تایید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم اگه ایسوس میگیری سعی کن سازگار بگیری. وضعش بهتره
تایید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم اگه ایسوس میگیری سعی کن سازگار بگیری. وضعش بهتره
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
|
ok ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همتون سپاس گذارم
SajjadKhati (26-05-14)
دادا 81 درجه واسه رفرنس هست دمای بقیه زیر 80 هست
درضمن نگفتم فقط دمای گیگای 290 بالاس گفتم کلا کارتش داغه
Battlefield 4 Benchmark Showdown - GTX 780 Ti Direct 3D Against R9 290X With Mantle API
First look: AMD Mantle CPU performance in Battlefield 4 - The Tech Report - Page 2
mantle فقط ضعف کارت amd رو تونسته تا حدی جبران کنه
درضمن دایرکت ایکس 12 هم که داره میاد...تازه من یه عکس دیدم که منتل گرافیکش نسبت به دایکرت ایکس پایین تر بود(تو منتل جزییات زمین خیلی کمتر بود)
من خودم txaa و hbao plus و فیزیک انویدیارو به منتل ترجیح میدم.کافیه مقایسه hbao و ssao رو ببینی همینطور txaa که هم سبکه هم کیفیت داره در مقابل msaa سنگین...فیزیک هم که بماند.به خاطر همین میگم نرم افزار انویدیا بهتره.درضمن انویدیا به نظرم تو ساپورت درایور هم قوی تر عمل میکنه
آخرین ویرایش توسط ehsan1377 در تاریخ 26-05-14 انجام شده است
Hessam II (26-05-14), SajjadKhati (26-05-14)
اوستا احسان ، رفرنس 290 که 94 درجه هه . غیر رفرنس اش رو میگم . گیگا هم که اصلا نسخه ی رفرنس نمیزنه
کدوم کارت الان داغه؟ MSI Gaming یا گیگا WF X3 که 83 درجه هه یا 770 که 81 درجه هه؟ داغه ، میتونی یه کم بیشتر هزینه کنی و کارت MSI Lightning با Sapphire Toxic رو با دمای 70 درجه بگیری . هنوزم داغه؟
گلپسر :
1) اون بازی با Direct 3D و تو حالت 3 بعدی هه . DirectX رو گفتم . طبق همون سایتی که دادی :
Mantle API Vs. DirectX Thief Benchmarks - Mantle Creams Direct3D in CPU-Bound Situations
2) منتل تو شرایط مختلف ، بارده هی و نوسان بسیار مختلفی داره . از 6 تا 45 درصد. عوامل تاثیر گزارش هم قدرت Cpu و قدرت GPU و کیفیت اجرای بازی (هم ریزولیشن و هم تنظیمات اش) داره و واسه همین هر جایی که تست میشه ، با جزئیات بسیار کامل همه ی این قضایا شفاف میشه :
AMD Mantle vs. DirectX Benchmarks with Battlefield 4 and Star Swarm - HotHardware
و دیگه نیاز به لینک دادن من نیست ، خودت با این لینک دادن ها ، اوستایی
منتل ضعف کارت گرافیک AMD جبران نمیکنه . ضعف پردازنده رو جبران میکنه
دایرکت ایکس 12 تا بیاد ، منتل نسخه ی 2 اش میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان بازم نرم افزار Nvidia بهتره؟ منتل شاخ نیست؟ ابرو که هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا تو میخای Nvidia بگیری ، مشکلی نیست که . چرا همش تست هایی که خودت میبینی رو یه طرفه به قاضی میری؟
دادا من 290 رو میگم کلا داغه
و 81 درجه ای که میگی واسه 770 مدل رفرنس هست مدلای غیر رفرنس زیر 80 هستن مثلا ایسوس 71 درجه هست فکر کنم
حالا بیخیال من به عقیده شما احترام میزارم ولی مطمین باش به خاطر این که انویدیا دارم میگیرم این حرفارو نمیگم
همونطور که گفتم خودم الان amd دارم و گفتم که حتی به 290 هم فکر کردم اما گرون در میاد و به نظرم همین 770 بسمه(بین 770 و 280x هم تست های 770 بهتر بوده در نتیجه انویدیا رو انتخاب کردم)
SajjadKhati (26-05-14)
نه گلپسر
من نسخه ی MSI Gaming شو میگم 81 درجه هه
نسخه ی MSI Lightnin اش حدود 70 هه
دقیقا همین نسخه از 290 و 290X هم با اختلاف یکی دو درجه با همین نسخه ها هست ینی MSI Lightning 290X دماش 73 و MSI Lightning 770 دماش 72 هه
Lightning هم که یکی از خنک ترین گرافیکاست (در حد Toxic سافایر)
آری بی خیال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (27-05-14), ehsan1377 (26-05-14), M3RS4D 50062 (27-05-14)
|
تو هم مثّه من شب زنده داری اوستا امیر؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوه یه ماه رو لود 99 درصد میزارین که چی بشه؟ با نرم افزارایی مثل AIDIA 64 و ... این کار رو میکنین؟ خوب که چی بشه؟
الکی برق مصرف میکنین ، طرفای ما هی برق میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره قلندرم :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب این کارو میکنیم پول در میاریم دیگه داداشه من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان دیگه بازارش خوابیده
نه نرم افزار مخصوص ماین cg miner
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
ehsan1377 (27-05-14), SajjadKhati (27-05-14)
من که متوجه نشدم؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ینی چی این جوری پول درمیارن؟
یه نفر پول میده به یه نفر دیگه که سیستم خودش یا طرف مقابل رو همیشه تو فول لود بزاره ، بعد بهش پول میده؟
که چی بشه؟
ehsan1377 (27-05-14)
طلا الکترونیکی استخراج میکنند . البته الان دیگه زیاد نمیارزه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (27-05-14), ehsan1377 (27-05-14), SajjadKhati (27-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks