سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید جلوی لینک ها خروجی رو گرفت . اتفاقا این انجمن تو خیلی از جستجوها اوله
مخصوصا به دلیل تاپیک های منحصر به فردی که ایجاد کردم .
اگه شما بنویسی "سخت افزار" اوله که سایت شهر سخت افزار بالا میاد رتبه اول. ولی اگه بنویسی "انجمن سخت افزار" دومه. الان شما باید یک راه حلی در نظر بگیرید که وقتی "انجمن سخت افزار" می نویسید هم اول باشه. اینجا باید سئو انجام بشه. سئوی روی سایت اصلی بسیار خوب صورت گرفته که تونسته اول باشه ولی یکمی روی سئوی انجمن کار کنید به امید خدا رتبه اول، این انجمن می شه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
H.Dread (27-04-20), SajjadKhati (27-04-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد
پردازنده CPU Core i5 9400F احتیاج به خنک کننده جداگانه داره یا همون فن خودش کفایت میکنه
اگر قصد گیمینگ 24 7 دارید . بهتره یک خنک کننده خوب بگیرید مثل نوتوس 200 یا 100برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای گیم 6الی 7 ساعت در روز میخواد همون نوتوس 200 اگه کفایت میکنه میخریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
نوتوس 200 بسیار مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فقط مانیتور رو فکر کنم یه نفر بیشتر موجود نداره اونم قیمت فضایی میده دو هفته پیش همین مانیتور رو هفت و خورده ای میگفتن الان 10 میلیونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه وضعیت قیمت ها ناجوره . نوسان دلار و کمبود کالا در بازاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی گفتم قیمت دونه دونه ی قطعات معرفی شده را سعی کنید بگیرید ، بخاطر همین بود .
شما اگه یه نگاهی به اینترنت برای مانیتور MSI Optix MAG271CQR بندازین ، خواهید دید که اولا در فروشگاه های معتبر موجود نیست و کمیاب هه و دوما قیمتش توی بقیه ی فروشگاه ها بالای حداقل 9 تومن هست (حداقلش را گفتم . اما بیشتر از اینهاست) و ربطی به نوسان قیمت بازار نداره .
وقتی مانیتور فول اچ دی MSI Optix AG32C که معرفی کرده بودم و توی فروشگاه معتبر ، قیمت 8.4 تومن داشت ، معلومه قطعات کمیاب تر اون هم مانیتور 2K ، در فروشگاه های سطح پایین تر ، گرونتر از این هست.
Speed Racer (30-04-20)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر تهران تشریف دارید . پاساژ کامپیوتر ایران طبقه همکف یک فروشگاه هست مانیتور MSI کار میکنه . فکر کنم بتونید با قیمت مناسب تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دلیل قرنطینه بودن امارات مدتی هست کالا وارد نشده این در کنار دلار 16 هزارتومانی قیمت ها رو بالا برده است .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks