتونید بگید تفاوت کار کردن با این دو مدل سی پی یو چقدر هست ، برای این کاری که من میخوام ، میخوام بدونم این تفاوت قیمت ارزشش را داره
تفاوتشون در تبدیل ویدیو و رندر بطور متوسط حدود 15-20 درصد است.
نقل قول:
واقعیت داره که همه میگند این هارد سامسونگ سرعتش عالی هست و رقیب نداره، یعنی بین این همه شرکت که SSD تولید میکنند، هنوز نتونستند یه هارد تولید کنند که رو دست سامسونگ را بزنه
سریع ترین ها رو سامسونگ می سازه (960Pro) ولی معنیش این نیست که در میان رده هم بهترین سامسونگ است.
نقل قول:
PH نداریم HP داریم که قابل قیاس با سری UK نیستند و از نظر عملکرد و بازدهی پایین تر هستند .
جالبه ... یعنی شما میفرمایید ، سری UK از سری HP ، بهتر هست ، کدامیک از این دو مدل از قطعات بهتری استفاده میکنند؟؟؟
من از نمایندگی اصفهان که پرسیدم گفتند که سری HP راندمان بالاتری داره نسبت به سری UK ...
نقل قول:
جالبه ... یعنی شما میفرمایید ، سری UK از سری HP ، بهتر هست ، کدامیک از این دو مدل از قطعات بهتری استفاده میکنند؟؟؟
من از نمایندگی اصفهان که پرسیدم گفتند که سری HP راندمان بالاتری داره نسبت به سری UK ...
اشتباه گفته به شما
سری UK دارای نشان 80 PLUS GOLD
و سری HP دارای 80PLUS BRONZE طبق سایت گرین هست . :1. (23):
نقل قول:
اشتباه گفته به شما
سری UK دارای نشان 80 PLUS GOLD
و سری HP دارای 80PLUS BRONZE طبق سایت گرین هست . :1. (23):
والا من الان به بخش فنی تهران که زنگ زدم گفت تفاوتی نداره این دو مدل و کیفیت قطعات یکی هست و فقط سری HP قابلیت مدیریت کابل داره که به صورت سوکتی هست
نقل قول:
والا من الان به بخش فنی تهران که زنگ زدم گفت تفاوتی نداره این دو مدل و کیفیت قطعات یکی هست و فقط سری HP قابلیت مدیریت کابل داره که به صورت سوکتی هست
اطلاعات سایت گرین
ممنون از راهنمایی امید عزیز....
یک سوال آیا برای سیستمهایی خانگی که خیلی سیستم مدت طولانی روشن نیست، سی پی یو اون نیاز به کولر مناسب هست یا فن استوک که روی باکس هست مشکل نیست؟؟!
یه کولر خوب و مناسب که جواب خودش را پس داده باشه و باکیفیت باشه برای I7 6700 و یکی هم برای i5 6600 معرفی بفرمایید، به همراه حدود قیمت
نقل قول:
ممنون از راهنمایی امید عزیز....
یک سوال آیا برای سیستمهایی خانگی که خیلی سیستم مدت طولانی روشن نیست، سی پی یو اون نیاز به کولر مناسب هست یا فن استوک که روی باکس هست مشکل نیست؟؟!
یه کولر خوب و مناسب که جواب خودش را پس داده باشه و باکیفیت باشه برای I7 6700 و یکی هم برای i5 6600 معرفی بفرمایید، به همراه حدود قیمت
میتونی از دگمه تشکر استفاده کنی .
برای هر دو Green Notus400-PWM CPU Cooler