RE: اطلاع رسانی و راهنما برای خرید انواع سخت افزار
اوکی شما پس اهل بحث هستید ...
ما هم که می دونی هستیم پس بیا تا قشنگ بگم ...
فکر می کنید من چرا میگم ای ام دی ... ببین عزیزم به نظر من به غیر از معماری Core 2 اینتل چی داره ؟ اینتل به چی می خواد بگه من برترم ؟ ببین شما اگه من اشتباه نکنم در زمان پنتیوم 4 هم طرفدار اینتل بودی چرا ؟ با اینکه می دونستی ای ام دی های آتلون 64 بهترند ... چرا مثل شایان طرفداری الکی از اینتل می کنید ؟ ببین من نظرم اینه که پنتیوم 4 پیشنهاد دادنش در هر صورت اشتباه چون پردازنده هایی بسیار ضعیف و کم قدرت با عیب های زیادی هست ... اینتل معماریش را عوض کرد وگرنه هنوز ای ام دی بهتر بود ...
شما میشه تک تک دلایلتون را بگین که چرا اینتل ؟
ببین توی آماری که من این هفته از بازار گرفتم 87 درصد خریداران از پردازنده های با قیمت حدود 100 هزار تومن استفاده می کنند که 48 درصد پنتیوم 4 1 مگ کش 3 هزار و بقیه اکثرا 3200 ای ام دی آتلون می بستند ...
حالا با این آمار با اینکه در بازار 3600 X2 را کم تر میشناسند شما الان بخوای پشنهاد بدی 3 هزار را پیشنهاد می دی یا 3200 ؟ به نظر تو 3200 بهتر نیست اونم آتلون 64 ؟
حالا پس چرا ما بیایم اینتل با اون رنج قیمت پیشنهاد بدیم...
توی این هفته من فهمیدم اکثریت اصلا با کر 2 رابطه ای ندارند! یعنی نیازی ندارند !!!
باتشکر
ممنون
شهریار
شهریار با کی داری صحبت میکنی ؟!؟
با عمم!!!
با شما عزیز دل بردادر آقای کاسپرف!
ممنون..
شهریار
من نمیدونم که چه حرفی از من باعث شده که شما فکر کنی که من همیشه اینتل را طرفداریش رو میکنم ... نه شهریار جان ...
حمایت بی دلیل از یک کمپانی به درد نمیخوره ...
من کی گفتم که P4 از Athlon64 بهتره ؟!!؟
اگه دقت کرده باشی من در اکثر سیستمهایی که بودجه بالا (در حد پردازنده های Core 2 Duo ) نداشته باشند ، همگی رو Athlon64 یا Sempron پیشنهاد دادم ...
نقل قول:
حالا با این آمار با اینکه در بازار 3600 X2 را کم تر میشناسند شما الان بخوای پشنهاد بدی 3 هزار را پیشنهاد می دی یا 3200 ؟ به نظر تو 3200 بهتر نیست اونم آتلون 64 ؟
معلومه Athlon64 3200+ پیشنهاد میدم ... شما مگه جایی دیدی که من بین P4 3GHz و Athlon64 3200 ، بیام پنتیوم 4 رو پیشنهاد بدم ؟!!!!
نقل قول:
ببین شما اگه من اشتباه نکنم در زمان پنتیوم 4 هم طرفدار اینتل بودی چرا ؟
خب مثل اینکه نمیشه ، من نه 100% طرفدار ای ام دی هستم نه اینتل ، هر کدوم از اینها جایگاه مخصوص خودشون رو دارن ، و البته کاربرد و بودجه هر کدوم فرق میکنه
خب شما اگه مثلا بهت بگن با 360 هزار تومن یه CPU پیشنهاد بده ، چی میگی ؟ خب مسلما باید بگی Core 2 Duo E6600 ... درسته ؟ خب این از این
حالا اگه بهت بگن با 130 تومن یه پردازنده پیشنهاد بده چی ؟ این هم اگه من باشم میگم AMD Athlon64 X2 3600+ و احتمالا شما هم همین نظر رو دارین
خب پس معلوم میشه که هر کدوم از اینها کاربرد و بودجه خودشو می طلبه ...
و یه چیز دیگه اینکه من برای سیستمهای High-End اینتل پیشنهاد میدم ...
برای معمولی ها هم AMD کار آدم رو بهتر و سریعتر و قدرتمندتر راه میندازه ...
البته این انتخابها فعلا برای حال حاضره و باید منتظره محصولات و Architectureهای بعدی دو کمپانی باشیم !
نقل قول:
ببین من نظرم اینه که پنتیوم 4 پیشنهاد دادنش در هر صورت اشتباه چون پردازنده هایی بسیار ضعیف و کم قدرت با عیب های زیادی هست ...
واااااااااا ... مگه من پنتیوم 4 پیشنهاد دادم ؟!!؟!!؟!
سپاس (هنوز هم نفهمیدم که کدوم حرف من باعث به راه افتادن این بحث شد ؟!!!)
نکنه دلت هوس راه انداختن بحث کرده بود ناقلا ؟!؟
باز هم سپاس
دقیقا حوصلم سر رفته ...
این دو سه روزه خیلی خسته بودم اگه بشه از فردا شروع کنم ...
ای ام دی هم معلوم کرد طراحیش را اینتل هم نقشه های جدیدی داره که همچا توی سایت در این چند روز میگذارم...
مهراد جان عزیزم ...
ببین بله با 230 اینتل پیشنهاد میدم ولی میگم الان اکثرا توی بازار 3 هزار P4 می بندند !!!
بله با 130 همون سی پی یو ولی من نظرم اینه که به غیر از High-ENd همگی ای ام دی قبوله ؟
مین و هارد و گرافیک هم دیشب تلفنی با امیرحیسن حرف زدم بیاد اینجا باهاش بحث کنم ...
من این را قبول دارم : کارایی + قیمت + نیاز حالا با این فرمول بیاند به سنجید می بینید که اصلا XFX جواب نمیده !! اینم برای بحث شدید با امیر حسین بحث کمه عزیزان باید اضافه بشه ...
مهراد شروع کن به معرفی محصولات امیرحسین هم داره بازی Fifa 07 پرتابل را درست می کنه با بازار ایران میاد...
باتشکر شهریار
ببین این سیستم بسیار عالیه و من تشکر می کنم از دوست عزیزم مهراد جان ...
دوست عزیز با توجه به کاری که شما داری وبا توجه با شناختی که من Matlab دارم بهترین کیس اینه که :
Asus M2N4-SLI (nForce 4 SLI Chipset) : 135 T
CPU AMD 3600+ X2 AM2 : 127T
RAM : KingSton 1GB 533MHz DDRII , Dual Channel (512MBx2) : 98.500T
VGA : EX-Byte 6500 PCI-E:60T
Case Porsche 450W : 35 T
Case Green : 40T
باتشکر شهریار
راستی اگه بخوایند می تونید از فروشگاه شهر سخت افزار بخرین!
[/quote]
از دوستان عزيز ممنون به خاطر راهنمايی هاشون
آقا [size=x-large]شهريار[/size] عزيز :
1-اگه من بخوام از شهر سخت افزار خريد کنم چی کار کنم؟(لينک ميدين)
2-آيا فروش با شرايط اقساط هم دارين؟
3-آيا خودتون اسمبل ميکنين؟
4-آيا خدمات خاصی رو ارايه ميکنيد؟
5-راستی در اقلام پيشنهادی گارانتی يه معتبر اونها رو هم بگيد؟
6-راستی برای cpu ی amd بايد تمهيدات خاصی از نظر فن و صدای ناشی از اون انديشيده بشه يا نه؟
7-بابت تمام زحماتی که کشيدين ممنون.
ناصر
[/quote]
خواهش می کنم..
عزیزم برای خرید دو راه دارین که یکی این که شما اینجا سفارش می دین و یا اینکه اینجا :
http://www.shahrsakhtafzar.com/eshop/submitnews.php
نحوه کار را هم توی صفحه اصلی www.shahrsakhtafzar.com/eshop نوشته ! در ضمنا اگه تهران باشید همون روز به دستتون میرسه و تحویل درب منزل هست! بخونیدم توجه میشید....
اقساط هم نه متاسفانه ....
بله اگه کله کیس باشه خودمون اسمبل می کنیم و ویندوز هم روش نصب می کنیم و می فرستیم که شما فقط کافیه سیستم را روشن کنید!
فعلا نه ولی قیمتامون پایین هست و 2 اینکه خیلی وقت های شما این قطعات را نمی تونید بیرون گیر بیاارید...
3- نرم افزار های مورد نیاز را هم روش نصب می کنیم که با ویندوز و اسمبل خودش حدوده :
3.5 اوتولیتی
3 تومن ویندوز
5 تومن اسمبل کامل//
ایسوس که الماس هست...
ای ام دی هم که یا آلبالو هست یا آواژانگ یا ای ام دی ایران که سه تاشون خیلی معروفند... بستگی به انبار داره..
کینگ استون را با گارانتی سریر..
کیس هم نمی دونم..
گرافیک را هم نمی دونم چون هر دفعه یکی هست !!! ولی خوبند ... من خودم از این گرافیک استفاده می کنم خیلی عالیه راضیم شدیدا ! یعنی راست 6600 ازش کار می کشم ...
نه ای ام دی؟!؟! ای ام دی عزیزم از نظر دما که بسیار پایین تر هست و صدا هم نه صدا نداره من دارم خودم! البته فن هم باید اورجینال باشه که خیالتون راحت 3 سال گارانتی تعویض هست!
باتشکر شهریار
[/quote]
سلام مجدد
عبادات شما قبول
آقا [size=x-large]شهريار[/size] از اون موقع که شما سيستمی به من معرفی کرديد ،متأسفانه نتونستم اون رو بخرم ،حالا ميخواستم بدونم که آيا هنوز اون رو به من پيشنهاد ميدين يا الان مدل بالاتری اومده؟
راستی قيمت جديد اون رو به من بدين؟
متشکرم
بله عزیز و اکس بایته را گارانتیشا نمی دونم ولی اگه مشملی داشت داره تا یکسال ر مشکلی باشه ..... پس این از این بله همین سیستم را پیشنهاد می دم...
اگه سوالی دارین در خدمتم..
باتشکر شهریار
شایان کجا بودی مگه قرار نبود تو پنج شنبه ها بیای ؟
خیلی دلم برات تنگ شده شماره تلفنت را پی ام بده..
ممنون شهریار
-- - - - - --
عزیزم جک بود ؟! 3200 حداقل برابر 3200 اینتل هست ... 3.0 ای ام دی هم برابر 3.2 اینتل هست ... پنتیوم 4 الان دیگه مصرفی ندارند/./..
باتشکر شهریار
نقل قول:
سلام
اگر کسی بخواد Athlon 3200+ بگیره من به شخصه P4 478 3GHz یا 2.8 رو بهتر میدونم چون اونارو با 3500+ تست کردم خیلی امتیازشون بالاتر بود
سلام شایان جان ... کجایی عزیز ؟
==============
آخه شایان جان چرا اینقدر تعصب خشک و خالی داری عزیز ؟
الان دیگه پنتیوم رو همه میدونند ضعیفتر از آتلون64 هستش ... این رو قبول کن عزیز
حالا این هیچی ولی شما اومدی P4 رو با سوکت 478 پیشنهاد دادی ؟!؟
اینکه نسلش منقرض شده ... مثل دایناسورها !!!
سپاس
حرف های مهراد 150% قبول میشه !!!
در ضمن دوستان یه سری سیستم پیشنهادی با رنج های مختلف ببندیم برای سایت اصلی می خوام..
باتشکر شهریار