عزیز اتفاقا اگه یه نگاهی به تاپیک های مشاوره اخیر داشته باشید می بینید که اکثرا از برند ASRock و ASUS پیشنهاد میشه و خیلی به ندرت برندب مثل MSI رو دوستان پیشنهاد میدن. پس این موردی که میفرمایید اصلا درست نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط godparadise برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان یک مین از ASUS و یک مین هم از ASRock بهتون پیشنهاد می دم و در نهایت خودتون تصمیم بگیرید :
ASUS P8P67 PRO ....................... 265.000
ASRock Z68 Extreme3 Gen3 .................. 280.000
این هم تصویر بورد MSI که ابتدا بهتون پیشنهاد کردم:
از ویژگی های بسیار مهم این بورد استفاده از قطعات سری Military Class II در مدار تغذیه این بورد هست که دارای ویژگی های منحصر بفردی از جمله استفاده از چوک های SFC که طول عمر و پایداری این بورد را تا حد زیادی تضمین می کنه و در نهایت
این مجموعه از کیفیت بالایی برخوردار هست.
هر 3 بورد بالا کیفیت و کارایی بسیار خوبی دارند.
اما چرا GIGA خیلی کم پیشنهاد میشه ؟ ببینید هر برندی معمولا در یک محدوده قیمت خیلی خوب هست و در یک محدوده دیگه ضعیف و این غیر قابل انکاره. مثلا همین گیگابایت معمولا در قیمت های 300 350 به بالا مین های خیلی خوبی داره
اما در قیمت های پایین تر واقعا نسبت به رقبا خیلی ضعیف تر هست. الان یک مین بورده هم قیمت با مدل ذکر شده از MSI رو در نظر بگیرید : GIGABYTE Z68AP - D3 با قیمت 260.000
حالا دقت کنید :
کانکتور ATX 12v که وظیفه تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز پردازنده رو بر عهده داره. در این مین بورد گیگا این کانکتور 4 پین هست در صورتی که در تمامی مین بوردهای معرفی شده این کانکتور 8 پین هست.
پشتیبانی از قابلیت کراس فایر با کانفیگ X16 X4 ( این مین از قابلیت SLI پشتیبانی نمی کند ) این مورد هم در شرایطی هست که تمامی مین بوردهای معرفی شده از هردو کانفیگ کراس فایر و SLI با کانفیگ X8 X8 پشتیبانی می کنند که خیلی بهتر هست.
مدار تغذیه بورد هم که فاقد یک هیت سینک درست حسابی هست و از نظر قطعات به کار رفته در آن هم نسبت به مین بوردهای اشاره شده ضعیف تر هست.
تنها مزیت این بورد چیپست Z68 ( که اصلا به درد شما نمی خوره ) و رابط PCI Express 3.0 هست که تا زمان عرضه پردازنده های Ivy Bridge بلا استفاده است و عملا تفوت فاحشی با PCI Express 2.0 نداره.
دوست عزیز دقت داشته باشید که الان منظور من نبود که مین های گیگا خوب نیستن ، فقط خواستم به شما با دلیل و مدرک نشون بدم که هر برندی در یک محدوده قیمتی نسبت به سایرین برترهه.
با توجه به کاربری تون و اینکه 1500.000 برای خرید بودجه دارید ، خرید لپ تاپ رو به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم.راستی من شنیدم لپ تاپ به نسبت دسکتاپ پی سی ها در ایران کمتر گرون شده. آیا شما پیشنهاد می کنید که با بودجه 1.5 میلیونیم واسه تری دی مکسی که با ویژگی های بالا صحبت کردیم، یه لپ تاپ بخرم. یا همون دسکتاپ پی سی گزینه بهتریه؟

Bookmarks