داداش عزیزم ACTROS درسته :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر هستم :)
در مورد اینکه میگی اونی که من گفتم دماش تا 85 میره ( منظورتون اینه که من دارم دروغ میگم)
این چیزی نبود که من از رو ریویو ها بگم . خودم بستم و تست کردم و دیدم گیگا تو مدل 280 خنک کنندش ضعیف عمل کرد. حالا شایدم با بایوسی چیزی رفعش کنه.
نمیدونم از ماینینگ اطلاعی دارین یا نه . ولی بالا ترین فشار ممکن رو GPU مربوط به همین کاره که گیگا کم آورد.
متاسفانه موقع خرید MSI نبود و من ایسوس خریدم و راضی هم هستم واقعا . الان دوسته من MSI گرفته تا خرخره اور کرده تو ماین 2 تا کارت کنار هم دماش تا 82 میره ! بعد اون ریویو زده 94 ! اینم بدونین فشاری که گیم میاره نصف ماین هم نیست
بگذریم حالا
عرض شود که هیچ قدرتی هیچ فشاری در دنیا نمیتونه دمای R9 280X MSI GAMING رو 94 درجه برسونه ! . شما رو به ریویو زیر جلب میکنم !
MSI Radeon R9-280X TwinFrozr Gaming OC review - Graphics card temperatures
در این ریویو MSI در لود دماش هم از ایسوس ( که خودم این کارت رو دارم . موقع خرید من MSI نبود ) و هم از گیگا پایین تره گیگا که خیلی بالاس 75 هست MSI و ASUS 68- 69
من اگه میخواستم تعصبی قضاوت کنم صبر میکردم MSI بیاد و میخردیم.تعصب آنچنانی ندارم که کارتم ایسوسه الان
در مورد مادربرد هم صحبتام رو با دوست استارتر کردم . ریویو ها رو چک کنین ببین تو رنج 600 تومن Z87-G45 GAMING MSI رقیبی داره ؟ PRICE/PERFORMANCE رو در نظر بگیرین
متاسفانه گاهی فروم ها هم شبیه پاساژ ایران میشه که میگن فقط ایسوس و گیگا !! بقیه چینی هستن و از این حرفا !!
در هر صورت دوستمون تصمیمش ایسوس هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همگی موفق باشید

Bookmarks