بله. برای بودجه ی 3 میلیون، ATI در حال حاضر بهترین انتخابه! البته همیشه اینطور نیست. بلکه در بازار فعلی با قیمت های فعلی، میشه این نتیجه رو گرفت.
قطعاً PC بسیار بهتر هست.
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوباره، من امروز رفتم بیرون از یکی از فروشنده های قطعات و تعمیرات برای خرید این قطعات سوال کردم و درباره گرافیک پرسیدم بهم گفتن که چون سی پی یو اینتل هست انویدیا بهتر جواب میده... و این که کلا حساب کردن قیمتو 3 ملیون و 200 گفتند بهم (با سی پی یو کورای 7)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام عزیز. خیر. چنین چیزی صحت نداره و اثبات علمی نشده. ایشون شاید بخواد جنسش رو بفروشه، اینطور گفته...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kianoosh. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت هاشون رو اینجا بذارید + مدل قطعات؟
کاربر شهرسختافزار
قیمت ها رو دونه دونه بهم نگفت خودش با ماشین حساب نشست یکی یکی حساب کرد بهم گفت ، احتمالا حدودی گفتند نمیدونم حالا شما اگه میتونید یه بار دیگه چک بکنید. ( قطعات همونایی که تو پست دومِ)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعه ها هم اماده نداشت باید سفارش میداد پس فکر نکنم بحث انداختن باشه...
آخرین ویرایش توسط kianoosh. در تاریخ 15-06-14 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
این از اون جواب هاست که هر فروشنده ای به من بده فقط یک جواب "خداحافظ " بهش می دم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kianoosh. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان قوی ترین گرافیک ها را AMD داره می زنه اکثر گیمر ها AMD را ترجیح می دن به Nvidia و مطمئن باشید اینقدری شرکت بزرگی هست که با پروژه جدیدش " منتل " می خواد با مایکروسافت رقابت کنه .
اونم Nvidia که جنس های مزخرفش را می آرن تو کشور ما بهترین کارت های Nvidia را شرکت EVGA می زنه که متاسفانه تو بازار تک و توک بدون گارانتی پیدا می شه .
kianoosh. (15-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks