RE: اطلاع رسانی و راهنما برای خرید انواع سخت افزار
نقل قول:
اما من اون موقعي كه رفتم مادربورد بگيرم هدفم MSI K9N SLI Platinum بود با چيپست 570 . ولي همون هم توبازار نبود !!
خب عزیز دل برادر ... شما که نتونستید مادربرد از کمپانی مشهور MSI گیر بیارید توقع دارید که بقیه دوستان برن مثلا جت وی یا ایپاکس یا فاکسکان گیر بیارن ... حتی بعضی از دوستان هم شهرستان هستند که به زور گیگا و ایسوس رو پیدا میکنند چه برسه به Jetway , Epox , Foxconn , ...
حالا شما توقع داری که ما مثلا مادربرد Epox به یه بنده خدایی که مثلا توی قوچان (مثال زدم) زندگی میکنه پیشنهاد بدیم ؟ اونجا شاید حتی بعضی مدلهای ایسوس و گیگابایت هم گیر نیاد چه برسه به بقیه مین ها ...
شاید بگی که خب بره مرکز استان خرید کنه ... خب اگه اینطوره بجای اینکه پولش رو خرج کنه و بره سفر به مرکز استان ، همون پولش رو میده یه مادربرد گیگا یا ایسوس میگیره دیگه ...
در کل اگه ما مثلا یه مادربرد Epox پیشنهاد بدیم ، طرف نمیتونه گیر بیاره .. مخصوصا اینکه خیلی از عزیزان در شهرستانها زندگی میکنن ...
سپاس
نقل قول:
ارسالی توسط Zero
مشتي ...
بحث من جداست ( آره من M2N32 دارم ) اما من اون موقعي كه رفتم مادربورد بگيرم هدفم MSI K9N SLI Platinum بود با چيپست 570 . ولي همون هم توبازار نبود !!
اون موقع فقط يه مدل گيگا بود و يه مدلايبت ( كه الن مي فهمم چه مادربورديه اين Abit KN9 SLI ) و دو سه مدل ايسوس /.
اگه MSI بود كه 100 در 100 مي گرفتم - اون موقع Biostar نبود وگر نه با سر مي رفتم دنبالش ...
همين الانشم اين مادربوردم نه SLI ش و نه WiFi ش به دردم نمي خوره !!
240 پول دادم ولي با 150 تومن همون موقع ابيت مي گرفتم كارم راه مي افتاد /.
==
در ضمن اينجا به نظر من تناه شما هستيد كه فكر مي كنيد ايسوس و گيگا بهترين هستن و شايد اكثر ملت غيور ...!
همين فاكس كان - همين ايپاكس همين الانش جزو برند ها ي پر سر و صدا هستن .
فاكس كان كه كا رو كاسبي گيگا رو بد جوري تخته كرده !!
فكر مي كني گيگا واسه چي با ايسوس سرمايه گذاري كرده ؟
واسه اينكه ديگه ماردبورداشو نمي خرن مث قبل !!
==
همين ازراك يه زماني با ايسوس يكي بود - الان داره جا پاي ايسوس مي گذاره !
آره درسته ايسوس مادربورد اول دنياست ولي با چه قيمت هاي سر سام اوري در مقابل برند هاي ديگه ...
مشتي ..
اينا حرف من نيست كه /. خود ايسوس ( چند وقت پيش خوندم ) از اين وضع شاكيه /.
عزیزم من این تحلیل را در شهر سخت افزار گذاشتم اگه دوست داشتی برو ببین ...
ببین عزیز حرفت درسته ... ولی از این مارک ها فقط فاکس کان تا حدودی! ازراک و ایسوس بهم خورد چون ایسوس دبه اومد نه ازراک!!! چون برای ایسوس ضررش بیشتر بود تا سودش...
و ...
نه ازراک اصلا نتوسنت به اون حد برسه و بخواد تنوع محصولات ایسوس را جبران کنه ....
ازراک فقط برای اینتل اون هم تا حدی نه برای پیشرفته ها...
بقیشون هم تا همین حد...
بله امکانات به درد نمی خوره ... در ضمن شما یکسری بنچ مارک پیدا کن که بگه مادربورد هایی از ازراک یا فاکس کان در حد مادربورد های ایسوس و گیگا بودند..
باتشکر شهریار:23:
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
نقل قول:
اما من اون موقعي كه رفتم مادربورد بگيرم هدفم MSI K9N SLI Platinum بود با چيپست 570 . ولي همون هم توبازار نبود !!
خب عزیز دل برادر ... شما که نتونستید مادربرد از کمپانی مشهور MSI گیر بیارید توقع دارید که بقیه دوستان برن مثلا جت وی یا ایپاکس یا فاکسکان گیر بیارن ... حتی بعضی از دوستان هم شهرستان هستند که به زور گیگا و ایسوس رو پیدا میکنند چه برسه به Jetway , Epox , Foxconn , ...
حالا شما توقع داری که ما مثلا مادربرد Epox به یه بنده خدایی که مثلا توی قوچان (مثال زدم) زندگی میکنه پیشنهاد بدیم ؟ اونجا شاید حتی بعضی مدلهای ایسوس و گیگابایت هم گیر نیاد چه برسه به بقیه مین ها ...
شاید بگی که خب بره مرکز استان خرید کنه ... خب اگه اینطوره بجای اینکه پولش رو خرج کنه و بره سفر به مرکز استان ، همون پولش رو میده یه مادربرد گیگا یا ایسوس میگیره دیگه ...
در کل اگه ما مثلا یه مادربرد Epox پیشنهاد بدیم ، طرف نمیتونه گیر بیاره .. مخصوصا اینکه خیلی از عزیزان در شهرستانها زندگی میکنن ...
سپاس
کاملا درسته ...
من خودم اولا پیشنهاد گرافیک EX-Byte می دادم ئلی چون گارانتی نداره و توی اصفهان من فقط دیدم دیگه پیشنهاد کم میدم...
همین آرمین یادتونه برای 3500 چه دقر بد بخت گشت؟
:83:
نقل قول:
ارسالی توسط Zero
نقل قول:
ارسالی توسط shahramcat
به نظر من اگر امروز که پول داری یک مادربورد با آخرین امکانات و کارایی بگیری مخصوصا از برندهای مشهوری مثل ایسوز و گیگا یا ام اس آی بهتره حالا با یه سی پی یو در حد رفع روجوع کارای معمولیت . چون تعویض مادربورد کار پردردسری هست و ضررش زیاده حالا بیا مادربوردو عوض کن با همون قطعات قبلی ممکن مشکل کانفلیکت پیدا کنی !
از طرفی طبق گفته شهریار افت قیمت سی پی یو خیلی بیشتر از مادربورد هست و امکان اومدن مادربورد جدیدتر مثلا با چیپست 965 کم هست .
این مادبورد ازراک هم پرفورمنس خوبی داره اما امکانات کمی داره برای افرادی که اصلا تو خط آپگرید نیستن و کاری به اوورکلاک ندارن خوبه .
اختيار داري ....
شما برو ConRoeXFire-eSATA2 رو با Asus P5B Deluxe مقايسه كن ( غير از Wifi ) اگه چيزي كمتر داشت بعد اين حرف رو بزن ...
===
اينم قابليت اوور كلاكش ..
http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/ConRoeXFire-eSATA2/g4.htm
ببين كه امكان اوور هم داري ( برد 80 دلاريه ها !!!! )
==
من هم دقیقا برای همین این بورد رو انتخاب کردم هنوز هم یکی از دو انتخاب من همین غول کوچولو هست !
اما از طرفی شما باید فکر آینده هم باشی حالا از چه نظر .....
وقتی مادربوردی مثل P5b Deluxe میگیری با آخرین وی÷گیها هم مطمئنی که الان 100 از امکانات و پرفورمنس این برد استفاده میکنی هم در آینده چون نه نیاز به کارت صدای خوب و حتی در سطح بالا پیدا میکنی که بری حداقل 30 یا 40 پول بالاش بدی و هم نیاز به فن اضافی پیدا میکنی چون برندی مثل ایسوز اونقدر وی÷گی کولینگ سیستم وسی پی یو داره که احتیاج به فن 20 تا 30 تومنی نداری . از لحاظ کامپتیبیلیتی قطعات مثل رم هم دیگه جای خود داره . امکانات دیگه مثل میکرفون نویز گیر کم چیزی نیست وقتی بهش احتیاج پیدا میکنی میبینی با بهترین کیفیت و سازگاری با خود بردت خریدی و از شر رفتن به بازار و خرید میکروفون آشغال با قسمت حداقل 10 تا 12 راحت شدی .
باز با این حال ازراک جزو برندهای اکونومیک با پرفورمنس خوب هست .
نقل قول:
ارسالی توسط shahramcat
نقل قول:
ارسالی توسط Zero
نقل قول:
ارسالی توسط shahramcat
به نظر من اگر امروز که پول داری یک مادربورد با آخرین امکانات و کارایی بگیری مخصوصا از برندهای مشهوری مثل ایسوز و گیگا یا ام اس آی بهتره حالا با یه سی پی یو در حد رفع روجوع کارای معمولیت . چون تعویض مادربورد کار پردردسری هست و ضررش زیاده حالا بیا مادربوردو عوض کن با همون قطعات قبلی ممکن مشکل کانفلیکت پیدا کنی !
از طرفی طبق گفته شهریار افت قیمت سی پی یو خیلی بیشتر از مادربورد هست و امکان اومدن مادربورد جدیدتر مثلا با چیپست 965 کم هست .
این مادبورد ازراک هم پرفورمنس خوبی داره اما امکانات کمی داره برای افرادی که اصلا تو خط آپگرید نیستن و کاری به اوورکلاک ندارن خوبه .
اختيار داري ....
شما برو ConRoeXFire-eSATA2 رو با Asus P5B Deluxe مقايسه كن ( غير از Wifi ) اگه چيزي كمتر داشت بعد اين حرف رو بزن ...
===
اينم قابليت اوور كلاكش ..
http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/ConRoeXFire-eSATA2/g4.htm
ببين كه امكان اوور هم داري ( برد 80 دلاريه ها !!!! )
==
من هم دقیقا برای همین این بورد رو انتخاب کردم هنوز هم یکی از دو انتخاب من همین غول کوچولو هست !
اما از طرفی شما باید فکر آینده هم باشی حالا از چه نظر .....
وقتی مادربوردی مثل P5b Deluxe میگیری با آخرین وی÷گیها هم مطمئنی که الان 100 از امکانات و پرفورمنس این برد استفاده میکنی هم در آینده چون نه نیاز به کارت صدای خوب و حتی در سطح بالا پیدا میکنی که بری حداقل 30 یا 40 پول بالاش بدی و هم نیاز به فن اضافی پیدا میکنی چون برندی مثل ایسوز اونقدر وی÷گی کولینگ سیستم وسی پی یو داره که احتیاج به فن 20 تا 30 تومنی نداری . از لحاظ کامپتیبیلیتی قطعات مثل رم هم دیگه جای خود داره . امکانات دیگه مثل میکرفون نویز گیر کم چیزی نیست وقتی بهش احتیاج پیدا میکنی میبینی با بهترین کیفیت و سازگاری با خود بردت خریدی و از شر رفتن به بازار و خرید میکروفون آشغال با قسمت حداقل 10 تا 12 راحت شدی .
باز با این حال ازراک جزو برندهای اکونومیک با پرفورمنس خوب هست .
عزیزم درسته ...
ولی دقت کن عزیزم من بکبار هم گفتم مین P5B Deluxe خوبه ولی خیلی عالی نیست !!! یه چیزی در حد Ga-965P-DQ6 هست ....
با تشکر شهریار:23:
دوباره سلام
برای سیستم با سوکت AM2 یک برد 570 بدون SLI مثلا Asus M2n-e که چیپستش 570 Ultra هست چه طوره ؟ البته میگن رو بالاتر 667 رو نمیشه روش نصب کرد . حالا نظره شما چی هست ؟ !
نقل قول:
ارسالی توسط shahramcat
دوباره سلام
برای سیستم با سوکت AM2 یک برد 570 بدون SLI مثلا Asus M2n-e که چیپستش 570 Ultra هست چه طوره ؟ البته میگن رو بالاتر 667 رو نمیشه روش نصب کرد . حالا نظره شما چی هست ؟ !
عزیزم بد نیست شما این جا را بیین متوجه می شی که این مادربورد تا باس 800 را ساپورت می کنه پس این از این نظر ببین به نظر من Sli برای شما کاربرد بیشتر داره تا اولترا اولترا چیپست قوی تره که به نظر من تاثیری در کار نداره ...
برای AM2 من M2N4-Sli پشنهاد میدم با قیمت 135 تومن خوبه ...
البته مارک های متفرقه هم توی این رنج مادربورد زیاد دارند...
اگه کارت بازی هست هم می تونی ابیت برداری...
باتشکر شهریار:14:
این EX-Byte دیگه چیه؟ سایتش رو هم لطفا بنویس.
نقل قول:
ارسالی توسط XFXForce
این EX-Byte دیگه چیه؟ سایتش رو هم لطفا بنویس.
:26::26:
سایتش که پشت کارت من نوشته : WwW.EXBytes.com هست که الان رفتم دیدم همچین چیزی اصلا نیست در اینترنت هم دیدم اصلا محصولی ازش نیست!!! شاید من هم خواب می بینم:34: ولی انصافن کارت خیلی خوبیه ... برای چند تا از بچه ها هم بستم خوب بوده ....
59 تومت امروز 6500 بود که XFX همین را می ده 70 تومنه ؟! من دوستم هم ایکس اف ایسکش را داره ولی فرقی من در کار ندیدم!!!!
در ضمن رم های بیلیتس هم اسپانسر اصلیش هست...
باتشکر شهریار:23:
آره XFX گرون فروشه ولی خب تو GeForce 7 که رو دستش نیست. البته همراه باندل بازیها و نرم افزار های خوبی ارائه میده. این 6800 LE رو هم گرفتم خیلی باحاله و 3 تا هم بازی اوریج داره حیف 128 ه.