یه نیم نگاه به اینتل هم داشته باشید بد نیست...نقل قول:
Printable View
یه نیم نگاه به اینتل هم داشته باشید بد نیست...نقل قول:
سیستم خوبیه ولی میتونی از intel e 2180 استفاده کنی با یه مادربرد p35 یا g33نقل قول:
اینجوری بهتر میشه ولی گرون ترم میشه . البته زیاد نه
نقل قول:نقل قول:
ازتون ممنونم.
میشه شما هم سیستم پیشنهاد بدین؟؟؟؟؟
من اینجوری پستم رو کامل میکنم که: بچه ها میخوام یه سیستم بگیرم تا 450000 . البته فقط کیس
پیشنهادتون چیه؟؟ نظرتون هر چی بود بگین،اما اگه اینتل باشه بهتره اخه من شهرستان هستم و تنوع محدود.
بیشتر واسه بازی میخوام.تا جایی که ممکن سیستم بالا باشه.
راستی اگه میشه قیمت هر کدوم از قطعات رو بگید
شرمنده از اینکه نتونستم همون موقع جواب بدم:11():
برای اینتل باید بیشتر هزینه کنید ... مگه اینکه مثلا از رمها بزنی و 1 گیگ برداری
450 تومن آخرشه ؟!
نقل قول:
ممنون.اره فعلا 450 اخرشه.
من هارد 250 دارم و نگهش میدارم.کارت گرافیک هم 6200LE دارم.نظرت در مورد این کارت گرافیک چیه؟؟؟؟
میشه اقا مهرداد شما هم سیستم خودتون رو پیشنهاد بدین؟؟؟
CPU : 2160 Or 2180 :72
Main : Giga P35 DS3L : 130
Ram : 2 GB G-Skill Bus 800 : 80
VGA : XFX 8600GT : 130
DVD - RW : Liteon Sata : 38
Power 480 Green : 45
Case : Green Model Magnom : 30
--------------------------------------------
525 هزار تومان
برای مادربرد شما میتونید مادبرد جدید P5KPL ایسوز را خریداری کنید یا P35T-A از الایت رو خریداری کنید که اینجوری 30 هزار تومان صرفه جویی کرده اید و برای گراقیک هم یک عدد 7600GS خریداری کنید که حدود 40 هزار تومان هم در اینجا صرفه جویی کرده اید و قیمت شما با توجه به دو قطعه تعویض شده به 455 تغییر میکند
من پیشنهادم اینه اگر میتونید پول بگذارید سیستم بالا رو بگیرید و اگر خواستید باز هم بیشتر خرج کنید مین رو به P5K تغییر دهید
اگر نخواستید اینتل بگیرید بگید من یک سیستم AMD معرفی کنم
با سپاس امیر
نقل قول:
ممنون به خاطر سیستم بالا :love:
حالا یه سیستم AMD هم بگید :whistle: نظر خودتونم بگید که کدوم بهتره با توجه به اینکه یه سیستم خونگی میخوام برای بازی:wink:
کارت گرافیکم 6200LE هست اگه بخوام نگرش دارم : اولاً با این قطعات بالایی و اونایی که میگید( AMD) مچ میشه یا نه؟ دوماً نظرتون در مورد این کارت گرافیک چیه؟:merci:
این cpu که گفتین چه ویژگی داره؟
به نظر من همون سیستم پیشنهادی میکرون مناسبه
اگه قیمتش زیاده اون تغییراتی رو که گفت انجام بده
کارت گرافیک شما اگه Pciex هست میتونید ازش استفاده کنید.
شما دیگه چرا ؟! مهراد هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سیستم امیر جان (Micron) خوبه ...
فقط کمی گرونه که میتونید پاور رو 430 وات و مین رو ECS P35T-A بگیرید
نقل قول:
معذرتتتتتتتتتتتتتتتتتت میخوام.من برادر پروین هستم.اصلا حواسم نبود.:give_rose::wink:
این مینی که پیشنهاد دادین چه فرقی میکنه با اون قبلی؟؟؟؟
کارت گرافیک چیکار کنم؟؟؟؟میتونم مال خودم و نگه دارم تا بعد عوض کنم.یعنی احتمالا تا یک ماه دیگه که پول خرید یه کارت توپ دستم بیاد...کارت گرافیکم 6200LE هست:great: