و آیا برای سیستمهایی خانگی هم باید کولر مناسب بست، چون من هر از گاهی برای دوستان سیستم میبندم، نمی دونم که آیا باید از فن استوک استفاده کنم و یا فن جدا براشون بخرم، میشه در این رابطه بنده را راهنمایی بفرمایید
Printable View
و آیا برای سیستمهایی خانگی هم باید کولر مناسب بست، چون من هر از گاهی برای دوستان سیستم میبندم، نمی دونم که آیا باید از فن استوک استفاده کنم و یا فن جدا براشون بخرم، میشه در این رابطه بنده را راهنمایی بفرمایید
برای سری جدید اینتل به دلیل کیفیت فن های استوک های باکس . مخصوصا پردازنده های corei5-corei7 فن تهیه بشه بهترهنقل قول:
به عقیده شما کولرهای برند کولر مستر بهتر از این مدل نیستند؟؟؟نقل قول:
اگر محدودیت نداشته باشی صد در صد بهتر هستند .نقل قول:
hyper 212 evo بسیار خوبه
نظرتون درمورد کولر سی پی یو مدل thermalright true spirit 120m چیه؟ بهتر از این مدل که شما معرفی کردید، نیست؟
آخه به یکی از همکار قطعه فروش که گفتم گفت ای مدل را دارم و خیلی عالی هست؟ نظر شما چیه؟؟؟
آخه میخوام کولر کاملا بی صدا باشه
اگر از فروشنده کالا مشاوره میگری چرا از من سوال میکنی . اگر بهتر بود به جای این پیشنهاد میدادم .نقل قول:
شرمنده امید عزیز اگه به فروشنده ها اعتماد داشتم که از شما راهنمایی نمیخواست، قصد ناراحت کردن شما را نداشتن، بنده قدر دان و دعا گوی شما هستم....نقل قول:
من این مدل کولر را هر چی تو این سایتها گشتم، همه زدند ناموجود، و نیست، چیکار کنم مدلی دیگه نیست ، یه مدل پیدا کردم Cooler Master Vortex Plus CPU Air Cooler ، این چطوره ، مدل Green Notus400 که قبلا گفتید ، کارایی ش و خنک کنندگیش چطوره ، صدا که نداره ؟؟؟
Cooler Master Hyper T4نقل قول:
این مطلب را توی یکی از سایتها خوندم ، آیا این قضیه صحت داره ؟نقل قول:
همانطور که در جریان هستید پردازنده های Skylake با خنک کننده های سنگین مشکل دارند و در مدت کوتاهی با خم شدن پردازنده روبرو می شوید. با این حال خرید خنک کننده ای مناسب است که در کنار وزن کم از قدرت خنک کننده بالایی برخوردار باشد.
بله . ولی کولر هایی که بهتون معرفی کردم . وزن کمی یا مناسبی دارند .نقل قول: