RE: اطلاع رسانی و راهنما برای خرید انواع سخت افزار
shahramcat جان ...
نظر من اینه که شما یه مین بورد خوب مثل P965 DQ6 یا P5N32 SLI Deluxe بگیرید که میشه حدودا 240 تومن ...
بعدش با یه پردازنده مناسب از Celeron D مثل 2.8GHz بگیرید بعدش تا 6 ماه بعد یه Conroe مثل E6300 بگیرید ...
ضمنا شما که میگید یه مین ضعیف مثل 945 باید بگم که چیپهای 945 آنقدر که شما فکر میکنید هم ضعیف نیستند ...
سپاس
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
shahramcat جان ...
نظر من اینه که شما یه مین بورد خوب مثل P965 DQ6 یا P5N32 SLI Deluxe بگیرید که میشه حدودا 240 تومن ...
بعدش با یه پردازنده مناسب از Celeron D مثل 2.8GHz بگیرید بعدش تا 6 ماه بعد یه Conroe مثل E6300 بگیرید ...
سپاس
ممنمون از شما
من بیشتر برای گیم میخوام . به نظرت این 965 که الان 170 تا 240 هست قیمتش پایینتر نمیاد تا 6 ماه دیگه ؟
نظرت در مرد 805 اینتل چیه ؟
اگه برای گیمینگ میخوای میتونی همون مادربرد P5N32 SLI Deluxe رو برداری ...
قیمتها هم تا دم کریسمس (دی ماه ) یه مقدار احتمالا میاد پائین ...
در مورد 805 هم باید بگم پردازنده مناسبی نیست ... میشه بجای هزینه ای که برای اون میخواید بکنید مورد بهتری بخرید
سپاس
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
در مورد 805 هم باید بگم پردازنده مناسبی نیست ... میشه بجای هزینه ای که برای اون میخواید بکنید مورد بهتری بخرید
سپاس
ممنون از MEHRAD
جناب ببین نظرت در مورد فکر آخر من چیه ....... من الان یک مادربورد ازراک مدل conreoxfire 945p میگیرم با سی پی یو 6300 .
فکر میکنم الان قیمت مادربوردهای 965 الکی بالاس و از طرفی شما به نظرت قیمت این سی پی یو 6300 از 190 پایینتر میاد ؟
نقل قول:
ارسالی توسط shahramcat
به نظرتون کدوم سیستم الان بهتره :
Cpu : Intel Core 2 E6300
MotherBoard : Asrock ConroeXfire-eSATA2
Cpu : intel pentium D 805
Motherboard : Asus p5b
قیمت سیستم اول در حدود 290 تومن و سیستم دوم 260 تومن......
خوب حالا من یک انتخاب بیشتر ندارم چون بودجم محدود هست
intel 6300 با مادربورد 945 که بعدا حدود 6 ماه دیگه مادربورد رو عوض کنم بهتر بگیرم
یا
pentium D 805 با asus p5b 965 که بعدا سی پی یو عوض کنم . کدومش ؟
ببینید شما اگه بعد بخوایند این مادربورد ازراک و یا کلا هر مادربوردی را عوض کنین اگه بخوایند بفروشین خیلی از قیمتش را کم می کنند این حال مادربورده ... در ضمن قیمتی که از سی پی یو ارزون میشه از مین ارزون نمیشه ! پس شما انتخاب دوم را بکن که بهرته ولی مین را اشتباه می کنی ! مین یکی از این دو تا بردار : Asus P5 - DH Deluxe یا Asus P5N32 Sli Deluxe که تقریبا از نظر قیمتی برابرند که جمعا با سی پی یو 805 معدل 310-320 تومن در میاد که می تونم براتون ببنیدیم..
قربانت شهریار:83:
نقل قول:
ارسالی توسط shahramcat
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
سپاس
ممنون از MEHRAD
جناب ببین نظرت در مورد فکر آخر من چیه ....... من الان یک مادربورد ازراک مدل conreoxfire 945p میگیرم با سی پی یو 6300 .
فکر میکنم الان قیمت مادربوردهای 965 الکی بالاس و از طرفی شما به نظرت قیمت این سی پی یو 6300 از 190 پایینتر میاد ؟
عزیزم به دلایلی که گفتم نه سی پی یو میاد پایین پس عجله نکن!!! ولی مادربورد نه !!! من مینم را سال پیش خریدم 80 تومن الان 79 تومنه!!!! ولی سی پی یوم 125 تومن خریدم الان 70 تومنه!!! سی پی یو به دلیل تنوع مدل ها و بروز بودن زیاد و خل بازی ها دو شرکت اینتل و ای ام دی قیمت ها پایین میاد!!!
805 بله پردازنده خیلی خووبی نیست ولی برای 6 ماه بد نیست!!! تازه اورش هم می تونی به راحتی بکنی..
باتشکر شهریار:15:
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
shahramcat جان ...
ضمنا شما که میگید یه مین ضعیف مثل 945 باید بگم که چیپهای 945 آنقدر که شما فکر میکنید هم ضعیف نیستند ...
سپاس
100% با مهراد جون موافقم!!! چون 945 ضعیف نیست برای کونرو خوب نیست!!!!!!
سی پی یو هم 805 را برداری خوب تر از سلرون 2.8 هست ولی توی اصفهان این جوریه که هنوز 805 جا نیوفتاده !!! برای فروشش پس یکم بده ولی من بازم همون را پیش نهاد می کنم!!!
باتشکر شهریار:83:
سلام
من با مين ازراك 100% موافقم - حتي به نظر من اگه همون مين رو بگيري برات كافيه احتياجي هم با عوض كردنش نيست .
كلا مين هاي ازراك هم با كيفيت هستن و هم خوب عمل مي كنن .
حالا شما بيا مثلا P5N32 بگير با كلي قيمتش . كه چي بشه ؟
آپولو كه نمي خواي هوا كني ؟
مين 945 هم بگيري عاليه .
نقل قول:
ارسالی توسط Zero
سلام
من با مين ازراك 100% موافقم - حتي به نظر من اگه همون مين رو بگيري برات كافيه احتياجي هم با عوض كردنش نيست .
مين 945 هم بگيري عاليه .
ممنونم
من به این نتیجه رسیدم ببین شما هم موافقی
من الان حداکثر 290 پول دارم . pw2 delux با pentium D 805 فعلا میبندم تا 6 ماه دیگه یه سی پی یو core 2 میگیرم .
نقل قول:
ارسالی توسط shahramcat
نقل قول:
ارسالی توسط Zero
سلام
مين 945 هم بگيري عاليه .
ممنونم
من به این نتیجه رسیدم ببین شما هم موافقی
من الان حداکثر 290 پول دارم . pw2 delux با pentium D 805 فعلا میبندم تا 6 ماه دیگه یه سی پی یو core 2 میگیرم .
:104: مبارکه!!!
باتشکر شهریار:15: