fernaspe (27-04-20), H.Dread (27-04-20), Speed Racer (30-04-20)
سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای ریزولیشن Full HD ، مانیتور MSI Optix AG32C با قیمت 8.4 تومن را پیشنهاد میکنم که برای گیم در این ریزولیشن عالی هه .
مانیتور 4K را من توی این قیمت چیزی ندیدم .
ولی برای 2K ، مانیتور BenQ ZOWIE XL2735 با قیمت 9.15 هست که قطعات کیفیت اش از اون msi پایین تر هه .
اگه مانیتور Full HD در حد 6 تومن میخواین ، مانیتور ASUS VG255H با قیمت 5.95 تومن رو میشه گفت اما از لحاظ کیفیت تصویر و همچنین بقیه ی جزئیات ، با اون msi تفاوت داره و ازش پایین تر هه .
ضمن اینکه در نظر بگیرید که کارت گرافیک تون چندان برای 4K مناسب نیست . برای 4K ، کارت گرافیک RTX 2080TI پیشنهاد میشه که حدود 20 تومن یا بیشتر قیمت داره .
چون سیستم برای مشتری می خوای در همه انجمن های سخت افزار رسم بر اینه که سیستم پیشنهاد نمی شه چون شما از این موضوع کسب درآمد می کنی. اگه برای خودت می خواستی مشکلی نبود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اماخوبی سیستمی که می خری اینه که 90 درصد قطعاتش MSI و با گارانتی گرین هست یا محصول شرکت گرین . فکر می کنم دوستی دیرینه ای با گرین داری. مانیتور هم MSI برداری کلی به رشد شرکت گرین کمک کردی که جای تقدیر و تشکر داره.
شاید بیشتر از 2 ساعت و نیم بهترین review های جهانی رو مطالعه کردم و بهترین سیستم با 25 تومن انتخاب کردم که متاسفانه نمی تونم پیشنهاد بدم به دلیلی که گفتم. همین سیستمی که آقا امید و آقا سجاد به اتفاق معرفی کردن هم سیستم بسیار خوبیه
fernaspe (27-04-20), H.Dread (27-04-20), SajjadKhati (27-04-20)
کاربر شهرسختافزار
اوکی، اطلاعی در مورد پنل VA نداشتم اگه توی برند ایسوز مدلی با این مشخصات نیست مدل انتخابی همین MSI خواهد بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مهندس مانیتور ASUS VG255H اگه اشتباه نکنم طبق مشخصاتی که توی چند تا سایت دیدم 4K هست و گرافیک انتخابیمون هم توی ریز مشخصاتش نوشته شده ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4K پشتیبانی میکنه
متاسفانه بودجه طرف اجازه هزینه بیشتر برای کارت گرافیک رو نمیده و همین مدل برای خرید انتخاب شده با مشورت از شما عزیزان
مشتری ریش و قیچی رو داده دست من، به قول قدیمی ها منم میخوام با کمک از تجربه شما بزرگواران بهترین انتخاب رو با این بودجه براش انجام بدم بازم ممنون از همراهیتون به نظرم مانیتور MSI که آقا امید معرفی کردن ازZOWIE XL2735 بهتر باشه همونطور که خودتون فرمودید
SajjadKhati (27-04-20)
خیلی از گیمرها تو ایران این مدل رو دارند. جزوه پر فروشترین هاست . چون تمام مشخصات یک مانیتور گیمینگ دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین رزولشن 2k و نرخ نوسازی 144 هرتز و فری سینک ساپورت بودنش تمام چیزی که با این گرافیک rx 5700 xt برای لذت بردن از گیمها نیاز دارید .
کاربر شهرسختافزار
ممنون از شما که وقت میزارید هرکسی نظری داره بهر حال نظر شما هم قابل احترامهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درضمن این درآمد یه جورایی از قبل توافق شده و چیزی خارج از عرف و توافق طرفین دریافت نخواهد شد به همین خاطر میخوام بهترین انتخاب رو انجام داده باشم که بعدا مدیون نشم همچنین تبلیغی هست برای سابقه و کارم در اینده
هرچند وضعیت بازار سخت افزار چند سالیه خیلی بد شده و ما مجبور به فعالیت توی زمینه های دیگه هم شدیم
|
|
کاربر شهرسختافزار
خودم به شخصه تجربه خوبی از محصولات MSI دارم سه سال پیش گرافیک GTX780 ام اس آی خریدم خیلی ازش راضی امبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (27-04-20)
نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی سایت رسمی اش Full HD زده .
ممکنه اون سایت ها اشتباه کنن .
بله . همه ی کارت ها ریزولیشن 4K را پشتیبانی میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتها این مهم هه که شما چه مقدار فریم در 4K و در چه تنظیماتی از این گرافیک دریافت میکنید .
اگه در بالاترین تنظیمات در 4K ، بصورت متوسط ، حداقل 50 فریم میخواین ، این کارت گرافیک جوابگوست (بصوررت متوسط ، اون هم فریم دهی حداقلش را گفتم ها . ممکنه در یه بازی ، در این تنظیمات و ریزولیشن ، حداقل 20 فریم هم نده . ممکنه در یه بازی دیگه در این شرایط ، حداقل 80 فریم بده اما بصورت متوسط را گفتم) .
اما برای 4K ، بهتر هه RTX 2080TI گرفته بشه ولی این کارت بسیار گرونه و ارزش خرید به مراتب بسیار پایین تری داره ولی حدود 30 درصد از RX 5700 XT قوی تر هه .
دقت کنید که مانیتور MAG271CQR ، ریزولیشن 4K نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلکه ریزولیشن 2K هست .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-04-20 انجام شده است
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید که اینجا مطرح کردم چون راه ارتباطی ندارید و می دونم ربطی نداره به این تاپیک که می تونید بعد از خوندن حذفش کنید
آقا امید در انجمن شما سئو اون طور که باید رعایت نشده حتی ابتدایی ترین نکات. مثلا تگ title باید بلافاصله بعد از تگ head بیاد ولی در کدهای انجمن در خط های پایین بین تگ های اسکریپت قرار داره. باید اینطوری باشه
البته من مدت زیادی که این انجمن میشناسم همیشه یا رتبه 1 یا 2 گوگل بوده در صفحه اول حتی وقتی کلی لینک خارجی همه میدادن حتی به لیون کامپیوتر یا آریا کامیپوتر. توی سایت های دیگه هم خیلی دقت کردم که لینک خارجی در انجمن ها تاثیر نداره به اون صورت که دلایل خودشو داره. فقط یکی از دلایلی که تاثیر نداره این هست که انجمن شهر سخت افزار در حال حاضر برترین انجمن سخت افزاری ایرانه و گوگل این براش مهمه. سایت های بزرگ جهانی هم اگه دقت کنید به همه جا لینک خارجی میدن ولی تاثیری نداره.کد:<head> <title>انجمن شهر سخت افزار</title>
الان یک سایته که بالای انجمن شما قرار داره و با اینکه فعالیت آنچنانی ندارن به نسبت انجمن شما ولی همچنان رتبه یک رو داره. فکر می کنم مشکل از سئو باشه.
اینم اضافه کنم تگ هایی که به هر تاپیک میدی که فکر کنم اتوماتیک باشه کلا اشتباهه.
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 27-04-20 انجام شده است
fernaspe (27-04-20), H.Dread (27-04-20), SajjadKhati (27-04-20)
کاربر شهرسختافزار
فرمایش شما کاملا درستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون بودجه اجازه نمیده مجبوریم همون 2K رو بخریم
SajjadKhati (27-04-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks