با افزایش بودجه مانیتور Asus Ultra HD 4K VP28UQG با قیمت اگه اشتباه نکنم حدود 6500 به بالا تو لیست قرار داده شد گزینه بهتری هست بفرمایید جایگزین کنیم
Printable View
با افزایش بودجه مانیتور Asus Ultra HD 4K VP28UQG با قیمت اگه اشتباه نکنم حدود 6500 به بالا تو لیست قرار داده شد گزینه بهتری هست بفرمایید جایگزین کنیم
بنده هم گزارش کارتون را به آقا مهراد دادم تا بر اساس حق داوری کنند که وقتی شما خودتون به چیزی عمل نمیکنید ، به دیگران حرف زور نگید .نقل قول:
من فعلا اینجا را مدیریت میکنم . تمام مسئولیت انجمن با من است و عموما تو حوزه کاری من دخالت نمیکنند .سالهاست نظم اینجا رو برقرار کردم و از این به بعد هم برقرار میمونه . هر چه سریعتر لینک ها اصلاح شود .نقل قول:
فرقی ندارد به هر شخصی که میخواهید گزارش بدهید .در صورت ادامه این مسائل از فعایت در انجمن به مدت مشخصی محدود میشید .
آقا لطفا بخاطر تاپیک بنده با همدیگه بحث نکنید نمیخوام بخاطر بنده دلخوری بین شما پیش بیاد
برای گیم مانیتور با پنل ips بهتره یا tn
مانیتور ۴k ایسوز برای این سیستم چه مدل پیشنهاد میکنید با بودجه ۷ الی ۸۵۰۰
قطعات بنا به درخواست مشتری تک تک خریداری خواهد شد
مانیتور و کارت گرافیک در اولویت اول هستن
ترجیحا پنل tn اگر هدف اصلی سیستم گیم هستنقل قول:
به خاطر زمان پاسخگویی سریع
مخصوصا اگر بازی هایی FPS انجام میدن .
صرفا برای گیم استفاده خواهد شد فقط جسارتا پنل tn زاویه دیدش محدود نیست و فاکتور مهم دیگه اینکه از نظر کیفیت چطورهنقل قول:
چون تاکید مشتری روی کیفیت و خسته نشدن چشم در طولانی مدت هست
شما چه مدلی پیشنهاد میکنید مدل انتخابی اوکی هست از نظر شما یا مدل دیگه ای پیشنهاد میکنید
قبلا بودجه 25 میلیون بود الان بودجه چقدر شده که بر اساس اون سیستم پیشنهاد بدیم. اگه وضع مالی خوبی داری اونقدر که می تونی هزینه کنی بگو که در حد همون بهت سیستم پیشنهاد کنیم ولی به این شرط که دوباره بودجه رو بالا نبری. مثلا بگی نهایتا انقدر می تونم هزینه کنم حتی 100 هزار تومن بیشتر نمی تونمنقل قول:
دوست عزیز مشتری اولش صحبت از ۲۵ تومان کرد الان میگه میخوام مانیتور ۴k ایسوز باشه بعنی تا ۷ الی ۸ تومان برای مانیتور میخواد هزینه کنهنقل قول:
تمام قطعات تا الان اوکی هستن فقط مانیتور باقی مونده
TN برای گیم مناسبه . زاویه دید هم باید سراغ IPS و VA برید . این دو تا با هم جور در نمیاد .نقل قول:
این مدل انتخاب خیلی از گیمرهاست تقریبا تمام مشخصات شما نیاز داری را داره رزولیشن 2K هست
پنل VA
زمان پ 1 میلی
MAG271CQR
همچنین FREESYNC و جی سینک
تو گیم ها موثره
نرخ نوسازی تصویر یا ریفریش ریت 144 هرتز
توضیحاتPHP Code:https://www.msi.com/Monitor/Optix-MAG271CQR/Specification
نوع VA با وضوح تصویر 2560x1440 پیکسل، خمیدگی 1800R، نرخ نوسازی تصویر 144 هرتز و زمان پاسخدهی 1 میلی ثانیه مجهز هستند که برای گیمینگ ایده آل به نظر میرسد. این مانیتورها با برخورداری از ویژگیهایی چون زاویه دید گسترده 178 درجه، فناوری ضد لرزش نور زمینه و کاهنده نور آبی مضر برای چشمها، پایه قابل چرخش و تنظیم، گیمرهای امروزی را هدف میگیرند که خواهان یک تجربه گیمینگ بهتر از مانیتورهای معمولی هستند. همچنین این مانیتورها دارای یک حالت ویژه برای بازیهای سبک FPS هستند که میتواند به افزایش دقت شلیک در بازیها کمک کند.
در گوشه سمت چپ این مانیتورها یک پایه مخفی برای آویزان کردن هدست تعبیه شده است. همچنین در پشت این مانیتورها نورپردازی RGB موسوم به Gaming Echo یافت میشود که میتوان بر اساس صدای داخل بازی واکنش نشان دهد و بر هیجان بازیها بیفزاید. به گفته MSI خمیدگی این مانیتورها برای راحتی چشم کاملاً ایده آل است. اما پنل خمیده خود میتوان به غوطهور شدن هرچه بیشتر گیمر در بازیها بیانجامد. همچنین میتوان بیش از یک مانیتور را در کنار هم قرار داد و به یک تجربه گیمینگ هیجان انگیز تر دست یافت.