مرسی عزیزم
رفتم که بخونم
कभी हार
عزیزم به نظر من شما بهتره حالت های راید کردن دو تا هارد را یاد بگیرین که اینجا را ببینید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy
راید چیست ؟
هاردم گفتم که شما یک دونه 80 SATA 2 مکستور بگیرید خوبه ...
باتشکر شهریار:23:
کاربر شهرسختافزار
مرسی عزیزم
رفتم که بخونم
عزيز دل برادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy
شما ميتونيد 2 تا هارد روي سيتمت داشته باشي هيچ مشكلي هم نداره من خودم 2 تا داشتم يكي ساتا 2 يكي آي دي معمولي
ولي اينو هم بايد خدمتت بگم كه هارد ساتا 2 شما هم سرعتش مثلي آي دي هستش و هيچ فرقي با اون نميكنه براي اينكي شما هارد آي دي تو گذاشتين كنارش
و بازم اگه هارد آي دي تونو بردارين اگه مادربردت ساتا ساپورت نكنه بجاي ساتاي معمولي كار ميكنه مگه اينكي مادربردت ساتا 2 ساپورت كنه
ببين اگه ميخاستي هارد بخري يادت باشه كه به هيچ عنوان مكستور نگيري اصلا" سرعت نداره خيلي صدا ميده خيلي بده
اگه ميخاي هارد خوب بدون صدا بخري يا سامسونگ بگير 3 سال زمانت سام سرويس داره يا وسترن بگير هاردي خيلي خوبيه صدا نداره مثلي مكستور
قيمت مكستور 8 ساتا 41000 /قيمت وسترن 42000 و سامسونگ هم 42000 تومان
موفق باشي اگه تو پارتيشن بندي مشكلي داشتين امينجا ميتوني بيان كني ما در خدمتيم :83:
कभी हार
اینم دیگه از اون حرف ها بودا!!! عزیزم ممکنه که مکستور صدا داشته باشه در بعضی کار ها ولی هم از نظر سرعت و هم از نظر کیفیت از سامسونگ خیلی خیلی بهتره به نظر من اگه برای شما صدا خیلی اهمیت داره وسترن بخر همون قیمت هم هست ساتاش یعنی 80 ساتاش 56 تومن هستش ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man
خوب دیگه برای همین که تو بتونی کار کنی راید میبندی
باتشکر شهریار:20:
شهريار تو مطميني كه قيمت 80 ساتا 2 56 تومان هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
من چند روز پيش پرسيدم 42 تومان بود 80 ساتا 2
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون از هردوتون
لطف کردین
اما صدا برام مهم نیست چون الان با یه مکستور دارم کار میکنم زیاد هم صدا نداره
در ضمن با وجود صدای 4 تا فن فکر نمیکنم صدای هارد زیاد مشخص بشه
در مورد رایدش
من که اون مطلب رو خوندم به نظرم RAID0 بهتر از بقیه بود
چون
سرعت بالا
- قابلیت برگرداندن %100 داده ها هنگام بروز مشکل برای یک دیسک . - در نرخ انتقالات داده تغییر محسوسی نداریم. (یعنی وجود دو دیسک تفاوتی با یک دیسک ندارد ) . - در شرایط خاص RAID1, توانایی تحمل خرابی بیش از یک دیسک را نیز دارد . - ساده ترین طراحی در تکنولوژی RAID (مدار مربوط به Parity وجود ندارد )
فقط تو معایب نوشته
- بیشترین تعداد هارد دیسک در میان انواع RAID (بسته به انتخاب User ) - هزینه بالا
میشه یه توضیح در مورد هر دو مورد معایب بدین
ممنون
|
|
कभी हार
عزیزم خیر این نوعی که شما می خواین میشه گفت اصلا هزینه ای نداره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy
در ضمن آرمین جان این را بدون که هارد های IDE مکستور صدایی کمتر از ساتای اون ها دارند...
باتشکر شهریار:23:
कभी हार
خوب این هم برای شایان عزیزم تا 600 تا تومن بدون مانیتور و با دو تا 160 گیگ:
CPU AMD 3600 X2 AM2 : 125T
Main Asus M2N4- SLi : 134T
Ram 2*256 King Stone DDR2 533 : 54 T
Graphic 6500 EX-Byte 256mb:47T
or
Graphic 6500 XFX 256mb : 80T
Modem ZoltriX 3 Chip : 15T
Hard 2*160 Gig Western Digital Or Maxtor : 2*72T
DVD Wr Suzuki :42T
Case PorsChe : 35T
موفق باشی
شهریار:17:
कभी हार
شایان سیستم چه طور بود نظری نداری؟!؟
کاربر افتخاری انجمن
اینم نظر من:
ASUS خوبه...من CD RW ایسوس دارم...عالیه...DVD RW سونی دارم که اون هم عالیه...ولی سوزوکی به چیز دیگست...خیلی عالیه...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks