Labyrinth (03-02-08)
یه نیم نگاه به اینتل هم داشته باشید بد نیست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Labyrinth (03-02-08)
کاربر شهرسختافزار
سیستم خوبیه ولی میتونی از intel e 2180 استفاده کنی با یه مادربرد p35 یا g33برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجوری بهتر میشه ولی گرون ترم میشه . البته زیاد نه
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Virgil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ازتون ممنونم.
میشه شما هم سیستم پیشنهاد بدین؟؟؟؟؟
من اینجوری پستم رو کامل میکنم که: بچه ها میخوام یه سیستم بگیرم تا 450000 . البته فقط کیس
پیشنهادتون چیه؟؟ نظرتون هر چی بود بگین،اما اگه اینتل باشه بهتره اخه من شهرستان هستم و تنوع محدود.
بیشتر واسه بازی میخوام.تا جایی که ممکن سیستم بالا باشه.
راستی اگه میشه قیمت هر کدوم از قطعات رو بگید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Administrator
شرمنده از اینکه نتونستم همون موقع جواب بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اینتل باید بیشتر هزینه کنید ... مگه اینکه مثلا از رمها بزنی و 1 گیگ برداری
450 تومن آخرشه ؟!
|
|
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.اره فعلا 450 اخرشه.
من هارد 250 دارم و نگهش میدارم.کارت گرافیک هم 6200LE دارم.نظرت در مورد این کارت گرافیک چیه؟؟؟؟
میشه اقا مهرداد شما هم سیستم خودتون رو پیشنهاد بدین؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
CPU : 2160 Or 2180 :72
Main : Giga P35 DS3L : 130
Ram : 2 GB G-Skill Bus 800 : 80
VGA : XFX 8600GT : 130
DVD - RW : Liteon Sata : 38
Power 480 Green : 45
Case : Green Model Magnom : 30
--------------------------------------------
525 هزار تومان
برای مادربرد شما میتونید مادبرد جدید P5KPL ایسوز را خریداری کنید یا P35T-A از الایت رو خریداری کنید که اینجوری 30 هزار تومان صرفه جویی کرده اید و برای گراقیک هم یک عدد 7600GS خریداری کنید که حدود 40 هزار تومان هم در اینجا صرفه جویی کرده اید و قیمت شما با توجه به دو قطعه تعویض شده به 455 تغییر میکند
من پیشنهادم اینه اگر میتونید پول بگذارید سیستم بالا رو بگیرید و اگر خواستید باز هم بیشتر خرج کنید مین رو به P5K تغییر دهید
اگر نخواستید اینتل بگیرید بگید من یک سیستم AMD معرفی کنم
با سپاس امیر
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون به خاطر سیستم بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا یه سیستم AMD هم بگید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نظر خودتونم بگید که کدوم بهتره با توجه به اینکه یه سیستم خونگی میخوام برای بازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیکم 6200LE هست اگه بخوام نگرش دارم : اولاً با این قطعات بالایی و اونایی که میگید( AMD) مچ میشه یا نه؟ دوماً نظرتون در مورد این کارت گرافیک چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این cpu که گفتین چه ویژگی داره؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
کاربر شهرسختافزار
به نظر من همون سیستم پیشنهادی میکرون مناسبه
اگه قیمتش زیاده اون تغییراتی رو که گفت انجام بده
کارت گرافیک شما اگه Pciex هست میتونید ازش استفاده کنید.
Administrator
شما دیگه چرا ؟! مهراد هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم امیر جان (Micron) خوبه ...
فقط کمی گرونه که میتونید پاور رو 430 وات و مین رو ECS P35T-A بگیرید
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معذرتتتتتتتتتتتتتتتتتت میخوام.من برادر پروین هستم.اصلا حواسم نبود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مینی که پیشنهاد دادین چه فرقی میکنه با اون قبلی؟؟؟؟
کارت گرافیک چیکار کنم؟؟؟؟میتونم مال خودم و نگه دارم تا بعد عوض کنم.یعنی احتمالا تا یک ماه دیگه که پول خرید یه کارت توپ دستم بیاد...کارت گرافیکم 6200LE هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks