آره...سوزوکی سی دی های خش دار رو خیلی راحت می خونه...خیلی قوی هست...
कभी हार
عزیزم من سه تاشونا داشتم ... سونی سی دی رایتراش خیلی عالی بود ولی دی وی دی رایتراش مالی نیست ماله من که بعد از 2 سال سوخت!
ایسوس هم سی دی و کمبوهاش خوب بود اما توی دی وی دی رام بد نبود ... ولی خراب نشد ...
اما این سوزوکیه که جدید دارم با اینکه باهاش 50 تا 50 تا رایت می کنم تا حالا آخم نگفته..
خیلی راضیم..
باتشکر شهریار
کاربر افتخاری انجمن
آره...سوزوکی سی دی های خش دار رو خیلی راحت می خونه...خیلی قوی هست...
|
|
Administrator
یه زمانی یادمه این سریرکالا (گارانتی سوزوکی) متقلب از آب در اومده بود !!!؟ البته مطمئن نشدیم !
در مورد ODD ها هم من نظرم روی Plextor,Asus,Lite-On,Sony هست ....
سپاس
कभी हार
عزیزم به نظر من جدا کنی خوبه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
چون بعضی از این ها همین طور که گفتم توی سی دی و دی وی دی و رایتر و خواندن فرق دارند! همین لایت آن خیلی عالی برا اول کار اما بعد از یک مدت پدر آدما در میاره!
والا من تا یادم میاد همیشه به خصوص سر کینگ ایمانتک خیلی ضعیف تر و کلاه بردار تر بود و من همیشه از سریر چیزای خوب شنیدم :34:
قربانت شهریار
.:23:
Administrator
شهریار جان من چون امتحان نکردم تک تک شون رو در Mode های CD RW , DVD R/RW یا ... نمی تونم نظر بدم ...!
-----------------------------------
شهریار جان شما یه سر برو سایت سریرکالا بعدش میبینی که کارتهایی مثل Suzuki GeForce FX 5500 & 6600 & ... داره که اگه بری توی سایت خود سوزوکی اصلا کارتهای انویدیا وجود نداره !!!!
سپاس
कभी हार
مهراد جان شرمنده ها سایت سوزوکی اینه : http://suziki.sg برین میبینین که کارت ها 5500 و 6600 و حتی بالا تر هم داره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
اینم لینکاش :
http://www.suzuki.sg/fx5500.html
http://www.suzuki.sg/ge_6600le.html
قربانت شهریار:23:
Administrator
واقعا جالبه !!!
قبلا اسم سایتش suzukiglobal.com بود و فقط کارتهای ATI رو زده بود ولی الان .... !!!!؟؟؟؟!!!!
عجیبه !
کاربر شهرسختافزار
من با نظر شما مواقم لطفا خود را دروب سایت فونیران عضو کنید تا جدید ترین مدلهارا برای شما بفرستند
من از فروشگاه سبز سیستم مادربورد 590 اس ال اس و 8800 جی تی ایس وسی پی یو 5200 اس تو و پاور و کیس ترمالتیک با گارانتی فونیران خریدم که خیلی راضی هستم
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا شهریار عزیز
با سلام
من میخواستم با 500 تومان یک سری وسایل کام÷وتر بخرم
من مانیتور، هارد و مودم دارم
هاردم IDE هست .
اگه امکان داره یه سیستم خوب ÷یشنهاد کنید.
با این کامپیوتر میخوام با MATLAB(دانشجویی) کار کنم البته بازی هم میکنم ولی کم.
البته اگه قیمت و گارانتی هاشون رو بگید ممنون میشم
कभी हार
سلام عزیزم خوبی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 801210990
عزیزم اگه تعصبی روی مارک خاصی نداری و فقط کیس می خوای ببندی این را پیشنهاد میدم :
CPU AMD 3600 X2 Athlon 64 : 125T
MainBord Asus M2n4 -E : 109T
Ram 4*256 King Stone DDR2 533 : 4*27T
Graphic 7600GS Asus Or MSI Or XFX : 125-132T
Case Porsche : 35T
DVD WR Suzuki :42T
گارانتی ها هم به ترتیب : ای ام دی ایران - سازگار ارقام - سریر - سازگار یا اگه ام اس آی باشه رایان بدر - کیس پرشه بدون گارانتی! - دی وی دی رایتر هم سریر...
البته مادربورد های Biostar وارد ایران شده اما الان گارانتی های خوبی نداره...
اگه می تونی بیشتر هم بدی بگو...
شاد و پیروز باشید
شهریار:26:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks