عزیزم درسته که خوبه مین های ازراک ولی خیلی هم عالی نیستند در حد ایسوس و گیگا ...نقل قول:
ارسالی توسط Zero
در ضمنا سی پی یو میاد پایین ..
باتشکر شهریار:23:
Printable View
عزیزم درسته که خوبه مین های ازراک ولی خیلی هم عالی نیستند در حد ایسوس و گیگا ...نقل قول:
ارسالی توسط Zero
در ضمنا سی پی یو میاد پایین ..
و چون ملت شریف و غیور ایران ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ) فقط مینهای گیگا و ایسوز رو خوب میدونن و در واقع فقط اینها رو میشناسن ، وقتی میخوای یه مینی مثلا ازراک رو بفروشی خیلی میارن پائین ...
سپاس
آره ولی کلا مین دست دوم اشتباه کلا خریدنش به دلیل اینکه خازن ها اکثر بعد از 3 سال باد می کنند ...نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
باتشکر شهریار
شهریار جان یه 805 به قیمتش نمیرزه ... 95 تومن بدی بعدش بفروشی ...
بجاش ادم میتونه یه سلرون دی 2.8 گیگاهرتز یا 3 گیگاهرتز بخره که ارزونتره ...
اگه 805 بخره نمیرزه ... نظر من اینه ...
البته میدونم که سلرون ضعیف تره ولی مگه میخواد چیکار کنه ؟ برای 6 ماه کافیه ...
نظر من این بود ..
سپاس
اشتباه ملت غيورهمين جاست ديگه...
الان شما يه نگاه به فروم هاي خارجي بندازي همه اونايي كه آخر اوور كلاكر يا مودر هستن همه مين هايي با برند هاي پايين دارن .
اونا ديگه نمي ان بگن Asus P5W DH خيلي عاليه بريم همينو بگيريم
مي بينن كه يه بورد مثلا 100 دلاري اندازن ايسوس جواب مي ده مي رن اونو م گيرن .
==
شما هم كه اينجا سيستم Offer مي كنيد فقط ايسوس و گيگا ميبنديد .
از شما كه مدعي هستيد حرفه اي كار مي كنيد اين كار بعيده ...
==
يه برد مثل jetway يا Biostar مگه چي كم داره ؟
علی جان ...نقل قول:
ارسالی توسط Zero
مطمئن باش اگه ما مثلا یه مین DFI یا بقول شما JetWay , Biostar پیشنهاد بدیم خود طرف مقابل راضی نیستش ... یعنی اگه هم ما باز پیشنهاد بکنیم راضی نمیشه که بره مثلا یه مدل از جت وی بخره ... چون توی ایران فعلا ایسوز و گیگا و یک کم هم MSI جا افتاده ...
ولی در طول زمان باید این فرهنگ سازی انجام بشه که سایر مین بردها هم در رده کیفیتی ایسوس و گیگا هستن و حتی در مدلهایی از اینها هم بهتر هستن ...
و اما یه مسئله دیگه که وجود داره اینه که برخی از مدلهای مادربردها در بازار ایران وجود نداره ... مثلا هر مغازه ای نمیاد مادربردهای JetWAy & Biostar & etc. بیاره ... چون میدونه که مشتریش کمه و جنس برای خودش میمونه ...
که این امر هم با اصلاح فرهنگ مردم خود ب خود رفع میشه ولی زمان نیازه ...
سپاس:20:
درسته این حرف شما ...نقل قول:
ارسالی توسط Zero
بله برنده های زیادی در دنیا هستند که از نظر کیفیت بسیار عالی هستند ولی مورد استقبال قرار نمی گیره !!! من الان خودم گرافیکم EX-Byte هست که 6500 256 اون را 59 تومن خریدم هیچ مشکلی هم نداره اور هم بد نمیشه .... ولی خوب امکانات اور شدن مثل کارت های ام اس آی را نداره ! نمی دونم بدونید یا نه MSI بهترین اور کلاک را داره برای جی فورس چون امکانات و نرم افزار هایی را در اختیار می گذاره که بعد از اور کلاک شدن دما کمتری بره بالا یا دور فن گرافیکی بالاتر بره و .... .
ایسوس هم همین طور سری A Life که بیشتر من دارم پیشنهاد می کنم دلیلش این بود که از نمایشگاه الکامپ که واقعا قدرتش را دیدم و امکاناتش را ازش خودشم اومد . این سری امکانات زیادی داره هم برای کارهای تفریحی و صوتی و تصویری هم برای کارت های اورکلاک کردن و .... .
که این امکاتان را هیچ برند دیگه ای توی دنیا نداره ! برای همین هست که گیگا در شرکت جدید از تکنولوژی های ایسوس بیشتر استفاده می کنه ! در ضمن بله بیشتر اورکلاکر ها از برند های پایین استفاده چون به صرفه تر هست براشون و برای همین هم هست که بیتر از ای ام دی استفاده می کنند .... ولی اور کلاک کردن در هر صورت باید مادربورد این توانایی را داشته باشه که مثلا مدل : GA-965P-DQ6 برای اور شدن خیلی عالی هست ....
شما بگین چی اضافه تر داره ؟!؟!؟!
در ضمنا شما یه مشخصات از سیستم خودتون هم بدین خوب میشه...
100 % تایید میشه .... ببین مثلا ما الان هر مدلی که طرف بخواد می تونیم ببندیم ... ولی چون قطعه را نمی خوایم مستقیم بدیم ... اگه کسی مثل مغازه دارا این کارا بکنند که نمیشه !!!! طرف میاد میگه فقط اینتل میگی چرا میگه چون بعضی نرم افزار ها روش اجرا نمیشه بهش می گم چه نرم افزار هایی میگه نمی دونم!!!:167: یا یکی دیگه اومد در مغازه پسر خالم گفت : آقا یه کامپیوتر LG می خوام!!!! اون وقت شما چیا میخ وای برای ایشون توضیح بدی؟!!؟ در اینجا هاست که میشه مین های دیگه بست! ...نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
در واقع این یکی حقیقت هست که اکثریت کاربران کامپیوتر ایران برای کارهای خیلی پیشرفته نمی خواند برای همین یک دونه 2.6 سلرون دی هم براشون زیاده!!! یعنی معیارشون همینه!!!
من نمی دونم تهران چه طوریه بازار ولی اصفهان که هنوز 805 نیست!!! یعنی به صورت رایج نیست هنوز دارند 3 فول و از این بازی یا می بندند که واقعا بی خودند!!! دمای بالا و مصرف زیاد!!!! مثلا پردازنده 805 220W برق مصرف می کنه !!!!
با توجه به این ها اصلا نمیشه جت وی و ... بست...
درسته ولی 805 از نظر قدرتی قدرتی معادل 3200 ای ام دی داره که بیشتر از 2.8 یا 3 سلرون هست.... سلرون های خیلی خیلی ضعیف هستند و اصلا قدرت خوبی ندارند من باز هم 805 را پیشنهاد می دم..نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
اینجا را هم ببینید :
http://www.idealo.at/preisvergleich/OffersOfProduct/297868_-thunder-k8we-s2895a2nrf-dual-tyan-computer.html
باتشکر شهریار