پاسخ: برای جمع کردن یه سیستم قوی، چه برندهایی با هم مچ هستند و همخونی بیشتری دارند؟
اگه بخواييد 1 كي 2 تا لپ تاپ معرفي كنيد، چي ها مد نظرتون هست؟
4 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: برای جمع کردن یه سیستم قوی، چه برندهایی با هم مچ هستند و همخونی بیشتری دارند؟
نقل قول:
اين يعني 170000 تومان اختلاف قيمت فقط تو همين مورد!!!
چرا مشاورين شما هميشه Mainboard هاي MSI رو پيشنهاد مي كنند و هيچ وقت حرفي از مثلا Gigabyte و Asus نمي زنند؟ از چه نظر برتري داره؟
عزیز اتفاقا اگه یه نگاهی به تاپیک های مشاوره اخیر داشته باشید می بینید که اکثرا از برند ASRock و ASUS پیشنهاد میشه و خیلی به ندرت برندب مثل MSI رو دوستان پیشنهاد میدن. پس این موردی که میفرمایید اصلا درست نیست.
من الان یک مین از ASUS و یک مین هم از ASRock بهتون پیشنهاد می دم و در نهایت خودتون تصمیم بگیرید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ASUS P8P67 PRO ....................... 265.000
ASRock Z68 Extreme3 Gen3 .................. 280.000
این هم تصویر بورد MSI که ابتدا بهتون پیشنهاد کردم:
از ویژگی های بسیار مهم این بورد استفاده از قطعات سری Military Class II در مدار تغذیه این بورد هست که دارای ویژگی های منحصر بفردی از جمله استفاده از چوک های SFC که طول عمر و پایداری این بورد را تا حد زیادی تضمین می کنه و در نهایت
این مجموعه از کیفیت بالایی برخوردار هست.
هر 3 بورد بالا کیفیت و کارایی بسیار خوبی دارند.
اما چرا GIGA خیلی کم پیشنهاد میشه ؟ ببینید هر برندی معمولا در یک محدوده قیمت خیلی خوب هست و در یک محدوده دیگه ضعیف و این غیر قابل انکاره. مثلا همین گیگابایت معمولا در قیمت های 300 350 به بالا مین های خیلی خوبی داره
اما در قیمت های پایین تر واقعا نسبت به رقبا خیلی ضعیف تر هست. الان یک مین بورده هم قیمت با مدل ذکر شده از MSI رو در نظر بگیرید : GIGABYTE Z68AP - D3 با قیمت 260.000
حالا دقت کنید :
کانکتور ATX 12v که وظیفه تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز پردازنده رو بر عهده داره. در این مین بورد گیگا این کانکتور 4 پین هست در صورتی که در تمامی مین بوردهای معرفی شده این کانکتور 8 پین هست.
پشتیبانی از قابلیت کراس فایر با کانفیگ X16 X4 ( این مین از قابلیت SLI پشتیبانی نمی کند ) این مورد هم در شرایطی هست که تمامی مین بوردهای معرفی شده از هردو کانفیگ کراس فایر و SLI با کانفیگ X8 X8 پشتیبانی می کنند که خیلی بهتر هست.
مدار تغذیه بورد هم که فاقد یک هیت سینک درست حسابی هست و از نظر قطعات به کار رفته در آن هم نسبت به مین بوردهای اشاره شده ضعیف تر هست.
تنها مزیت این بورد چیپست Z68 ( که اصلا به درد شما نمی خوره ) و رابط PCI Express 3.0 هست که تا زمان عرضه پردازنده های Ivy Bridge بلا استفاده است و عملا تفوت فاحشی با PCI Express 2.0 نداره.
دوست عزیز دقت داشته باشید که الان منظور من نبود که مین های گیگا خوب نیستن ، فقط خواستم به شما با دلیل و مدرک نشون بدم که هر برندی در یک محدوده قیمتی نسبت به سایرین برترهه.
نقل قول:
راستی من شنیدم لپ تاپ به نسبت دسکتاپ پی سی ها در ایران کمتر گرون شده. آیا شما پیشنهاد می کنید که با بودجه 1.5 میلیونیم واسه تری دی مکسی که با ویژگی های بالا صحبت کردیم، یه لپ تاپ بخرم. یا همون دسکتاپ پی سی گزینه بهتریه؟
با توجه به کاربری تون و اینکه 1500.000 برای خرید بودجه دارید ، خرید لپ تاپ رو به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم.
چه قدر حرفه اي جواب ميديد اين عاليه آفرين!!!
البته قصد جسارت نداشتم ولي چندا تاپيك كه به صورت رندم ديده بودم MSI رو ارجح مي دونستند. قطعا تمايه تاپيك هارو مطالعه نكرده بودم.
لطفا بفرماييد بين مينبورد هاي مذكور ASUS P8P67 PRO و ASRock Z68 Extreme3 Gen3 و MSI P67A GD55 كه قيمتهايي نزديك به هم و بين 260 تا 280 تومان هست كداميك بيشتر ارزش خريدن داره؟ اختلاف 20 تومان چيزمهمي نيست البته به شرطي كه به اختلاف كاربريشون بي ارزه و نه فقط به خاطر يك قطعه كم ارزش قيتش بالاتر باشه.
نقل قول:
لطفا بفرماييد بين مينبورد هاي مذكور ASUS P8P67 PRO و ASRock Z68 Extreme3 Gen3 و MSI P67A GD55 كه قيمتهايي نزديك به هم و بين 260 تا 280 تومان هست كداميك بيشتر ارزش خريدن داره؟ اختلاف 20 تومان چيزمهمي نيست البته به شرطي كه به اختلاف كاربريشون بي ارزه و نه فقط به خاطر يك قطعه كم ارزش قيتش بالاتر باشه.
ببینید توی پست قبل هم خدمتتون گفتم که هر3 ، بردهای بسیار خوبی هستند و تفاوت اون ها هم بیشتر در امکانات جانبی و قابلیت هایی هست که در اختیار کاربر قرار می دن. مثلا برد معرفی شده از برند ASUS امکانات جانبی بیشتری داره مثل
4 عدد پورت SATA 3.0 و USB 3.0 ( در حالی که 2 برد دیگه تنها 2 عدد پورت SATA 3.0 و USB 3.0 دارن )
ارائه یک عدد اسلات PCI Express 2.0 X4 بیشتر نسبت به بردهای دیگه
قابلیت Bluetooth 2.1
برد ASRock هم که از چیپست Z68 استفاده می کنه که بیشتر به درد استفاده از قابلیت گرافیک مجتمع پردازنده برای کانورت ویدئو می خوره که فکر نمی کنم زیاد به کار شما بیاد. همچنین از اسلات PCI Express Gen3.0 هم پشتیبانی می کنه که در پست قبل خدمتتون توضیح دادم.
این هم 3تا لینک که شامل مشخصات اصلی بردهای معرفی شده میشه که خودتون می تونید مطالعه بفرمایید :
حالا در نهایت اگر قصد اورکلاک پردازنده تون تا ابعاد زیاد مثلا 4.6GHz رو دارید به ترتیب اولویت بردهای انتخابی رو رده بندی می کنم :
1 - ASUS P8P67 PRO
2 - MSI P67A GD55
3 - ASRock Z68 EXTREME3 GEN3
این رو هم بر اساس تجربیات شخصی و نتایجی که در سایت های اینترنتی دیدم خدمتتون عرض کردم. در ضمن یکی از علت هایی که برد MSI رو در تاپیک اول خدمتتون معرفی کردم این بود که شما این مدل رو در بازار به قیمت خیلی پایین تری
هم پیدا می کنید و اون قیمت 260.000 تومن حداکثر قیمتی هست که در بازار موجوده.
از نظر شما با توجه به قيمت/كارآيي، cpu i7 2600k + Cooler كه بشه اوركلاك كرد بهتره يا اينكه با اين اختلاف هزينه ميشه cpu قوي تري كه نيازي هم به كولر و اوركلاك نداره خريد؟
كدام به صرفه تر هست؟
راستي، موقع خريد يه فروشنده گفت كسي كه cpu باهزينه 700 تومان مي خره كه نبايد مينبوردش 300 تومني باشه! قد همون مين بورد از cpu استفاده مي شه پس يه مين 500 توماني بخر كه به cpu بي ارزه!
البته من خودم اصلا با اين نظرشون موافق نيستم ولي خواستم نظر شما هم بدونم كه اين مين بوردها از تمام توان i7 استفاده مي كنه يا خير؟
باتشكر از پاسخگوييتون
سلام.در حضور اساتید مثل محمد عزیز خب باید زانوی ادب زد و نشست.
توصیه های محمد جان همش درست هست.متاسفانه قیمت ها خیلی بالاست واگرنه بهترین چیزی که میشه پیشنهاد کرد همین هاست.
در مورد گرافیک در اینکه همیشه amd از nvidia هم قیمتش بهتر بوده شکی نیست.اما از اونجایی که متاسفانه به خاطر باند بازی کمپانی ها کاری کردن که ما مجبور بشیم سمت انویدیا بریم.چون مکس 2012 خودش اعلام کرد برای بهینه استفاده کردن باید از هسته CUDA بهره جست.البته من نشستم پشت همه این سیستم ها.به خدا خندتون میگیره.کارت گرافیک ATI 4870 من که 3 سال پیش بالاترین مدل بازار بود از GTX 560 بهتر جواب داده.چه توی ویوپورت چه توی نرم افزارهای کاربردی مثل فتوشاپ.
االبته اینو بگم نباید گول تبلیغات رو خرد.آخه انویدیا میاد ادعا میکنه مثلا برای کانورت کردن فرمت ها اگه cuda داشته باشید سرعت تبدیل فلان برابر میشه.کماکان که نرم افزارهای جدید با انجین Steam همین AMD کار میکنن و هیچ کاربردی نداره.
من تو مجید آنلاین خدمت دوستمون گفتم اگه واقع بین باشیم برای مکس و وی ر ی بهترین گزینه cpu و ram بالا هست.گرافیک اونقدرهاهم که میگن کابرد نداره.
حتی بازی هایی که مثلا رسما با انودیا مچ هستن و کلی تبلیغ و اینها وقتی مقایسه رو ببیننید معلوم میشه هیچ تفاوتی نیست و فقط تبلیغات حاکم هست.
اگه واقعا با این پول میشه AMD سری 6 گرفت پس بهتر هست همین کارو بکنین.
رم هم g skill یادمه چندتا ریو دیدم که خب جواب نداد و تو بیشترشون Corsair vengence برنده شده.من خودم vengence دارم و واقعا راضی هستم
.
حتما ماژول 8 گیگ بزار.تا بتونی 32 گیگ رو پر کنی.همین الانش دارم یه رندر میگیرم کوچولو 12 گیگ رمم پر شده.
چون 4 تا 4 هست دیگه نمی تونم ارتفا بدم
موفق باشی
اگه كسي از دوستان سيستمي رو بر حسب پلتفورم AMD به ما معرفي كنند كه هم در حد توان خريد من و هم مناسب براي كار من باشه و آخرين قيمت ها رو هم در صورت توان ذكر كنه ممنون ميشم.
از نظر Intel كاملا بررسي شد.
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
از نظر شما با توجه به قيمت/كارآيي، cpu i7 2600k + Cooler كه بشه اوركلاك كرد بهتره يا اينكه با اين اختلاف هزينه ميشه cpu قوي تري كه نيازي هم به كولر و اوركلاك نداره خريد؟
كدام به صرفه تر هست؟
ببنید در حال حاضر تنها 3 پردازنده قوی تر از Core i7 2600 در بازار موجود هستند:
Core i7 3820 : که به تازگی وارد بازار شده و فکر نمی کنم فعلا در ایران گیر بیاد. با توجه به اینکه ناچار میشید از پلتفرم LGA2011 اسفاده کنید ، هزینه تون بالا میره و تفاوت کارایی چندانی هم ندارید.
Core i7 3930K : قیمت این پردازنده حدود 1.200.000 هست که اصلا به بودجه شما نمی خوره.
Core i7 3960X : حدود 2.200.000 !! :1. (35):
البته هر 3 پردازنده بالا تفاوت آنچنان چشمگیری در MAX با Core i7 2600 ندارند مخصوصا در صورتی که پردازنده رو هم اورکلاک کنید.
پس گزینه اول 100% بهتره.
نقل قول:
راستي، موقع خريد يه فروشنده گفت كسي كه cpu باهزينه 700 تومان مي خره كه نبايد مينبوردش 300 تومني باشه! قد همون مين بورد از cpu استفاده مي شه پس يه مين 500 توماني بخر كه به cpu بي ارزه!
البته من خودم اصلا با اين نظرشون موافق نيستم ولي خواستم نظر شما هم بدونم كه اين مين بوردها از تمام توان i7 استفاده مي كنه يا خير؟
اینم از همون حیله های بازاری هست. مین بورد به طور کلی در Performance تاثیر خاصی نداره ، بلکه قابلیت ها و امکانات مختلف رو فراخور قیمت در اختیارتون قرار میده. اگه خواستید بگید چندتا بنچمارک در همین رابطه براتون قرار بدم.
نقل قول:
سلام.در حضور اساتید مثل محمد عزیز خب باید زانوی ادب زد و نشست.
توصیه های محمد جان همش درست هست.متاسفانه قیمت ها خیلی بالاست واگرنه بهترین چیزی که میشه پیشنهاد کرد همین هاست.
در مورد گرافیک در اینکه همیشه amd از nvidia هم قیمتش بهتر بوده شکی نیست.اما از اونجایی که متاسفانه به خاطر باند بازی کمپانی ها کاری کردن که ما مجبور بشیم سمت انویدیا بریم.چون مکس 2012 خودش اعلام کرد برای بهینه استفاده کردن باید از هسته CUDA بهره جست.البته من نشستم پشت همه این سیستم ها.به خدا خندتون میگیره.کارت گرافیک ATI 4870 من که 3 سال پیش بالاترین مدل بازار بود از GTX 560 بهتر جواب داده.چه توی ویوپورت چه توی نرم افزارهای کاربردی مثل فتوشاپ.
االبته اینو بگم نباید گول تبلیغات رو خرد.آخه انویدیا میاد ادعا میکنه مثلا برای کانورت کردن فرمت ها اگه cuda داشته باشید سرعت تبدیل فلان برابر میشه.کماکان که نرم افزارهای جدید با انجین Steam همین AMD کار میکنن و هیچ کاربردی نداره.
من تو مجید آنلاین خدمت دوستمون گفتم اگه واقع بین باشیم برای مکس و وی ر ی بهترین گزینه cpu و ram بالا هست.گرافیک اونقدرهاهم که میگن کابرد نداره.
حتی بازی هایی که مثلا رسما با انودیا مچ هستن و کلی تبلیغ و اینها وقتی مقایسه رو ببیننید معلوم میشه هیچ تفاوتی نیست و فقط تبلیغات حاکم هست.
اگه واقعا با این پول میشه AMD سری 6 گرفت پس بهتر هست همین کارو بکنین.
رم هم g skill یادمه چندتا ریو دیدم که خب جواب نداد و تو بیشترشون Corsair vengence برنده شده.من خودم vengence دارم و واقعا راضی هستم
.
حتما ماژول 8 گیگ بزار.تا بتونی 32 گیگ رو پر کنی.همین الانش دارم یه رندر میگیرم کوچولو 12 گیگ رمم پر شده.
چون 4 تا 4 هست دیگه نمی تونم ارتفا بدم
موفق باشی
دوست عزیز از نظرات شما هم کمال تشکر دارم. بنده خودم به صورت حرفه ای با MAX کار نکردم و به همین دلیل میزان رم رو به خودشون واگذار کردم تا به فراخور کاربریشون مقدار رم رو انتخاب کنند.
چون ممکنه ایشون رندرهای خیلی حرفه ای و سنگین انجام بدن یا اینکه کارهاشون معمولی تر باشه و رم زیادی نخواد.
در مورد VGA هم خب چیزی که واضحه اینه که انویدیا نفوذ بیشتری در کمپانی های نرم افزاری داره ( دقیقا مثل اینتل در مقابل AMD )
باز شما تجربه بیشتری در این زمینه دارید و خب در صورت لزوم می تونیم کارتی مثل HD 6850 رو جایگزین کنیم.
نقل قول:
اگه كسي از دوستان سيستمي رو بر حسب پلتفورم AMD به ما معرفي كنند كه هم در حد توان خريد من و هم مناسب براي كار من باشه و آخرين قيمت ها رو هم در صورت توان ذكر كنه ممنون ميشم.
دوست من ، متاسفانه AMD در حال حاضر پردازنده ای نداره که با محصولات High End اینتل رقابت کنه ، بنچمارک زیر از MAX هم گواه این مدعاست :
در پست اول هم خدمتتون گفتم که به هیچ وجه پردازنده رو تغییر ندید ، چون تاثیر بسیار مستقیم با کارایی داره. حالا اگه بازم اصرار دارید که کانفیگ AMD هم خدمتتون معرفی کنم.
چقدر خوب شد كه از بنچ مارك استفاده كرديد واقعا عالي شد.
دوست تري دي مكس كارمون از بزرگان 3D كار مجيدآنلاين هستند قطعا پشت حرفشون چند سال تجربه هست. خودم هم در بسياري از فروم هاي ايراني و خارجي ديدم كه به گرافيك چندان قوي نياز ندارم. به جاش بايد رم و سي پي يو در حد عالي باشه!
راستش امروز رفتم بازار بعضي از فروشنده ها لو دادن كه كل جنساشون رو انبار كردن واسه اونور عيد كه باقيمت هاي بالا بفروشن بعضي ها هم كه كلي تعجب مي كردند كه مي گفتم i7 مي خوام ميگن تو بازار نيست، به زور گير مياد.
پس لطفا سيستم رو اين طور معرفي كنيد كه نياز به اوركلاك نباشه يعني i7 بدون K باشه و گرافيك هم 1 گيگ ولي نه گرون و مادر بوردي كه 8-16-32 گيگ رو بتونه ساپورت كنه وپاور و غيره
مرسي از محمد آقا و دوستان
موفق باشيد
خب با این اوصاف به نظرم شما قطعات زیر رو جایگزین کنید:
GTX 560 ----> Powercolor HD 6850 : 250.000
اما پردازنده :
مدل Core i7 2600 تفاوت قیمت کمی با Core i7 2600k داره که خریدش منطقی نیست ، چون شما قابلیت اورکلاک بالای اون رو از دست میدید. حالا اگه این مدل در بازار نیست که دیگه ناچارید مدل Core i5 2500K رو خریداری بفرمایید که
حدود 400.000 قیمت داره.
در صورت انجام تغییرات ، پاور رو هم به GREEN 530A EU به قیمت حدود 80.000 تومن تغییر بدبد.
تمامی مین بوردهایی که خدمتتون معرفی کردم هم تا 32GB رم رو پشتیبانی می کنند که از این بابت هم مشکلی ندارید.
الان حدود 160.000 تومن در هزینه صرفه جویی شد که می تونید مقدار بیشتری حافظه رم خریداری بفرمایید.