مادربرد به نظرم یه نگاهی به msi z87 mpower بنداز
900 تومن
Printable View
مادربرد به نظرم یه نگاهی به msi z87 mpower بنداز
900 تومن
داداش نظر شما در مورد این بورد ها چیه؟نقل قول:
asus maximus vi hero
msi g45 gaming
gigabyte g1 sniper
همشون خوبن به نظر خودم+امکانات گیمینگ msi هم خوبه
msi قیمتش 650 تومنه به نظرم خیلی مقرون به صرفه تر هستنقل قول:
آقا actor (اسمتو نمیدونم :lol:) و آقا احسان
به نظرم حق با آقا امیده
خنک کنندگی کارت گرافیک ، در شرایط مختلف ، فرق داره. همینی که اوستا actor میگی گیگا 280X دماش تا 85 رفته ، در مقابل کارتاییی مثل msi رو نگا کن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب اینجا msi فوق تصور بشر ضعیف عمل کرده و گیگا عالی و ایسوز هم خیلی خوب عمل کرد اما تو همین سایت ، عملکرد msi که فوق ضعیف عمل کرد و ایسوز خیلی خوب عمل کرده بود رو نگاه کن برا کارت 290X که کارت مرجع بسیار گرم ای داره :
برا کارت گیگا 290X تو تست های بقیه ی سایت ها در حد MSI هه
به قول اوستا امید باید کلی دید . و منم تایید میکنم که خنک کنندگی WF تو اغلب سایتا جزء برترین هه و اکثر تست ها
در مورد مادربرد هم فرق همه ی مدل های مادربرد نی از 700 تومنی تا 1.7 تومنی اش عمده اش تو 3 چیزه . یکی قدرت مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی مدار تغذیه و دیگری هم کیفیت برد و تکنولوژی ساختش هه که عمده ی اختلاف قیمت برمیگرده به همین 3 قضیه
تو اون 3 تا مادربردی که گفتی ، اگه منظورت از Sniper مدل Gigabyte G1.Sniper Z87 که 750 تومن قیمت شه هست ، فرق شون تو قدرت مدار تغذیه هه که به نظرم ، برا گیگا در مقابل اون 2 تا قویتره
البته اگه سری گیمینگ نخای ، پیشنهادم مادربرد Gigabyte Z87X-UD4H با قیمت 875 تومنه . چون اغلب فرق سری گیمینگ (تو گیگا) با سری غیر گیمینگ تو کیفیت صدا و همینطور طول عمرش و قدرت و سرعت شبکه ی محلی (برا بازی آنلاین) هه که 50 تا 70 تومن گرونتر از همون سری بدون گیم شه
البته پیشنهاد منم بهت همین Gigabyte G1.Sniper Z87 هه چون درسته به طول عمر و اورکلاک Gigabyte Z87X-UD4H نمیرسه اما نه که طول عمر و قدرت کمی داشته باشه. اورکلاک هم که به کارت نمیاد
تو بعصی نظرات که تو سایتای مختلف خوندم اکثرا برد vi hero رو پیشنهاد کردن در مقابل g45 gaming و gigabyte g1.sniperنقل قول:
فکر میکنم همین vi رو بگیرم بهتر باشه،:11():
تا این جا از همه ممنون بابت راهنمایی
فقط من شنیدم کولر سی پی یو 4670k که رو خودشه زیاد جالب نیست...یه کولر سی پی یو خوب چه برندی خوبه؟به نسبت قیمت
ZALMAN Cooling CNPS10X Optimaنقل قول:
ممنون...بعد برای این کولر باید خمیر حرارتی بگیرم یا خودش داره برای اولین بار؟اگه باید بگیرم چه مارکی خوبه؟نقل قول:
صلاح کامپیوتر خویش را کاربر داند :lol:
وظیفه ی ما گفتن بود :lol:
هر دو 8 فاز کاری دارن اما مال گیگا ultra dourable 5 هه . تست ها نشون میده که حتی ایسوز با تعداد فاز بیشتر در مقابل گیگا با تعداد فاز کمتر اونم با ultra dorable 4 کم میاره چه برسه به ultra dorable 5 که قدرت مدار تغذیه اش بالای 98 درصده و قدرتمند ترین مدار تغذیه هه
خمیر داخل بسته بندی هست .نقل قول:
داداش از تک تکتون ممنونم ولی چه کنیم سلیقه هست دیگه:1. (23)::11():نقل قول:
دو تا ریویو هم ازشون خوندم جفتشون 92 گرفتن نمره
تو سایت tweaktown
هرکدوم خوبی های خودشون دارن اما من از مدل ایسوس بیشتر خوشم اومد
بازم ممنون