پاسخ: خرید سیستم با بودجه 25 میلیون تومان
نقل قول:
درود
ببخشید که اینجا مطرح کردم چون راه ارتباطی ندارید و می دونم ربطی نداره به این تاپیک که می تونید بعد از خوندن حذفش کنید
آقا امید در انجمن شما سئو اون طور که باید رعایت نشده حتی ابتدایی ترین نکات. مثلا تگ title باید بلافاصله بعد از تگ head بیاد ولی در کدهای انجمن در خط های پایین بین تگ های اسکریپت قرار داره. باید اینطوری باشه
کد:
<head>
<title>انجمن شهر سخت افزار</title>
البته من مدت زیادی که این انجمن میشناسم همیشه یا رتبه 1 یا 2 گوگل بوده در صفحه اول حتی وقتی کلی لینک خارجی همه میدادن حتی به لیون کامپیوتر یا آریا کامیپوتر. توی سایت های دیگه هم خیلی دقت کردم که لینک خارجی در انجمن ها تاثیر نداره به اون صورت که دلایل خودشو داره. فقط یکی از دلایلی که تاثیر نداره این هست که انجمن شهر سخت افزار در حال حاضر برترین انجمن سخت افزاری ایرانه و گوگل این براش مهمه. سایت های بزرگ جهانی هم اگه دقت کنید به همه جا لینک خارجی میدن ولی تاثیری نداره.
الان یک سایته که بالای انجمن شما قرار داره و با اینکه فعالیت آنچنانی ندارن به نسبت انجمن شما ولی همچنان رتبه یک رو داره. فکر می کنم مشکل از سئو باشه.
اینم اضافه کنم تگ هایی که به هر تاپیک میدی که فکر کنم اتوماتیک باشه کلا اشتباهه.
سلام
باید جلوی لینک ها خروجی رو گرفت . اتفاقا این انجمن تو خیلی از جستجوها اوله
مخصوصا به دلیل تاپیک های منحصر به فردی که ایجاد کردم .
نقل قول:
سلام
باید جلوی لینک ها خروجی رو گرفت . اتفاقا این انجمن تو خیلی از جستجوها اوله
مخصوصا به دلیل تاپیک های منحصر به فردی که ایجاد کردم .
اگه شما بنویسی "سخت افزار" اوله که سایت شهر سخت افزار بالا میاد رتبه اول. ولی اگه بنویسی "انجمن سخت افزار" دومه. الان شما باید یک راه حلی در نظر بگیرید که وقتی "انجمن سخت افزار" می نویسید هم اول باشه. اینجا باید سئو انجام بشه. سئوی روی سایت اصلی بسیار خوب صورت گرفته که تونسته اول باشه ولی یکمی روی سئوی انجمن کار کنید به امید خدا رتبه اول، این انجمن می شه.
سلام مجدد
پردازنده CPU Core i5 9400F احتیاج به خنک کننده جداگانه داره یا همون فن خودش کفایت میکنه
نقل قول:
سلام مجدد
پردازنده CPU Core i5 9400F احتیاج به خنک کننده جداگانه داره یا همون فن خودش کفایت میکنه
اگر قصد گیمینگ 24 7 دارید . بهتره یک خنک کننده خوب بگیرید مثل نوتوس 200 یا 100
نقل قول:
اگر قصد گیمینگ 24 7 دارید . بهتره یک خنک کننده خوب بگیرید مثل نوتوس 200 یا 100
برای گیم 6الی 7 ساعت در روز میخواد همون نوتوس 200 اگه کفایت میکنه میخریم
ممنون
نقل قول:
برای گیم 6الی 7 ساعت در روز میخواد همون نوتوس 200 اگه کفایت میکنه میخریم
ممنون
نوتوس 200 بسیار مناسبه
فقط مانیتور رو فکر کنم یه نفر بیشتر موجود نداره اونم قیمت فضایی میده دو هفته پیش همین مانیتور رو هفت و خورده ای میگفتن الان 10 میلیون:1. (27)::1. (27):
نقل قول:
فقط مانیتور رو فکر کنم یه نفر بیشتر موجود نداره اونم قیمت فضایی میده دو هفته پیش همین مانیتور رو هفت و خورده ای میگفتن الان 10 میلیون:1. (27)::1. (27):
متاسفانه وضعیت قیمت ها ناجوره . نوسان دلار و کمبود کالا در بازار
نقل قول:
سلامی مجدد
وقتی گفتم قیمت دونه دونه ی قطعات معرفی شده را سعی کنید بگیرید ، بخاطر همین بود .
شما اگه یه نگاهی به اینترنت برای مانیتور MSI Optix MAG271CQR بندازین ، خواهید دید که اولا در فروشگاه های معتبر موجود نیست و کمیاب هه و دوما قیمتش توی بقیه ی فروشگاه ها بالای حداقل 9 تومن هست (حداقلش را گفتم . اما بیشتر از اینهاست) و ربطی به نوسان قیمت بازار نداره .
وقتی مانیتور فول اچ دی MSI Optix AG32C که معرفی کرده بودم و توی فروشگاه معتبر ، قیمت 8.4 تومن داشت ، معلومه قطعات کمیاب تر اون هم مانیتور 2K ، در فروشگاه های سطح پایین تر ، گرونتر از این هست.
نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه وضعیت قیمت ها ناجوره . نوسان دلار و کمبود کالا در بازار
اگر تهران تشریف دارید . پاساژ کامپیوتر ایران طبقه همکف یک فروشگاه هست مانیتور MSI کار میکنه . فکر کنم بتونید با قیمت مناسب تهیه کنید .
به دلیل قرنطینه بودن امارات مدتی هست کالا وارد نشده این در کنار دلار 16 هزارتومانی قیمت ها رو بالا برده است .