پاسخ: خرید سیستم گیمینگ تا سقف 4.500
دوستان در مورد قطعات دیگه نکات و راهنمایی خاصی نیست در هنگام خرید؟:11():
ببخشید G1.sniper Z87 فناوری ultra durable 4 هه نه 5 (هر چند تو که انتخاب تو کردی) :lol:
ما که بگیم چی خوبه چی بد که تاثیری نداره مثل قضیه ی مادربرد . انتخاب تو کردی :lol:
من بجات بودم ، بجا 770 ، گرافیک R9 290 میگرفتم . یا برند Giga اش یا MSI اش با قیمت حدودی 1.85 تومن . هر دو از لحاظ تولید گرما تقریبا تو یه حد ان (فقط 2 درجه تهش فرق دارن) . 50 وات مصرف 290 نسبت به رقیب Nvidia اش که 780 هه بیشتره اما این مصرف بیشتر رو میتونی با یه پاور عالی از Enermax کم کنی ینی مصرف کل سیستم ات بیاد پایین . قدرت اش هم که میدونی با منتل راحت از 780 TI بالاتره و بدون اون هم در حد 780 (یه کم ضعیف تر)
گارانتی اسوس مخصوصا ویستا گاهی وقت ها دردسرهای خودش رو دارد .
نقل قول:
ببخشید G1.sniper Z87 فناوری ultra durable 4 هه نه 5 (هر چند تو که انتخاب تو کردی) :lol:
ما که بگیم چی خوبه چی بد که تاثیری نداره مثل قضیه ی مادربرد . انتخاب تو کردی :lol:
من بجات بودم ، بجا 770 ، گرافیک R9 290 میگرفتم . یا برند Giga اش یا MSI اش با قیمت حدودی 1.85 تومن . هر دو از لحاظ تولید گرما تقریبا تو یه حد ان (فقط 2 درجه تهش فرق دارن) . 50 وات مصرف 290 نسبت به رقیب Nvidia اش که 780 هه بیشتره اما این مصرف بیشتر رو میتونی با یه پاور عالی از Enermax کم کنی ینی مصرف کل سیستم ات بیاد پایین . قدرت اش هم که میدونی با منتل راحت از 780 TI بالاتره و بدون اون هم در حد 780 (یه کم ضعیف تر)
اتفاقا خودمم تو فکر این بودم که r9 290 بندازم
اما سیستم فعلیم amd هست اول این که خواستم تنوع بشه و دوم این که خرجش میره بالا r9 290:lol:و به نظرم تکنولوژی نرم افزاری انویدیا بهتره...
منتل که همچینم شاخ نیست...780ti با دایرکت ایکس هنوزم بهتر از 290x با منتل فریم میده(چندتا)
در ضمن دمای r9 290 خیلی تو ذوق میزنه مدل گیگا تا 84 درجه هم میره(قابل توجه شما داغ ترینش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بازنم گیگا هست:lol:)
نقل قول:
داداش سازگار چطور؟منظور از دردسر یعنی چی؟:1. (26):
نقل قول:
آقا actor (اسمتو نمیدونم :lol:) و آقا احسان
به نظرم حق با آقا امیده
خنک کنندگی کارت گرافیک ، در شرایط مختلف ، فرق داره. همینی که اوستا actor میگی گیگا 280X دماش تا 85 رفته ، در مقابل کارتاییی مثل msi رو نگا کن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب اینجا msi فوق تصور بشر ضعیف عمل کرده و گیگا عالی و ایسوز هم خیلی خوب عمل کرد اما تو همین سایت ، عملکرد msi که فوق ضعیف عمل کرد و ایسوز خیلی خوب عمل کرده بود رو نگاه کن برا کارت 290X که کارت مرجع بسیار گرم ای داره :
برا کارت گیگا 290X تو تست های بقیه ی سایت ها در حد MSI هه
به قول اوستا امید باید کلی دید . و منم تایید میکنم که خنک کنندگی WF تو اغلب سایتا جزء برترین هه و اکثر تست ها
در مورد مادربرد هم فرق همه ی مدل های مادربرد نی از 700 تومنی تا 1.7 تومنی اش عمده اش تو 3 چیزه . یکی قدرت مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی مدار تغذیه و دیگری هم کیفیت برد و تکنولوژی ساختش هه که عمده ی اختلاف قیمت برمیگرده به همین 3 قضیه
تو اون 3 تا مادربردی که گفتی ، اگه منظورت از Sniper مدل Gigabyte G1.Sniper Z87 که 750 تومن قیمت شه هست ، فرق شون تو قدرت مدار تغذیه هه که به نظرم ، برا گیگا در مقابل اون 2 تا قویتره
البته اگه سری گیمینگ نخای ، پیشنهادم مادربرد Gigabyte Z87X-UD4H با قیمت 875 تومنه . چون اغلب فرق سری گیمینگ (تو گیگا) با سری غیر گیمینگ تو کیفیت صدا و همینطور طول عمرش و قدرت و سرعت شبکه ی محلی (برا بازی آنلاین) هه که 50 تا 70 تومن گرونتر از همون سری بدون گیم شه
البته پیشنهاد منم بهت همین Gigabyte G1.Sniper Z87 هه چون درسته به طول عمر و اورکلاک Gigabyte Z87X-UD4H نمیرسه اما نه که طول عمر و قدرت کمی داشته باشه. اورکلاک هم که به کارت نمیاد
داداش عزیزم ACTROS درسته :)
امیر هستم :)
در مورد اینکه میگی اونی که من گفتم دماش تا 85 میره ( منظورتون اینه که من دارم دروغ میگم)
این چیزی نبود که من از رو ریویو ها بگم . خودم بستم و تست کردم و دیدم گیگا تو مدل 280 خنک کنندش ضعیف عمل کرد. حالا شایدم با بایوسی چیزی رفعش کنه.
نمیدونم از ماینینگ اطلاعی دارین یا نه . ولی بالا ترین فشار ممکن رو GPU مربوط به همین کاره که گیگا کم آورد.
متاسفانه موقع خرید MSI نبود و من ایسوس خریدم و راضی هم هستم واقعا . الان دوسته من MSI گرفته تا خرخره اور کرده تو ماین 2 تا کارت کنار هم دماش تا 82 میره ! بعد اون ریویو زده 94 ! اینم بدونین فشاری که گیم میاره نصف ماین هم نیست
بگذریم حالا
عرض شود که هیچ قدرتی هیچ فشاری در دنیا نمیتونه دمای R9 280X MSI GAMING رو 94 درجه برسونه ! . شما رو به ریویو زیر جلب میکنم !
در این ریویو MSI در لود دماش هم از ایسوس ( که خودم این کارت رو دارم . موقع خرید من MSI نبود ) و هم از گیگا پایین تره گیگا که خیلی بالاس 75 هست MSI و ASUS 68- 69
من اگه میخواستم تعصبی قضاوت کنم صبر میکردم MSI بیاد و میخردیم.تعصب آنچنانی ندارم که کارتم ایسوسه الان
در مورد مادربرد هم صحبتام رو با دوست استارتر کردم . ریویو ها رو چک کنین ببین تو رنج 600 تومن Z87-G45 GAMING MSI رقیبی داره ؟ PRICE/PERFORMANCE رو در نظر بگیرین
متاسفانه گاهی فروم ها هم شبیه پاساژ ایران میشه که میگن فقط ایسوس و گیگا !! بقیه چینی هستن و از این حرفا !!
در هر صورت دوستمون تصمیمش ایسوس هست :11():
همگی موفق باشید
نقل قول:
داداش ACTROS درسته
امیر هستم
در مورد اینکه میگی اونی که من گفتم دماش تا 85 میره ( منظورتون اینه که من دارم دروغ میگم)
این چیزی نبود که من از رو ریویو ها بگم . خودم بستم و تست کردم و دیدم گیگا تو مدل 280 خنک کنندش ضعیف عمل کرد. حالا شایدم با بایوسی چیزی رفعش کنه.
نمیدونم از ماینینگ اطلاعی دارین یا نه . ولی بالا ترین فشار ممکن رو GPU مربوط به همین کاره که گیگا کم آورد.
متاسفانه موقع خرید MSI نبود و من ایسوس خریدم و راضی هم هستم واقعا . الان دوسته من MSI گرفته تا خرخره اور کرده تو ماین 2 تا کارت کنار هم دماش تا 82 میره ! بعد اون ریویو زده 94 ! اینم بدونین فشاری که گیم میاره نصف ماین هم نیست
بگذریم حالا
عرض شود که هیچ قدرتی هیچ فشاری در دنیا نمیتونه دمای R9 280X MSI GAMING رو 94 درجه برسونه ! . شما رو به ریویو زیر جلب میکنم !
در این ریویو MSI در لود دماش هم از ایسوس ( که خودم این کارت رو دارم . موقع خرید من MSI نبود ) و هم از گیگا پایین تره گیگا که خیلی بالاس 75 هست MSI و ASUS 68- 69
من اگه میخواستم تعصبی قضاوت کنم صبر میکردم MSI بیاد و میخردیم.تعصب آنچنانی ندارم که کارتم ایسوسه الان
در مورد مادربرد هم صحبتام رو با دوست استارتر کردم . ریویو ها رو چک کنین ببین تو رنج 600 تومن Z87-G45 GAMING MSI رقیبی داره ؟ PRICE/PERFORMANCE رو در نظر بگیرین
متاسفانه گاهی فروم ها هم شبیه پاساژ ایران میشه که میگن فقط ایسوس و گیگا !! بقیه چینی هستن و از این حرفا !!
همگی موفق باشید
درسته من با توجه به نقد هایی که خوندم دیدم ایسوس کلا نرمالترین حالت رو داره تو دما و ...به خاطر همین انتخابم ایسوس شد...
در ضمن اگه با توجه به قیمت در نظر بگیریم برد g45 گیمینگ خیلی عالیه(اینو خیلیا تو فروما گفتن همین طور امیر جان:1. (23)::11():)
نقل قول:
تایید میشه
به نظرم اگه ایسوس میگیری سعی کن سازگار بگیری. وضعش بهتره
نقل قول:
تایید میشه
به نظرم اگه ایسوس میگیری سعی کن سازگار بگیری. وضعش بهتره
ok ممنون
از همتون سپاس گذارم
نقل قول:
داداش عزیزم ACTROS درسته :)
امیر هستم :)
بگذریم حالا
همگی موفق باشید
صوبتَه تو داری واسه من میکنی؟ :lol:
گلپسر امیر؟ من گفتم تو دروغ میگی؟
من از ماینینگ خبر ندارم که چیه .
منظورت از دو تا گرافیک همون کراس فایر هه؟
مگه بالاتر از فشار اور کلاک چه فشار دیگه ای هه؟ من نمیدونم اگه میشه توضیح بده
نگا کن من گفتم اگه واسه تو دمای گیگا که تو اون سایت زدش 70 درجه و ایسوز و ام اس آی تو همون شرایط به ترتیب بودن 72 و 94 تا 85 درجه رفت ، پس تو شرایط تو ، این گرافیک ها باید به همون مقدار بالاتر برن . منظورم این بود
سوء برداشت میکنه :lol:
بعد هم اینکه واقعا باهات موافقم . من چن جا دیدم که تو سایتای مختلف ، واقعا درجه حرارت شون گاهی با هم زمین تا آسمون فرق میکرد . بازم من تا حالا به این جواب نرسیدم که چرا و گاهی تو سایتای مختلف حتی اختلاف 20 درجه هم دیدم (هر دو مثلا تو شرایط اورکلاک ها)
برا مادربرد هم تو ایران که یه قطعه میاد کلا به قیمت ایران میشه . کاری به بازار جهانی نداره :lol: مثل همین کارت 280X که 300 دلار و تو ایران تا چن ماه پیش 1.5 تومن و 770 که 400 دلار و تو ایران 1.3 تومن بود :lol: قیمت گذاری ایرانی ها رو حال میکنی :lol:
بعد اینکه گفتم دیگه خوب و بد بودن و قیمت بالا و پایین یه برد تو هم رقیباش ، بسته به تکنولوژی ها و مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی اش داره که ممولا ایسوز گرونترین هه (الکی تو اغلب اوقات تو هم رقیباش:lol:) و بعدش گیگا گرونترینه و بعدش هم که بقیه ی بردها .