پاسخ: خرید سیستم با بودجه 25 میلیون تومان
نقل قول:
اگر تهران تشریف دارید . پاساژ کامپیوتر ایران طبقه همکف یک فروشگاه هست مانیتور MSI کار میکنه . فکر کنم بتونید با قیمت مناسب تهیه کنید .
به دلیل قرنطینه بودن امارات مدتی هست کالا وارد نشده این در کنار دلار 16 هزارتومانی قیمت ها رو بالا برده است .
استاد امید ممنون میشم پی وی ادرس فروشگاه رو زحمت بکشید
کاشانی گرینه که میشه مادربرد و کارت گرافیک طبقه اوله
مانیتور برای ماتریسه . اسم فروشگاه الان به خاطرم نیست .ولی همکف هست .
a27 هست
فروشگاه ماتریس
نقل قول:
سلامی مجدد
وقتی گفتم قیمت دونه دونه ی قطعات معرفی شده را سعی کنید بگیرید ، بخاطر همین بود .
شما اگه یه نگاهی به اینترنت برای مانیتور MSI Optix MAG271CQR بندازین ، خواهید دید که اولا در فروشگاه های معتبر موجود نیست و کمیاب هه و دوما قیمتش توی بقیه ی فروشگاه ها بالای حداقل 9 تومن هست (حداقلش را گفتم . اما بیشتر از اینهاست) و ربطی به نوسان قیمت بازار نداره .
وقتی مانیتور فول اچ دی MSI Optix AG32C که معرفی کرده بودم و توی فروشگاه معتبر ، قیمت 8.4 تومن داشت ، معلومه قطعات کمیاب تر اون هم مانیتور 2K ، در فروشگاه های سطح پایین تر ، گرونتر از این هست.
ما پیشنهادمون رو میدیم دست اخر مشتری تصمیم گیرنده اس
امروز اومده برای هرید گرافیک و مانیتور ،میگه میشه پردازنده رو i9 بخریم و رم رو به ۳۲ گیگ افزایش بدیم
گفتم شما هرچقدر بخوای خرج کنی جا داره
تازه پوسته کیس کیمینگ کولرمستر انتخاب کرده
گفتم خب حالا که هزینه برات مهم نیست پس مین رو z390 بخر فقط گرافیک رو که ۲۰۸۰ بهش قیمت دادم گفت نه دیگه خیلی سنگین میشه
فعلا گرافیک خریداری شده و مانیتور هم ان شاءالله فردا خریداری خواهد شد باقی قطعات هم ببینم کدوم قطعی میشه
فقط به سوال:ssd با رابط m2 بهتر از ساتا هست؟
کلا فرقشون چیه
کدوم رو شما پیشنهاد میدین
چون اگه مین رو سری z بستیم میتونیم m2 استفاده کنیم
نقل قول:
کاشانی گرینه که میشه مادربرد و کارت گرافیک طبقه اوله
مانیتور برای ماتریسه . اسم فروشگاه الان به خاطرم نیست .ولی همکف هست .
a27 هست
فروشگاه ماتریس
اوکی ،واحد A27 اقای ثامری پور فروشگاه ماتریکس
نقل قول:
اوکی ،واحد A27 اقای ثامری پور فروشگاه ماتریکس
اگر تصمیم گرفتی به خرید Z390 حتما این مادربرد را چک کن
MSI MAG Z390 TOMAHAWK
این مادربرد برنده جایزه بهترین طراحی IF DESIGN 2019 شده . هم مدار VRM قدرتمندی داره هم هیت سینک هاش حرارت را به خوبی دفع میکنه .بررسی هاش هم چک کنید
در کنار سامسونگ
SSD 970 EVO M.2 NVMe
این برد خودش یک هیت سینک اختصاصی برای m.2 داره
نقل قول:
ما پیشنهادمون رو میدیم دست اخر مشتری تصمیم گیرنده اس
امروز اومده برای هرید گرافیک و مانیتور ،میگه میشه پردازنده رو i9 بخریم و رم رو به ۳۲ گیگ افزایش بدیم
گفتم شما هرچقدر بخوای خرج کنی جا داره
تازه پوسته کیس کیمینگ کولرمستر انتخاب کرده
گفتم خب حالا که هزینه برات مهم نیست پس مین رو z390 بخر فقط گرافیک رو که ۲۰۸۰ بهش قیمت دادم گفت نه دیگه خیلی سنگین میشه
فعلا گرافیک خریداری شده و مانیتور هم ان شاءالله فردا خریداری خواهد شد باقی قطعات هم ببینم کدوم قطعی میشه
32 گیگ رم ، فقط در موارد نادری از بازی ها لازم هست که گمان نکنم اون بازی ها را انجام بدن .
در بیش از 95 درصد از بازی ها ، 16 گیگ رم ، برای حتی ریزولیشن 4k کافی هه .
چیزی که مهمتر از رم هست ، حافظه ی کارت گرافیک هه . مخصوصا زمانی که ریزولیشن و تنظیمات بالا و بالاتر میره . RX 5700 XT که 8 گیگ حافظه داره ، برای ریزولیشن 2K کافی هه اما برای ریزولیشن 4K ممکنه یه کم لنگ بزنه .
به نظرم اصلا انتخاب خوبی نکرده که این جور هزینه ی اضافی انجام میدن . یعنی خرید ssd و مادربرد چیپست z390 ، فقط هزینه ی اضافی هست و هیچ تاثیری در کارایی بازی نداره . بجای این هزینه ها ، پول شون را روی ارتقاء کارت گرافیک میذاشتن و یه کارت گرافیک Gigabyte GeForce RTX2070 SUPER GAMING OC 8G با قیمت 13.49 یا اگه بیشتر باز جا داشتن ، یه کارت گرافیک Gigabyte GeForce RTX 2080 GAMING OC 8G با قیمت 15.49 تومن میخریدن .
بیشتر از این هم اگه جا داشتن ، یه RTX 2080 Ti 11GB میخریدن که خیلی گرونه .
نقل قول:
فقط به سوال:ssd با رابط m2 بهتر از ساتا هست؟
کلا فرقشون چیه
کدوم رو شما پیشنهاد میدین
چون اگه مین رو سری z بستیم میتونیم m2 استفاده کنیم
بله . بهتر هه . البته چون معمولا این نوع ssd ها خنک کننده ندارن (جز یک مدل گیگابایت) ، بنابراین اگه مادربردی که تهیه کردید ، برای رابط m.2 خنک کننده در نظر گرفت ، در این صورت ، این ssd ها پیشنهاد میشه .
فرق شون توی سرعت شون هست . سرعت m.2 بیشتر هه.
ولی هیچ تاثیری توی بازی نداره . برای بازی اصلا ssd پیشنهاد نمیکنم . فقط هزینه ی اضافی هست . بجای پولش را برای ارتقای کارت گرافیک بذاره .
نقل قول:
اگر تصمیم گرفتی به خرید Z390 حتما این مادربرد را چک کن
MSI MAG Z390 TOMAHAWK
این مادربرد برنده جایزه بهترین طراحی IF DESIGN 2019 شده . هم مدار VRM قدرتمندی داره هم هیت سینک هاش حرارت را به خوبی دفع میکنه .بررسی هاش هم چک کنید
در کنار سامسونگ
SSD 970 EVO M.2 NVMe
این برد خودش یک هیت سینک اختصاصی برای m.2 داره
اگه تصمیم صددرصد گرفتن حتما این مدل خریداری خواهد شد
بازم ممنون از همراهیتون
استاد امید یه سوال:جسارتا شما بازاری هستید؟
نقل قول:
32 گیگ رم ، فقط در موارد نادری از بازی ها لازم هست که گمان نکنم اون بازی ها را انجام بدن .
در بیش از 95 درصد از بازی ها ، 16 گیگ رم ، برای حتی ریزولیشن 4k کافی هه .
چیزی که مهمتر از رم هست ، حافظه ی کارت گرافیک هه . مخصوصا زمانی که ریزولیشن و تنظیمات بالا و بالاتر میره . RX 5700 XT که 8 گیگ حافظه داره ، برای ریزولیشن 2K کافی هه اما برای ریزولیشن 4K ممکنه یه کم لنگ بزنه .
به نظرم اصلا انتخاب خوبی نکرده که این جور هزینه ی اضافی انجام میدن . یعنی خرید ssd و مادربرد چیپست z390 ، فقط هزینه ی اضافی هست و هیچ تاثیری در کارایی بازی نداره . بجای این هزینه ها ، پول شون را روی ارتقاء کارت گرافیک میذاشتن و یه کارت گرافیک Gigabyte GeForce RTX2070 SUPER GAMING OC 8G با قیمت 13.49 یا اگه بیشتر باز جا داشتن ، یه کارت گرافیک Gigabyte GeForce RTX 2080 GAMING OC 8G با قیمت 15.49 تومن میخریدن .
بیشتر از این هم اگه جا داشتن ، یه RTX 2080 Ti 11GB میخریدن که خیلی گرونه .
بله . بهتر هه . البته چون معمولا این نوع ssd ها خنک کننده ندارن (جز یک مدل گیگابایت) ، بنابراین اگه مادربردی که تهیه کردید ، برای رابط m.2 خنک کننده در نظر گرفت ، در این صورت ، این ssd ها پیشنهاد میشه .
فرق شون توی سرعت شون هست . سرعت m.2 بیشتر هه.
ولی هیچ تاثیری توی بازی نداره . برای بازی اصلا ssd پیشنهاد نمیکنم . فقط هزینه ی اضافی هست . بجای پولش را برای ارتقای کارت گرافیک بذاره .
مهندس فرمایش شما کاملا متین و قابل قبوله
فقط مشتری موافقت نمیکنه نظرش اینه که گرافیک براش کافیه وگرنه خودم عرض کردم 32 گیگ رم بکارت نمیاد هزینه اضافه رو بذار روی گرافیک
SSD هم تو لود سریعتر بازیها اونطور که توی تست های یوتیوب دیدم تاثیر داره
بازم ممنون از راهنماییتون :11():
نقل قول:
اگه تصمیم صددرصد گرفتن حتما این مدل خریداری خواهد شد
بازم ممنون از همراهیتون
استاد امید یه سوال:جسارتا شما بازاری هستید؟
نه من در بازار نیستم .ولی به دلیل حجم کاری و نوع کارم خرید زیاد میکنم و آشنا زیاد دارم بعداز بیست سال کار