RE: اطلاع رسانی و راهنما برای خرید انواع سخت افزار
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
درسته ولی 805 از نظر قدرتی قدرتی معادل 3200 ای ام دی داره که بیشتر از 2.8 یا 3 سلرون هست.... سلرون های خیلی خیلی ضعیف هستند و اصلا قدرت خوبی ندارند من باز هم 805 را پیشنهاد می دم..
باتشکر شهریار
شهریار جان ... به نظر من اگه این دوست عزیزمون shahramcat نمیخواد طی این مدت گیمینگ کنه و یا کارهای خیلی سنگین با PC انجام بده بهتره همین سلرون 2.8 یا 3 گیگاهرتز رو بگیره ... چون واقعا نمیرزه اگه بخواد بعدش 805 رو بفروشه ...
ولی اگه میخواد گیمینگ کنه + پردازشهای سنگین همین Pentuim D 805 گزینه خوبیه ...
سپاس
اشتباه همين جاست ديگه
كي بايد فرهنگ و جا بندازه ؟
مگه مسئولش شما نيستيد ؟
همه سايت هاي سخت افزاري ايران بايد اين كار رو بكنن - ولي شما همچنان ايسوس و گيگا پيشنهاد مي ديد !
جوا دارم بدم ما حوصله تايپ ندارم !!
==
بعدشم شما از كجا مي دونيد طرف قبول نمي كنه ؟
نكته ديگه اينكه مگه همين مادربورد هاي ناشناس مثلا Soyo رو فونيران گارانتي نمي كنه ؟ گارانتي كه داري خوب هم جواب مي ده ديگه چي كم داره ؟
آخه اين همه پول بدي به DQ6 كه چي بشه ؟ يكي مثل ازراك همه اون امكانات رو داره !!
شما به مغازه چكار داري !!!!
برو جنس و بچسب .
نقل قول:
ارسالی توسط Zero
اشتباه همين جاست ديگه
كي بايد فرهنگ و جا بندازه ؟
مگه مسئولش شما نيستيد ؟
همه سايت هاي سخت افزاري ايران بايد اين كار رو بكنن - ولي شما همچنان ايسوس و گيگا پيشنهاد مي ديد !
جوا دارم بدم ما حوصله تايپ ندارم !!
==
بعدشم شما از كجا مي دونيد طرف قبول نمي كنه ؟
نكته ديگه اينكه مگه همين مادربورد هاي ناشناس مثلا Soyo رو فونيران گارانتي نمي كنه ؟ گارانتي كه داري خوب هم جواب مي ده ديگه چي كم داره ؟
آخه اين همه پول بدي به DQ6 كه چي بشه ؟ يكي مثل ازراك همه اون امكانات رو داره !!
شما به مغازه چكار داري !!!!
برو جنس و بچسب .
عزیزم شما خودت سیستمت چیه ؟
چرا نرفتی خودت ازراک یا ... بگیری؟!
نه چی اون همه امکانات را داره؟!؟! در ضمن ایسوس و گیگا الان بهترین مادربورد ها را دارند ...
خوب اگه بنا به اینه که شما می تونید با یه مین Ga-K8nF-9 با یه سی پی یو 939 3000 همه ی کارهایی را که یه سیستم عالی انجام بده انجام بدین چون تعداد کمی کارها نیاز به بیشتر از این دارند ..
SOYO شد مادربورد ؟! سویو را من یکی از دوستام داشت خیلی خرابی داشت....
و ... .
به نظر شما چرا ایسوس یا گیگا مشهور شدند ؟ هر چیزی که مشهور میشه دلیلی داره ...
حتما هم کیفیت یکیش هست...
باتشکر شهریار:83:
خیلی خوشحالم که داره بحث میشه...
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
درسته ولی 805 از نظر قدرتی قدرتی معادل 3200 ای ام دی داره که بیشتر از 2.8 یا 3 سلرون هست.... سلرون های خیلی خیلی ضعیف هستند و اصلا قدرت خوبی ندارند من باز هم 805 را پیشنهاد می دم..
باتشکر شهریار
شهریار جان ... به نظر من اگه این دوست عزیزمون shahramcat نمیخواد طی این مدت گیمینگ کنه و یا کارهای خیلی سنگین با PC انجام بده بهتره همین سلرون 2.8 یا 3 گیگاهرتز رو بگیره ... چون واقعا نمیرزه اگه بخواد بعدش 805 رو بفروشه ...
ولی اگه میخواد گیمینگ کنه + پردازشهای سنگین همین Pentuim D 805 گزینه خوبیه ...
سپاس
نه عزیزم پردازش های سنگین را نه 805 جواب میده نه 2.8 یا 3 سلرون ......
راستی برای بازی های مو جود در بازار تک هسته ای های اینتل بهترند در این رنج ...
بله بازار فروش خوبی نداره .... ولی بهتره .... 2.8 سلرون و یا 3 درد سر زیاد داره من فقط برای همین میگم...
باتشکر شهریار:23:
به نظر من اگر امروز که پول داری یک مادربورد با آخرین امکانات و کارایی بگیری مخصوصا از برندهای مشهوری مثل ایسوز و گیگا یا ام اس آی بهتره حالا با یه سی پی یو در حد رفع روجوع کارای معمولیت . چون تعویض مادربورد کار پردردسری هست و ضررش زیاده حالا بیا مادربوردو عوض کن با همون قطعات قبلی ممکن مشکل کانفلیکت پیدا کنی !
از طرفی طبق گفته شهریار افت قیمت سی پی یو خیلی بیشتر از مادربورد هست و امکان اومدن مادربورد جدیدتر مثلا با چیپست 965 کم هست .
این مادبورد ازراک هم پرفورمنس خوبی داره اما امکانات کمی داره برای افرادی که اصلا تو خط آپگرید نیستن و کاری به اوورکلاک ندارن خوبه .
نقل قول:
نه عزیزم پردازش های سنگین را نه 805 جواب میده نه 2.8 یا 3 سلرون ......
برای همین 6 ماه گفتم ...
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
عزیزم شما خودت سیستمت چیه ؟
چرا نرفتی خودت ازراک یا ... بگیری؟!
نه چی اون همه امکانات را داره؟!؟! در ضمن ایسوس و گیگا الان بهترین مادربورد ها را دارند ...
خوب اگه بنا به اینه که شما می تونید با یه مین Ga-K8nF-9 با یه سی پی یو 939 3000 همه ی کارهایی را که یه سیستم عالی انجام بده انجام بدین چون تعداد کمی کارها نیاز به بیشتر از این دارند ..
SOYO شد مادربورد ؟! سویو را من یکی از دوستام داشت خیلی خرابی داشت....
و ... .
به نظر شما چرا ایسوس یا گیگا مشهور شدند ؟ هر چیزی که مشهور میشه دلیلی داره ...
حتما هم کیفیت یکیش هست...
باتشکر شهریار
خیلی خوشحالم که داره بحث میشه...
موافقم باهات شهریار جان ...
هر چیزی که مشهور میشه دلیلی داره ... ایسوس و گیگا که الکی معروف نشدند ... بالاخره کیفیت داشتند که جزء بهترینها بشمار میان ...
سپاس
مشتي ...
بحث من جداست ( آره من M2N32 دارم ) اما من اون موقعي كه رفتم مادربورد بگيرم هدفم MSI K9N SLI Platinum بود با چيپست 570 . ولي همون هم توبازار نبود !!
اون موقع فقط يه مدل گيگا بود و يه مدلايبت ( كه الن مي فهمم چه مادربورديه اين Abit KN9 SLI ) و دو سه مدل ايسوس /.
اگه MSI بود كه 100 در 100 مي گرفتم - اون موقع Biostar نبود وگر نه با سر مي رفتم دنبالش ...
همين الانشم اين مادربوردم نه SLI ش و نه WiFi ش به دردم نمي خوره !!
240 پول دادم ولي با 150 تومن همون موقع ابيت مي گرفتم كارم راه مي افتاد /.
==
در ضمن اينجا به نظر من تناه شما هستيد كه فكر مي كنيد ايسوس و گيگا بهترين هستن و شايد اكثر ملت غيور ...!
همين فاكس كان - همين ايپاكس همين الانش جزو برند ها ي پر سر و صدا هستن .
فاكس كان كه كا رو كاسبي گيگا رو بد جوري تخته كرده !!
فكر مي كني گيگا واسه چي با ايسوس سرمايه گذاري كرده ؟
واسه اينكه ديگه ماردبورداشو نمي خرن مث قبل !!
==
همين ازراك يه زماني با ايسوس يكي بود - الان داره جا پاي ايسوس مي گذاره !
آره درسته ايسوس مادربورد اول دنياست ولي با چه قيمت هاي سر سام اوري در مقابل برند هاي ديگه ...
مشتي ..
اينا حرف من نيست كه /. خود ايسوس ( چند وقت پيش خوندم ) از اين وضع شاكيه /.
راستي اگه به دوستاي خودمون ميشه استناد كنيم , من يكي از دوستام واسه يه Pentium4 511 يه گيگا گرفته بود خيلي هم از دستش شاكي بود !!
==
هدف من اينه كه شما دست از اين تعصب برداريد .
خلاصه بحث به جايي نمي رسه /. حرف آخرم : يه نگاه به برند هاي ديگه بكنيد - جاي دوري نمي ره.
نقل قول:
ارسالی توسط shahramcat
به نظر من اگر امروز که پول داری یک مادربورد با آخرین امکانات و کارایی بگیری مخصوصا از برندهای مشهوری مثل ایسوز و گیگا یا ام اس آی بهتره حالا با یه سی پی یو در حد رفع روجوع کارای معمولیت . چون تعویض مادربورد کار پردردسری هست و ضررش زیاده حالا بیا مادربوردو عوض کن با همون قطعات قبلی ممکن مشکل کانفلیکت پیدا کنی !
از طرفی طبق گفته شهریار افت قیمت سی پی یو خیلی بیشتر از مادربورد هست و امکان اومدن مادربورد جدیدتر مثلا با چیپست 965 کم هست .
این مادبورد ازراک هم پرفورمنس خوبی داره اما امکانات کمی داره برای افرادی که اصلا تو خط آپگرید نیستن و کاری به اوورکلاک ندارن خوبه .
اختيار داري ....
شما برو ConRoeXFire-eSATA2 رو با Asus P5B Deluxe مقايسه كن ( غير از Wifi ) اگه چيزي كمتر داشت بعد اين حرف رو بزن ...
===
اينم قابليت اوور كلاكش ..
http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/ConRoeXFire-eSATA2/g4.htm
ببين كه امكان اوور هم داري ( برد 80 دلاريه ها !!!! )
==