سلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سیستم گیمینگ میخام جمع کنم
سقف بودجه 4.5
فقط قطعات کیس
کاردبرد:اولویت اول گیم و دوم برنامه نویسی و گاها 3d max و یونیتی(اما در کل گیم مهم ترینشه)
رزولوشن مانیتور 900p با سایز 19 اینچ
معمولا سیستم روزی 8 ساعت روشنه با توجه به دانلود و ...
انتظارم از سیستم اینه بازی هارو بالاترین حالت بالای 30 فریم بده و اورکلاک تا 3 یا 4 سال اینده انجام نخواهم داد.
قطعاتی که خودم انتخاب کردم:
mainboard:asus maximus vi hero
vga: asus dcuii gtx 770 oc
ram:g.skill trident x 2*4 gb 2400 mhz یا corsair vengeance 2*8 1600 mhz
cpu:intel core i5 4670k haswell
case:green x3 gaming
power:corsair rm 850 80plus full mudular
هارد هم نیازی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب حالا سوالم این که شما چه قطعاتی پیشنهاد میکنید؟
1-رم هایی که ذکر کردم در بالا شما کدومش رو پیشنهاد میکنید؟کدوم اینده دار ترن؟با توجه به بازی ها که مدام رمشون زیاد میشه
2-مادربورد و بورد گرافیک بین گیگابایت و ایسوس کدام بهترن؟
3-آیا کیس x3 کولر مناسب برای این قطعات داره؟
4-من مطالبی خوندم که نوشته بود 4670k بالاتر از رم 1600 رو ساپورت نمیکنه و باید اورکلاکش کرد تا ساپورت کنه
5-پاور ذکر شده برای این قطعات چطوره؟
6-فرق پردازنده ذکر شده با 4770k تو بازی ها چه قدره؟ارزش داره پول بیشتر بدم بابت 4770k؟
7-آیا ssd توصیه میکنید؟با توجه به قیمت زیادشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8-مدل 4gb کارت گرافیک ذکر شده رو بگیرم یا 2 gb?الان واچ داگز 3 گیگ vram به نظر خودم مدل 4 بهتر باشه
و در آخر بگم که یه سیستم میخام که تا 3 یا 4 سال خوب جواب بده و کم نیاره
و صدالبته در برابر قیمت پشتیبانی و کاربرد خوب داشته باشه
ببخشید زیاد شد به راهنماییتون به شدت نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks