پاسخ: راهنمایی برای خرید یه سیستم سریع و جون دار
آخه نمیشه رم خوب با تایمینگ پایین و فرکانسی که چیپ b150 ساپورت کنه، پیدا کرد، این مادربوردی که میگید فقط رم با فرکانس 2133 ساپورت میکنه و رم با این فرکانس نتونستم پیدا کنم و به ناچار سراغ Z170-UD3 رفتم؟ ظمنا
من اصفهان نتونستم، رم با تایمینگ cl15 پیدا کنم...
یه سوال رم cl15 با cl16 تو کار خیلی فرق میکنند و فرقشان تو سیستم مشهود و چشمگیر هست؟؟؟؟
نقل قول:
آخه نمیشه رم خوب با تایمینگ پایین و فرکانسی که چیپ b150 ساپورت کنه، پیدا کرد، این مادربوردی که میگید فقط رم با فرکانس 2133 ساپورت میکنه و رم با این فرکانس نتونستم پیدا کنم و به ناچار سراغ Z170-UD3 رفتم؟ ظمنا
من اصفهان نتونستم، رم با تایمینگ cl15 پیدا کنم...
یه سوال رم cl15 با cl16 تو کار خیلی فرق میکنند و فرقشان تو سیستم مشهود و چشمگیر هست؟؟؟؟
دوست گرامی ربطی نداره ، شما می تونی روش رم 2400 بزاری مشکلی نیست
یعنی اگه رم 3200 هم بذاری جواب میده ؟ و رم با باس 3200 با چه فرکانسی روی B150 کار میکنه ?
چیپ b150 ماکزییم تا باس 2133 کار میکنه . رم بالاتر تاثیری توی عملکرد نخواهد داشت . چون رم روی 2133 ست میشه .
نقل قول:
چیپ b150 ماکزییم تا باس 2133 کار میکنه . رم بالاتر تاثیری توی عملکرد نخواهد داشت . چون رم روی 2133 ست میشه .
اون موقع اگه اگه رم 3200 روی مادربورد B150 بندازیم ، مشکلی تو کار پیش نمیاد ، هنگی و ناسازگاری و از این جور گیرها ؟؟؟؟
هزینه اضافیه . وقتی روی 3200 به دلیل محدودیت چیپ نمیتونه کار کنه . چرا باید رم 3200 گرفت .
شرمنده من رم Corsair Vengeance LPX 16GB 8GBx2 که پیشنهاد دادید را نتونستم اصفهان پیدا کنم ، جایی شما سراغ دارید که من بتونم گیر بیارم
نقل قول:
شرمنده من رم Corsair Vengeance LPX 16GB 8GBx2 که پیشنهاد دادید را نتونستم اصفهان پیدا کنم ، جایی شما سراغ دارید که من بتونم گیر بیارم
آریا کامپیوتر میتونید تهیه کنید .
نقل قول:
آریا کامپیوتر میتونید تهیه کنید .
کجا هست ، از طریق سایت باید خرید کرد؟؟؟
مطمئن هست از لحاظ اصل بودن رم و چه گارانتی باید داشته باشه این رم ؟؟؟
نقل قول:
کجا هست ، از طریق سایت باید خرید کرد؟؟؟
مطمئن هست از لحاظ اصل بودن رم و چه گارانتی باید داشته باشه این رم ؟؟؟
PHP Code:
ariacomputer.ir